Sclava Isaura, varianta Teleorman

02 Aprilie 2021, 06:17 | 4657 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Isaura

Locuitorii acestui judet au ajuns sclavi pentru ca pesedistii au distrus economia.  Sclava Isaura este angajata la una dintre fabricile de confectii textile. Isaura face orice pentru a-si pastra locul de munca prost platit. Cand sefa are nevoie, sclava merge sa o ajute in afara orelor de program. Pentru ce?! Pentru un loc de munca platit cu salariul minim. Le uram conducatorilor sa ajunga in situatia Isaurei. Totul se plateste in viata, mai devreme sau mai tarziu.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Sunt mai mulți sclavi azi decăt oameni liberi pe 02 Aprilie 2021, 09:42
#1
Hai să nu glumim atât de ușor
Păi,în categoria sclavi intră și șefii instituțiilor și toți cei care le-au stat prin preajmă mai marilor din PSD.Adică cei ce au inventat și stăpâneau procedurile de numiri în funcții,începând cu primăriile,consiliile județene,învățământul și sănătatea,și terminând cu poliție parchete și deconcetrate.Să nu uităm că ordinele au venit întotdeauna numai de la partid,și azi,dar și în trecut.Și voi vreți să ne fie mai bine.Când,cum,cu ce oameni și peste cât timp?Dacă există ceva care a făcut cu adevărat rău în cei peste 30 de ani de la momentul ”deranjului” din 89,aceasta este numai politica de rahat a celor ce au preluat puterea și au reinventat social democrația în România.Nu există doctrină în partide,ci doar unitatea de grup și gașcă,la furat,pentru miciună, dezbinare și dezinformare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.