Dezvaluiri: Ioan Niculae nu-si plateste angajatii, dar cumpara teren intravilan in Bucuresti - comentariu trimis de Fane Belu de la Nasturelu

05 Iulie 2021, 12:33 | 5909 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.
Ioan Niculae nu-si plateste angajatii dar cumpara teren intravilan in Buc*resti 
Buna dimineata redactie a Turnului cu stiri. Posibil ca aceasta informatie sa treaca neobservata la fel ca multe altele postate de mine. Totusi ma vad obligata sa postez urmatoarele fraze:

S.C. A.E.P. GIURGIU PORT S.A. s-a înființat anul 1991 ca societate comercială pe acțiuni, cu capital privat și este înregistrată la ORC Teleorman sub nr. J34/548/2013, având ca principal domeniu de activitate transporturi pe căi navigabile interioare cod CAEN 5040. Pentru diversificarea veniturilor, societatea a dezvoltat si alte activități cum sunt: manipulări mărfuri, închirierea bunurilor mobile si imobile, extracția balastului din fluviul Dunărea, exploatare silozuri.
Dezvolta activitati in porturile: Bechet,Corabia,Turnu Magurele, Zimnicea, Giurgiu si Oltenita, socitatea satisface prin activitatile sale solicitarile clientilor din zona geografica aferenta c*rsului Dunarii, a celor din orice alta zona geografica a tarii dar si a clientilor externi.

Deoarece face parte din grupul de firme condus de marele tepar Ioan Niculae, dealtfel ca toate firmele din grupul INTER AGRO, societatile au trecute in statut toate domeniile de activitati comerciale.

Cu toate ca aceasta societate SCAEP Giurgiu Port SA, isi plateste cu foarte mari intrzieri salariatii iar atunci cand ii plateste le ofera sume cuprinse intre 300 si 500 lei pe luna, aceasta societate in urma cu ceva timp a facut o mare investitie in teren intravilan la Buc*resti.
Terenul in suprafata de aproximativ 15 ha a fost cumparat cu suma de 6 milioane de euro.

Directoarea firmei S.C.A.E.P. Giurgiu Port S.A., Nistor Diana, o femeie controversata, sotul ( Marius Nistor ) lucreaza ca subofiter la S.R.I. iar fiul lor ca sa nu faca puscarie pentru implicare in grup infractional cu fraude bancare a fost angajat la societatea condusa de mama sa. Aceasta femeie este aservita total conducerii grupului de firme in special aduce,, ofrande" sotiei lui Niculae.
Salariile muncitorilor le da cu intarzierei de 4-6 luni si in sume derizorii avand grija ca muncitorii sa nu indrazneasca sa isi ceara drepturile salariale, cei care incearca o patesc rau, ori sunt pusi sa faca muncile cele mai grele ori sunt dati afara.

Revenind la investitia facuta de catre SCAEP Giurgiu Port SA, fac cunoscut faptul ca terenul intravilan a fost cumparat pentru dezvoltare imobiliara. Cine credeti ca va executa constructia de apartemente pe 15 ha? Bineinteles ca mai multe firme din cadrul INTER AGRO. Firmele inplicate in aceasta mare investitie sunt: SC Inter Agregate SRL, SC Hidro olt SRL, SC Hidro Inter SRL si nu in ultimul rand firma a carui patronaj ( dealtfel ca si cele mentionate mai sus toate conduse de ) Ing. constructor ( de evaziuni fiscale ) Spiridon Liviu Sorin. Acesta detinand in cadrul firmelor din grup functia de director general.
Oare puscariasul Niculae a fost influentat ca si Ceausescu de sotia lui pentru a deveni dezvoltator imobiliar si a se imbogatii la fel ca multi altii?

Se pare ca nu a invatat nimic din ce a patit in ultimii 10 ani.

Suprafata de 15 ha a fost cumparata de SCAEP Giurgiu Port SA cu 40 euro/mp, aceasta valoare este calculata din suma totala a tranzactiei.

