Donau Chem Turnu Magurele: Nea Florica de la motorina ar avea 3 apartamente si 2 garsoniere in Bucuresti. Bonus o pensiune - ne scriu cititorii.

08 Martie 2021, 07:55 | 4354 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Toate sunt inchiriate, plus locuintele celor doi copii. Toate luate prin munca si pe cinste. Altfel cum?! Ce averi au toti directorii combinatului? Nu era profitabil combinatul? Nea Florica vrea sa le ia cu el. Are si moaca de milog. Asa sunt astia. Hai cu salariile restante! Au venit sitele, trebuie pornit combinatul. Hai la munca!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Mirlita pe 25 Martie 2021, 19:27
#8
Proc*rorul Oancea face parte din angajații care fac rușine justitiei
Am fost șocată de ceea ce s-ar întâmplat la Acces direct,individa aceia cum a atacat prezentatoarea cu pietre .Un caz similar s-au petrecut în comuna Lita,jud.Teleorman un individ Mindroc Alin a atacat cu pietre ovecina de foarte multe ori provocandu-i leziuni grave,poliția i-a întocmit 3dosare penale,iar acest proc*ror Oancea le-a clasat pe toate sub diferite aspecte.Individul Mindroc Alin din com.Lita,str. Berzei,Nr 15 este traficant de droguri,și proxenet,samsari de mașini furate din străinătate,.tot timpul este apărat de proc*rorul Oancea (oare acest individ face cinste instituție i din care face parte, nu e o mizerie a justiției).
COSTEL PANDURU. pe 15 Martie 2021, 12:30
#7
Observatie de bun simt .
Daca toata motorina din combinat ar fi furata si comercializata la negru, fara sa se consume nimic in scop productiv, TOT NU S-AR STRANGE ATATIA BANI PENTRU A FI CUMPARATE 3 APARTAMENTE+2 GARSONIERE(toate in Buc*resti)+BONUS O PENSIUNE(probabil la Sinaia sau la Poiana Brasov). Nota: a nu se intelege ca-i iau apararea acestui nea Florica-habar nu an cine este-sau sa sustin ca nu se fura din Combinat(si inca cat!), ci ca cel ce a scris articolul a cam exagerat.In plus, a uitat sa faca o precizare: nu cumva nea Florica este vreun hotulica de pesedica?
Gardianul de la Rahova. pe 10 Martie 2021, 10:17
#6
Prostul tot prost ramane,Livake!
Iar postacului de la #5 i se canta imnul.Iar daca ar durea prostia,te-ai putea auzi si online..Nici macar bunul simt nu exista pentru a fi ceva mai civilizat,iar de dreptate,lasati-i pe altii sa vorbeasca.
livake pe 09 Martie 2021, 14:13
#5
livake
multi prosti pe aici
E treaba lui Nicolae pe 09 Martie 2021, 09:31
#4
Sunt mulți ”Florici”
Dintotdeauna s-a furat din combinat,și s-a furat în draci.S-a furat masiv,începând cu directorii,sefii de servicii,și până la ultimul muncitor și paznic.
Culcica Marin. pe 08 Martie 2021, 12:02
#3
Va rog foarte mult.
DACA TOT PIERDEM TIMPUL CITINDU-VA ASA NUMITELE STIRI, MACAR FITI CLARI, SA STIE TOT POPORUL CINE-I NEA FLORICA DE LA MOTORINA (CU BENZINA SI LUBRIFIANTII NU ARE TREABA?). -SINGURA PROBLEMA RAMASA NEREZOLVATA ESTE CEA CU SITELE DE PLATINA? GAZE ARE, ENERGIE ELECTRICA ESTE-MAI SI PRISOSESTE? DACA NU STITI SA RASPUNDETI, SAU DOAR VRETI SA FACETI MISTO DE NOI=PAGUBITII, MAI DUCETI-VA-N PULA MEA DE DIVERSIONISTI!!( SAU INSIDEVERSIONISTI)
Syle pe 08 Martie 2021, 09:41
#2
Cic
Aduceti-va aminte de rafinaria din Ploiești, deTutul romanesc și apoi gândiți-vă dacă merita sa munciți pentru NICIOLAIE.
Acidul pe 08 Martie 2021, 09:18
#1
Care site?
Au venit sitele de faina sau cele de malai???

Ca doar din furatul salariilor nu ajunge de site de platina !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.