Eusebiu Gutu, nasul sau finul lui Niculae, viitorul patron al combinatului Donau Chem Turnu Magurele

30 Aprilie 2021, 11:49 | 6283 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Proprietarul firmelor Popasul Trebes si Pambac va prelua combinatul chimic Donau Chem Turnu Magurele. Multe afaceri si proprietati ale puscariasului Ioan Niculae au fost trecute pe numele lui Eusebiu Gutu. Eugen Pirvulescu isi freaca palmele si face demersuri pentru plata viitoarelor datorii. Danut Cuclea da o mana de ajutor evazionistilor. Conducerea combinatului si cateii de curte au inceput sa vorbeasca despre rechemarea muncitorilor si repornire. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Fost angajat,azi pensionar pe 01 Mai 2021, 08:33
#7
Delirantului din coceni
Măi,instabilule,nu știu să fi spus în postarea mea și unde am fost angajat,și dacă am avut vreodată treabă cu combinatul.Dar,dacă vorbim de timpul cât s-a stat la guvernare,ce au făcut și ce nu,neapărat trebuie amintit că PSD a distrus și furat aproape 30 de ani.Iar dacă e de făcut ceva trainic,pe o nouă infrastructură,trebuie și așezat pe ceva ce a rezultat în urma atâtor ani de guvernare,nu pe minciună,ură,dezbinare și dezinformare.Și mai ales,să ne uităm în urmă și să vedem care au fost liber-schimbiștii ce au condus aceste meleaguri,și ce planuri și mari realizări au avut.Că pregătirea și apartenența politică le-o știm bine.
Nebunu' din coceni pe 30 Aprilie 2021, 22:43
#6
Aș fi de acord cu tine dar ... cine rupeau porțile combinatului să se angajeze? Nu voi fosilozaurilor? Din cauza voastră tinerii au plecat din oraș. Vrei investitori? Atunci crează condiții ca ei să vină! Bun, PSD n-a făcut nimic, dar, plm, PNL este de 18 luni la guvernare! Ai văzut măcar un proiect amplu de infrastructură, care să faciliteze potențialii investitori? NU! Bitanu și Pârvulescu se bat pe burtă cu Gâdea și Cuclea, probă că USL n-a murit decât formal. Toți se laudă cu proiecte, dar practic nu fac nimic. Dacă tot îndemni la gândit, gândește, nu fii plantă de acvariu!
Ilie de la sculărie Vecinul de la hotel turiss pe 30 Aprilie 2021, 19:20
#5
Cristina lui stefanel care i-a dus mincare ka Buc*rești
Atit de prost a fost stefanel incit l-a distrus pe tatăl sau,careacum sta la Rahova iar dragneane trebuia sa fie președintele României . I-a dat bomboane alături de dragne Ilie.
Daea Kormoranu pe 30 Aprilie 2021, 14:22
#4
Suge o ceapa
Judecatorul sindic, administratorul juridic, administratorul special, toata gasca de mafioti ar trebui trasa in tepe si jupuita pielea de pe ei pana se leapada de turcisme. Sa le piara cheful si altora sa mai faca asa ceva. Dar cum asa ceva nu va fi posibil, deocamdata ne multumim cu MuiePSD, sa va scuipe lumea si sa dea cu Kakat in voi, reati ai dreaku de jugodii
Fost angajat,azi pensionar pe 30 Aprilie 2021, 13:53
#3
ÎNCĂ O MINCIUNĂ MARCA PSD-SECU
Încă odată veți fi mințiți,duși cu gălăgia și prostiți de către o mână de hoți.Chiar nu se pot aduce investitori serioși,cu niște idei de investiții mai noi,nepoluante și atrăgătoare de forță de muncă mai puțin calificată sau necalificată?În afară de amărâtele astea de fabrici de tricotaje unde sclavia și bătaia de joc sunt pe primul loc.Reaua voință și neimplicarea autorităților locale nu fac altceva decât să ruineze și mai mult orașul și să-l depopuleze la maximul admis pentru a putea fi declarat oraș.De statutul de municipiu ce să mai vorbim,o exagerare cu mai multe scopuri,toate în favoarea autorităților locale existente acum.Gândiți,nu dormiți!
Syle pe 30 Aprilie 2021, 12:49
#2
Pentru niciOLAIE
Sa ne suga la PULA!!!!!
NM pe 30 Aprilie 2021, 12:07
#1
Fuguta...
Fugiti ca are Niciolae,vagoane de bani si va da cu furca,prosti....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.