Combinatele chimice: Lectie de evaziune de la Ioan Niculae. Primaria Turnu Magurele - "cu ajutorul administratiei locale"

07 Aprilie 2021, 20:50 | 2585 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Mediul de afaceri a fost lovit de numeroase provocari in urma carora unii au inteles cum trebuie facute afacerile si au progresat, altii au fost nevoiti sa inchida, iar altii si-au pastrat obiceiurile, ocolind legea si prosperand mai mult decat oricare, cel putin pentru scurt timp.

Despre aceasta ultima categorie vorbim mai jos, cu un studio de caz despre combinatul chimic de la Slobozia, Chemgas. Personajele implicate sunt omul de afaceri Ioan Niculae, patronal grupului InterAgro si practicianul in insolventa, Emil Gros, coordonatorul Expert Insolventa SPRL. Este drept, acesta din urma e posibil sa nu aiba inca soarta omului de afaceri pentru ca a avut grija sa profite de naivitatea unei angajate a lui, Anamaria Sanda Nastase, luata deja in vizor de procurori potrivit unor surse.

Ca cititorii sa inteleaga pe scurt ce presupune "schema", descriem succinct mecanismul si apoi detaliem: Ioan Niculae cumpara Amonil Slobozia, care falimenteaza "pentru a nu plati taxele" si il rascumpara, redenumindu-l Chemgas. Similar, ulterior, Ioan Niculae procedeaza si cu Chemgas - nu plateste furnizorii, angajatii, obligatiile fiscal - vinde la pret cu adaos minim pentru combinat catre alte firme tot ale lui - acestea vand la pretul real, profitul este scos prin aceste firme in paradisuri fiscale - firma intra in insolventa si apoi faliment - combinatul este scos la vanzare in lichidare - Ioan Niculae il cumpara din nou la pret de faliment, dar fara datorii.

Mai mult, aici>>ziuanews.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Syle pe 16 Aprilie 2021, 05:08
#5
Pentru niciOLAIE
MUIE. MULTA!!!!!!
Tribunal pe 15 Aprilie 2021, 22:56
#4
Teleorman
Astăzi s-a declarat falimentul Donau chem, in administrarea lui Călinescu. Deci tot Nicolae îl va primi peste 6 luni, spălat, c*rățat, de la "0", fără datorii.
Neamtu. pe 09 Aprilie 2021, 14:58
#3
Idiotilor!
NU A FURAT NIMIC. ASA SUNT LEGILE LIBERALE.
Hui pui pe 07 Aprilie 2021, 22:14
#2
Distrugători
Nicolae și Nicoleta lui a distrus cicalexul,dar și combinatul,la fel a făcut și Dragnea,după ce a trădat foști camarazi din PSD,apoi i-a trădat pe cei care i-au dat PSD-îl pe tava(Coldea,Dîncu,maior) iar fiul sau,Ștefan a distrus totul pe ce a pus mina ..Nicusor Constantinescu,fostul camarad din PSD a făcut aceasta afirmație din pușcărie in prezenta fostei consiliere a lui Dragnea
Bozgoru pe 07 Aprilie 2021, 21:03
#1
Pentru niciOLAIE
Asta urmează la cic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.