Un pompier din Turnu Magurele a lesinat dupa ce a primit vaccinul Pfizer

17 Martie 2021, 16:12 | 5896 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Vaccin

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, ofițerului de la ISU Teleorman i s-a făcut rău după câteva ore de la vaccinare, când se afla la domiciliul său. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță, iar starea lui este stabilă.

Urmează ca medicii să stabilească dacă există cauzalitate între vaccin și starea de rău a tânărului.

S-a intamplat in urma cu cateva momente, in Turnu Magurele. Un pompier de 30 ani, dupa administrarea dozei de vaccin anticovid, a lesinat, ramanand in stare de inconstienta cateva minute bune.

badeaCiteste si: PAVEL BADEA A FĂCUT LEGEA PE TEREN PENTRU CA FIUL LUI SĂ POATĂ FACE LEGI ÎN PARLAMENT

Mai multi angajati ai centrului de vaccinare au incercat sa ii acorde primul ajutor. Cand si-a revenit din starea de inconstienta, a intrat in convulsii si a dat efectiv de pamant cu cei care incercau sa il tina locului.

Speriati, acestia nu au mai asteptat ambulanta cu medic plecata de la Alexandria, ci l-au suit intr-o ambulanta din Turnu Magurele care sa il transporte catre unitatea de primiri urgenta a spitalului din Alexandria. Acesta fusese vaccinat cu serul Pfizer.

Sursa>>impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Mite pe 20 Martie 2021, 18:17
#11
salvatoru
Pompierul asta sa salvat pe sinesi,o gospodărie in valoare de 500 mil.lei si 3 pui de arici...

Asta cind a văzut seringa la apucat pandoliile, a început sa se tăvăleasca pe jos...
Unu pe 19 Martie 2021, 18:01
#10
Pentru Sandor
Este Iancu pe statuie si ii da lui Sandor..... fasole cu carnati
Insideversion pe 19 Martie 2021, 00:42
#9
Pentru nebunul DIN coceni
Mai asta cu servici, are dreptate celalalt nebun, DINTRE, prezentul articol face referire la Pfizer, iar tu ii dai zor Astra Zeneca, nu cumva ești facut cu dosul? Aștept jignirile de rigoare..., cu foarte mare interes! Mai mult nu te duce mintea...hahaha! Ia sa vedem...
Șandor pe 18 Martie 2021, 23:54
#8
Gigi Țeican = un maimuțoi
Gigi Țeican e campion la comentarii,scrie sub diverse nume,nu e articol in care sa nu comenteze,Așa e când n-ai ce face,că de femei fuge,știe că nu are nimic in pantaloni.
Lilian și bubina frate cu ionela p pe 18 Martie 2021, 19:56
#7
Mădălin și Mădălina alături de gabriel T di n Nicolae Bălcescu
Pupinc*ristii amintiți au participat indirect la dezinformarea și distrugerea lui Dragnea influențându-i direct pe Bombonel Valentin și Ilie de la scularie (dragne Ilie ) carea l-au prostit pe livache. Dezinformundu-l.cu toate ca au fost avertizați de persoana care l-a ridicat pe Dragnea și un fost angajat al fermei salcia.,,ai grija Ștefan ca îți vei distruge tatăl și va ajunge la puscarie “ l-a avertizat acest angajat.
Nebunu' din coceni pe 18 Martie 2021, 16:11
#6
Titi(c*r)rezului
Băi căcat pătrat, când ai creierul cât nuca, prima reacție adversă este să te crezi deștepul planetei. În realitate ești un prost cu gura mare. Boule, Europa a oprit vaccinarea cu Astra Zeneca nu cu Pfizer! Mai uită-te pe la știri, că mâine crăpi de la vaccin și crăpi la fel de prost precum te-a fătat mă-ta. Că vaccinul în cauză este Pfizer nu modifică cu nimic datele problemei, iar dacă te duci să te înțepi, și pățești ceva, faptul că ai semnat ca boul acea hârtie pe care ți-au vârât-o sub nas, face imposibil orice demers în justiție dacă pățești ceva după vaccinare. Bagă la cap boule, că e ușor de pus căcat pe ventilator decât să pui creierul la treabă, dar prost fără fudulie este ca meciul Steaua - Dinamo fără bătaie între galerii.
Nebunu' dintre coceni pe 18 Martie 2021, 12:07
#5
Ti(tire)zului
Da de ce nu iei 'mneata parul acum sa faci disciplina și ordine sau aștepți sa mai crească pana se face bățul par? În scris esti cel mai tare, in real te ascunzi după fusta m**erii! Invata sa citești, vaccinul în cauza este Pfizer, nu Astra!
Nebunu' din coceni pe 18 Martie 2021, 07:57
#4
Postacului
Căcaților, de ce nu spuneți oamenilor adevărul? România nu are protocol de despăgubire cu marii producători de vaccin! Când semnezi acel document prin care ai luat de cunoștință despre efectele adverse practic îți asumi răspunderea, acel document căpătând valoare juridică favorabilă firmelor producătoare în caz de proces pentru daune. Asta pentru că vaccinul este experimental până în 2023. Asta să spuneți oamenilor băi căcaților! Că sunt cobai! Toată Europa a oprit vaccinarea cu Astra Zeneca, numai România nu! Criminalilor, vine ea și vremea când o să vă fugărim cu parii. Mult nu mai e!
, pe 17 Martie 2021, 20:12
#3
,
Stire făcută după ureche; ia venit rău la vaccinare,acasă,la unitate, la munte, la mare, in Spania....nu contează, tot aia e...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.