Oare cum o fi cumparast terenul? Tot cu japca? Asa cum le este obiceiul?

Pe c*rand.
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Syle pe 13 Iulie 2021, 13:57
#7
Cic
Mâncane ai PULA de PATRON!!!!!!!!!!
Stefanel pe 11 Iulie 2021, 13:17
#6
Cic
Cu profunda mâhnire, în afara de MUIE nu putem sa i oferim altceva, marelui anteprenor din TR.
Scolarului cu cu clase cat trenul pe 07 Iulie 2021, 14:27
#5
Analfabetului functional
Ce-ti mai place sa mananci kaka cu miros de trandafiri !
Tot eu, dar cu vorbe de la bunicul... pe 06 Iulie 2021, 21:44
#4
către dna Laura,alergica la trandafiri
Și a zis bunicul: "Nepoate, zi-le ălora să-l lase în pace pe Ion Nicolae. Că ăsta are două nume de sfinți, Sf. Ion și Sf. moș Nicolae și e Patriot cu tricolorul poporului... nu ca ei cu nume de sataniști și cu tricolorul cu 6 culori, "c*rcubeul LGBT".

Ei doar geloși de invidie îl atacă pe acest om de afaceri cinstit" .Dee, opinia bunicului!

2) Tot bunicul mi-a zis : "Întreab-o pe Laura dacă l-a ascultat pe Florin Bogardo cu -Să nu uităm nicicând să iubim trandafirii?-, și ce are cu trandafirii, are alergie la parfumul (damful?) lor? Bunicul a votat și 3 trandafiri și 1 a lui Băse. Îmi face și mie "Educație electorală", iar eu îi dau în schimb *Educația sexuală" de la școală... și-i placeee!!! .

A învățat să pronunțe corect cuvântul acela năbădăios, că înainte o tot ținea cu : peniX... peniX.
Școlar de 1o clasa 8/din Gratia pe 06 Iulie 2021, 15:38
#3
Doamnei Laura, un mic "retuș,,
În Gratia NU AVEM... nicio Bombonică, niciun "mare 'infracturat' de Gratia". Ne jigniți, doamnă! Sau vă referiți cumva la "marele infractor de DUPĂ ... gratii ??

Căci sătenii de aici cunosc/cunoaștem altceva. Un FOST grătienean de-al nostru, și-a făcut flotant în Brazilia. Însă niște oameni răi, ca si dumneavoastră, pe saitul acesta, îi doriți "La mulți ani!", și domiciliu permanent în altă parte. PS. : păcat, ""bunilor-creștini"", mare păcat !!! La câte a făcut el județului și țării întregi...păi dacă mai era lăsat, altă țară aveam acum...nu mai umblam cu măștile, distanțe de 1,5 m între noi și AstraZenecați cu seringa.

PS 2. : Voi, de'tractoriști ai adevărului, veți scorni că El Jupanu' ar fi rezolvat pandemie în stilul său... cum că l-ar fi înfometat, jupuit și jefuit... și pe SARS COV 2 și pe toți virușii și bacteriile conlocuitoare. Păcat nerecunoscătorilor, mare păcat!)
Bozgoru pe 05 Iulie 2021, 21:14
#2
niciOLAIE
MUIE MULTA SI LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Laura pe 05 Iulie 2021, 19:48
#1
Mulți bani pe mâna unor interpuși
Așa au făcut toți distrugătorii României,oameni pe care mulți dintre noi i-au văzut mari investitori și salvatori ai țării.Absolut lafel a făcut și marele infractor de Gratia.Mai știe cineva pe unde sunt banii scoși din SC TelDrum SA,și pe unde,prin ce țări are tot felul de proprietăți imobiliare și terenuri?Că o mare parte din banii lui Pitiș am văzut pe unde au ajuns.Nu mai așteptați dreptate de la niște hoți și niște evazioniști.În 90,91,92 v-ați repezit să votați 3 trandafiri.E,azi simțiți doar damful de...păpădie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.