Combinatele chimice: Lectie de evaziune de la Ioan Niculae. Primaria Turnu Magurele - "cu ajutorul administratiei locale"

07 Aprilie 2021, 20:50 | 4495 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Mediul de afaceri a fost lovit de numeroase provocari in urma carora unii au inteles cum trebuie facute afacerile si au progresat, altii au fost nevoiti sa inchida, iar altii si-au pastrat obiceiurile, ocolind legea si prosperand mai mult decat oricare, cel putin pentru scurt timp.

Despre aceasta ultima categorie vorbim mai jos, cu un studio de caz despre combinatul chimic de la Slobozia, Chemgas. Personajele implicate sunt omul de afaceri Ioan Niculae, patronal grupului InterAgro si practicianul in insolventa, Emil Gros, coordonatorul Expert Insolventa SPRL. Este drept, acesta din urma e posibil sa nu aiba inca soarta omului de afaceri pentru ca a avut grija sa profite de naivitatea unei angajate a lui, Anamaria Sanda Nastase, luata deja in vizor de procurori potrivit unor surse.

Ca cititorii sa inteleaga pe scurt ce presupune "schema", descriem succinct mecanismul si apoi detaliem: Ioan Niculae cumpara Amonil Slobozia, care falimenteaza "pentru a nu plati taxele" si il rascumpara, redenumindu-l Chemgas. Similar, ulterior, Ioan Niculae procedeaza si cu Chemgas - nu plateste furnizorii, angajatii, obligatiile fiscal - vinde la pret cu adaos minim pentru combinat catre alte firme tot ale lui - acestea vand la pretul real, profitul este scos prin aceste firme in paradisuri fiscale - firma intra in insolventa si apoi faliment - combinatul este scos la vanzare in lichidare - Ioan Niculae il cumpara din nou la pret de faliment, dar fara datorii.

Mai mult, aici>>ziuanews.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 01 Iunie 2021, 21:40
#8
Atentie! Niciolaie se intoarce sa isi ia bagajul.
Se pare ca peste cateva zile vom avea o dezamagire facuta de soarta. In urma demersurilor facute de o miloaga ( avocata din Buc*resti a marelui tepar ), domnul ti**n ioan niculaie, va parasii puscaria si va merge sa traga alte tepe statului Roman guvernat de prosti. EL nu stie ca i se pregateste un dosarel care-l va baga iar la mititica. Ce nu stiu organele? Actuala sotie i-a pregatit in amanunt fuga din tara. SA VEDEM CINE ESTE MAI TARE! ( organele statului sau mistretul )
nu o sa uit niciodata pe 21 Aprilie 2021, 13:27
#7
ce frig am facut
cand s-au ciondanit niculae cu saracia asta de pitic porno pe banii de pe agentu de termoficare si turnu magurele a stat in frig fara caldura cateva ierni (unii chiar si acum stau). unu a umflat pretu distributiei de agent termic in oras sa-si tina toate c*rvele si tot bosorogii in primaria aia de cacat si lumea nu a mai putut sa plateasca si alalalt un sec*rist fomist dupa bani ca nu si-a primit banii pe agentu termic pe care l-a dat in oras si dupa a preferat sa-l arunce in aer. si uite din cauza frigului am facut si niste pete pe plamani sau loc*ri in care mi-au fost afectati plamanii de frig, fiindca un calorifer electric nu facea față... si pentru asta cucleo iti doresc sa se aleaga prafu de familia si de copii tai si chiar mai mult... de mormântu copiilor tăi sa se aleagă prafu și pulberea! mad
Petre pe 19 Aprilie 2021, 00:29
#6
Roman
Un morman de fiare vechi. Sa vina ti**nii de la Gorj sa l taie
Syle pe 16 Aprilie 2021, 05:08
#5
Pentru niciOLAIE
MUIE. MULTA!!!!!!
Tribunal pe 15 Aprilie 2021, 22:56
#4
Teleorman
Astăzi s-a declarat falimentul Donau chem, in administrarea lui Călinescu. Deci tot Nicolae îl va primi peste 6 luni, spălat, c*rățat, de la "0", fără datorii.
Neamtu. pe 09 Aprilie 2021, 14:58
#3
Idiotilor!
NU A FURAT NIMIC. ASA SUNT LEGILE LIBERALE.
Hui pui pe 07 Aprilie 2021, 22:14
#2
Distrugători
Nicolae și Nicoleta lui a distrus cicalexul,dar și combinatul,la fel a făcut și Dragnea,după ce a trădat foști camarazi din PSD,apoi i-a trădat pe cei care i-au dat PSD-îl pe tava(Coldea,Dîncu,maior) iar fiul sau,Ștefan a distrus totul pe ce a pus mina ..Nicusor Constantinescu,fostul camarad din PSD a făcut aceasta afirmație din pușcărie in prezenta fostei consiliere a lui Dragnea
Bozgoru pe 07 Aprilie 2021, 21:03
#1
Pentru niciOLAIE
Asta urmează la cic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.