Reporterul-cameraman (Mascarici) de teren al Primariei Turnu Magurele a realizat filmul: "Un avion zboara si imprastie insecticid"

17 Iulie 2021, 11:15 | 3083 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Avion

Cine e reporterul?! A realizat ceva extraordinar. Ce reprezinta acest film?! Trebuia sa filmeze si cand s-a cumparat si preparat solutia. Cine e mascariciul-reporter care s-a urcat in avion pentru a demonstra turnenilor ca se face treaba. Primaria Turnu plateste tot felul de pacalici pentru a realiza filme care nu folosesc la nimic. Bineinteles, Primaria Turnu e plina de reporteri. Turnenii vor rezultate, nu filme comandate. Vrem sa vedem un film cu Danut cand munceste, gandeste, ce face el la locul de munca.  Click aici pentru a urmari filmele Primariei Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Guest pe 19 Iulie 2021, 09:24
#2
Pentru Redactie
A filmat chimistul de la sociatatea Salubritate Turnu, care a orchestrat tot tratamentul avio si la sol!
Ionel arsene pe 17 Iulie 2021, 21:08
#1
Muste si tintarii și trintorii PSD-i-STI
A ieșit livache de la Rahova satul de bomboane aduse defiul sau și iliedragne și sigur îl va ajuta pe primar sa omoare. Muștele alături de Irina și fiul sau.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.