Minune! UVCP-ul, fostul loc de munca al primarului din Turnu Magurele, a fost repornit si produce ceapa

26 Iulie 2021, 01:05 | 3157 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ceapa

Fosta Uzina de Valorificare a Cenusilor de Pirita din municipiul de pe malul Dunarii a fost retehnologizata de o echipa condusa de Danut Cuclea, primarul din Turnu Magurele. Uzina producea pelete de cenusa pentru combinatele siderurgice. De cativa ani, UVCP-ul produce ceapa. Zilele acestea se asteapta sa iasa pe poarta fabricii un tir cu ceapa. Uite asa a ajuns pretul cepei la 1 leu. Angajatii uzinei vin la munca in carute, autoturisme, microbuze, tot felul de dube si dubite. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Vasile Tarila pe 27 Iulie 2021, 16:41
#5
Nu numai ceapa.
Incepand cu primavara anului 2022 se va cultiva si sparanghel si praz. In acest fel se spera ca multi (r)romani nu vor mai pleca in Germania decat pentru furat.
Rahan văru' lu' Tarzan pe 27 Iulie 2021, 05:59
#4
Lui Mihai S.
Faptul că ești idiot se vede și de pe Lună. Problema e de ce mai claxonezi ca să atragi atenția? Auzi băi mămăligă-n praștie, faptul că PSD conduce orașul de 30 ani încoace, ție ce-ți spune? Nu cumva faptul că voi dreptacii sunteți niște incapabili? Faptul că pomenitul Crăcea a pierdut DE TREI ORI LA RÂND în fața PSD nu-ți dă imaginea unor mediocri? Și cum explici băi cap de cretă faptul că pe lista consilierilor PNL sunt PSD-iști notorii ca Nuță, Constantin-Măgaru, Daciu, Mușat, Petrescu? Ce caută Simionescu, un PSD-ist notoriu la vârful PNL Teleorman? Cine l-a primit? De fapt frustrarea voastră este că n-ați ajuns și voi la putere, să-i prostiți și voi pe turneni, și să furați la fel ca PSD. Băi rataților, dacă vreți puterea, scăpați de PSD-ul infiltrat la voi, dați afară toți trepădușii și lingăii, reformați organizația de la vârf la baza ei, și FACEȚI TREABĂ. La înjurat și criticat se pricepe și prostul satului.
Georgiana lui titel pe 26 Iulie 2021, 11:25
#3
Ceapa de la PSD și ceapa dela PNL
Aceasta ceapa se va împarți in doua o parte pentru pirvulescu și parte fugarii din PSD (simionescu)
Mihai S. pe 26 Iulie 2021, 10:02
#2
Cretinelului de serviciu #1
A nu știu câta oară întreb,măi,retarzi și slugoi ai PSD,ce a condus și ce conduce Crăcea ăsta pe care-l tot pomeniți atât,în orașul ăla de cacao,condus de 30 de ani numai de incapabili și hoți socialiști?Dacă zona aia arată așa cum este acum,e numai meritul și rezultatul priceperii și performanțelor celor ce l-au condus până azi.Mai departe,șmecherii,aranjamente și furăciuni din banul public,numai pentru buzunarul și gașca de neisprăviți a PSD.
Rahan văru' lu' Tarzan pe 26 Iulie 2021, 09:25
#1
Minune!
Pfoaiiii, și eu credeam că ceapa asta este produsă de parcul industrial de la UVCP, cu care ne aiurea Claudiu Crăcea în campania electorală! Uite domnule ce chestie! Unde dai, și unde crapă oala cu prostie! Fix la turnucuștiri!Curat murdar coane! Parol!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.