Video Autogara clandestina din 13 Septembrie: Teleormanul e o autogara clandestina

17 Iulie 2021, 09:15 | 6363 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Piedone

Cristian Popescu Piedone sanctioneaza autogara clandestina din 13 Septembrie.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Dumitru Vampiru/ pe 20 Iulie 2021, 15:03
#10
Lui Mitica=LGBTQ.
IDIOTULE! PREA PROST-CA LA GRATIA!
Sfântul Mitică Blajinul pe 20 Iulie 2021, 13:32
#9
Mitică Vampiru'
Că la tine creierul stă lejer în cutia craniană se vede din cum dai cu verbul. De fapt tu ești pe același palier cu milițianul. Retardați amândoi. Băi mămăligă-n praștie, dacă Justiția nu avea cătușe de partid, Piedone al tău trebuia să-și termine restul zilelor la ocnă pentru Kolectiv. #2 are dreptate, dar este săracul precum profetul în deșert.Omul știe, dar la ce folos? Idioții ca voi sunt majoritari, probă că Vodă Lăpușneanu avea dreptate când i-a replicat vornicului Moțoc: proști dar mulți.
Niko pe 19 Iulie 2021, 22:04
#8
Bravo Piedone! E nevoie de mai mulți ca tine.
Domnule sau doamnă draga" @conducător auto,un mesaj pt prietenul tău pe care vad ca il susții indirect, jignind pe acest primar,,pușcărias,, care de bine de rau ,,mișcă cate ceva,, sa ia
Niko pe 19 Iulie 2021, 21:58
#7
Bravo Piedone! E nevoie de mai mulți ca tine.
Felicitări maxime, maxime! Ai atacat nesimțiții ăștia care își bat joc de oameni!Amendă maximă!Poate,poate mai mișcă si ei ceva.
Dumitru Vampiru/ pe 19 Iulie 2021, 16:12
#6
Draga #1.
Stii ce-a zis militianul la un examen de promovare in grad? ORISICAT! Asa si cu tine.

Doua observatii: -Ce-are vaca cu primaru'?-N-am inteles, rog repetati enuntul. Daca tu esti nedumerit, noi ce sa mai intelegem? Ce a facut Piedone e corect, sau nu e??
Cuclea pe 19 Iulie 2021, 13:48
#5
Raspuns pentru cetatean.
O sa-l intreb pe Geanta,el este farul meu calauzitor.Fie cum o vrea el !
Cetatean pe 18 Iulie 2021, 17:37
#4
De rasu plinsu
Jos palaria dar cu Turnu Magurele ce facem? Inainte era orasu unde intorcea trenu acu nu mai e nici tren!!sa nu mai intoarca nici autobuzele? Ce ziceti d -le primar de Turnu Magurele?

X pe 18 Iulie 2021, 11:21
#3
Coruptie
Da,referitor la,,autogară " trebuia mult mai din timp timp, dar este bine și acum.
Conducător auto pe 18 Iulie 2021, 11:01
#2
Corect,dar nu și suficient
Curajosul ăsta cu 8 clase,fost ospătar(ospătarii conduc și prin ministere azi),are o avere de invidiat.Are o colecție de mașini scumpe de epocă americane,o mare casă transformată în restaurant,toate din salariul de bugetar, daaar,permisul e luat la Pitești,sic!.Ăsta e justițiarul care arunca detergent pe alimente expirate.De când un primar are dreptul să ceară acte unor șoferi?Comportament de vătaf socialist.Domnule Cuclea,nu ți se pare că ceva asemănător este și la firma de transport a celui protejat de Petrache,cu stație drept pe strada și trotuarul din spatele Școlii Generale nr.1?Aaa,ăștia sunt ăia care răspund la comenzi politice,împreună cu alții în campaniile electorale,la ”transportul și îndrumarea cetățenilor” la vot?Bun,eu tot ce rețin de la acest hoț de primar,este că are o condamnare de 8 ani și 6 luni în primă instanță.Pe 22/09/2021 vom știi cât de corect a fost acest individ hoț,drept și tupeist.Asta se putea face legal de către organe abilitate,fără atâta spectacol.
Sfântul Mitică Blajinul pe 17 Iulie 2021, 10:46
#1
Nedumerire
Dar pe ăia de la Kolectiv dacă-i amenda Piedone când trebuia, nu mai era acea tragedie. Tipul e grotesc în c*rsa lui de reabilitare a imaginii publice.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.