Eusebiu Guţu investeste bani multi in combinatul de la Slobozia. Asa promitea si Ioan Niculae

07 Mai 2021, 09:34 | 4629 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Eusebiu Gutu

Popasul Trebeş va investi 30 de milioane de euro în următorii cinci ani în combinatul chimic de la Slobozia. Eusebiu Guţu, acţionar al Popasul Trebeş: „Dorim să preluăm şi cei aproximativ 600 de salariaţi ai combinatului şi să pornim activitatea de producţie în cel mai scurt timp posibil“

Popasul Trebeş, companie parte din grupul Pambac Bacău, controlat de omul de afaceri Eusebiu Guţu, are în plan investiţii de 30 milioane euro în următorii cinci ani pentru combinatul chimic de la Slobozia, pe care l-a cumpărat recent de la Chemgas Holding, firmă aflată în lichidare.

„Societatea Popasul Trebeş inten­ţio­nează să deruleze şi un program de investiţii atât în ceea ce priveşte infrastructura combinatului cât şi în instalaţiile de producţie pentru creşte­rea calităţii mărfurilor, eficientizarea pro­ducţiei şi pentru protecţia me­diului“, a declarat pentru ZF Eusebiu Guţu, administratorul companiei Popasul Trebeş.

sursa: ziarulfinanciar

 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 18 Mai 2021, 19:28
#10
Praf in ochi 2
Plimbari cu elicopterul de la Bacau la meciuri de fotbal la Giurgiu sau chermeze cu fete tinere la Fatana. Neavand experienta a intrat in jocul nicoletei, si de ce nu in patul ei. Acest tanar este urmatoarea victima a nicoletei si a lui ioan niculae. Baniivehiculati prin aceste tranzactii sunt tot ai familiei niculae, nu va ganditi ca va veni cineva sa investeasca si sa puna lucrurile la punct asa cum ar fi normal. Posibil ca aceste combinate sa produca iar cu ajutorul pensionarilor cat si a muritorilor de foame. Dar problemele cu plata gazelor, a energiei electrice, a datoriilor la stat cat si a salariilor vor ramane la fel. Deci vanzarea combinatelor catre Eusebiu Gutu, este praf in ochi. Tot fomista de bani, nicoleta isi va batea joc de voi.
Fane Belu de la Nasturelu pe 18 Mai 2021, 19:28
#9
Praf in ochi
Faptul ca un fost combinat ( cel din Slobozia ) a fost preluat de un investitor din zona Moldovei, este o certitudine asa cum va prelua si pe cel din Turnu Magurele. Dar oare s-a gandit cineva cum a ajuns acest Eusebiu Gutu sa aibe asa de multi bani in timp sc*rt? Va dau eu cateva idei. Undeva prin anii 2014-2015 acest Gutu se aproviziona cu ingrasaminte chimice din cadrul grupului Interagro. Tranzactiile erau uneori modice, alteori cu cifre care aveau multe zerouri. Cele care aveau multe zerouri defapt erau plati in avans pentru productia celor doua combinate pe 1-2-3 luni inainte. Unde mergeau banii? in conturi straine. Asa au ramas combinatele cu restante la plati atat salariale cat si energetice sau gaze. Acumulandu-se datorii catre investitorul moldovean, nicoleta niculae, caci ea trage toate sforile, a inceput sa-l ademeneasca cu divese lucruri pe tanarul intreprinzator.
Mariana pe 14 Mai 2021, 09:22
#8
Vom vedea
600 de angajați? De unde ? Ca sa pui in functiune combinatul de la Slobozia ai nevoie de specialiști..de unde i iei ..baza e pe pensionari ..dar nici nu mai pot sa țină în spate oameni care s ar angaja sa spunem ..e un real pericol ..un combinat chimic nu e fabrica de Pufuleti...
Flori pe 10 Mai 2021, 10:50
#7
Bîjă
Vroiai da spui că fomiștii soți Bîtă sunt primii.Daca erau la Ambalate stăteau dracu acasă.Astia sunt in pioneze dar gîndul lor tot la bani este.
X pe 08 Mai 2021, 21:08
#6
Y
Primii care se duc sunt soții BÎJĂ
Fantoma de la CIC pe 08 Mai 2021, 09:06
#5
Aceeași Mărie cu altă pălărie
Hai,mă,că la încă o păcăleală împreună cu o țeapă,e loc la turneni oricând.Doar s-au obișnuit să lucreze moca,să aștepte și să viseze la salariile restante.Aici e ca la prădătoarele din junglă,cum au șimțit miros de sânge,repectiv de fraieri,pac,i-au păpat cu tot cu salopete.Să vedeți cum o să rupă porțile și o să sară gardurile pentru angajare.Au rătutiții ăștia o dragoste pentru călăi,ceva de neimaginat(Sindromul Stockholm se manifestă chiar aici).
Lili și Relu pe 08 Mai 2021, 08:24
#4
Cretini județului
Dragnea care a mincat bomboane și prostit de propriul copil a trădat dar nu a distrus societățile comerciale,dar Nicolae după ce Nicoleta i-a pus păsărica in cap a distrus totul,iar la Dragnea cel care a distrus a fost Ștefănel Bombonel alături de Ilie de la sculărie din pista 1decembrie din Buc*rești(Ilie dragne)
Sica pe 07 Mai 2021, 20:22
#3
Cioarele de la Gorj
Io va zic, noi abea asteptam sa incepem treaba sa taiem combinatu sa ajungem si noi imparatii la fer vechi
Fanel pe 07 Mai 2021, 20:19
#2
ca-ntre sec*risti
Are pensie mare (speciala) ma-sa de ia cumparat combinatu sa se joace cu el
Nicoleta pe 07 Mai 2021, 14:27
#1
Pentru chiimisti
Gutu,cutu tot noi suntem.Cred ca o sa va mai fraierim o tură.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.