Microbuzele spre Islaz: calatorii sunt presati ca sa urce cat mai multi.

07 Martie 2021, 08:18 | 2888 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Microbuz.

Soferul: Daca va convine, bine, daca nu, nu va urcati! Asa se pune problema. Cu masca, fara masca, lumea trebuie sa vina la munca.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Vasile pe 07 Martie 2021, 12:32
#2
Poliția și RAR-ul P..lii
Ce face mă Poliția, pardon, Miliția? Ce face mă RAR-ul? Știu să stea la pândă să amendeze pe șoferi? Băi rahaților de la PNL, ce faceți mă? Lua-v-aș în cârnat boilor!
Bică pe 07 Martie 2021, 12:30
#1
Cine a mai văzut polițiști la treabă?!
Polițiști de ordine publică,de proximitate,de judiciar,a căror activitate să fie vizibilă și să aibă și rezultate.Pentru proxenetism și traficul de persoane vunerabile,pentru care există legea 213 noul cod penal actualizat 2021,nici nu mai discutăm,totul e pe față și la vedere.S-a umplut orașul de mașini extrem de scumpe deținute numai de analfabeți,și nu-i întreabă nimeni unde ”fac cărămidă”.Sau poliția rutieră care doar stă la pândă pentru amendarea lipsei centurii de siguranță ori depășirea vitezei cu doar câțiva kilometri.Oare cine este îndreptățit să vegheze la respectarea legii 55/2020?Plus Art.358 de zădărnicire combaterii bolilor?Voi aveți numai drepturi,îndatoririle pentru care aveți privilegii,salarii și pensii enorme,nu sunt obligatorii?Tot la comanda primăriei ați rămas,că numai pe acolo se stă prin birouri și se taie frunză deasă la câini?Rușine tuturor autorităților plătite din banul public!Voi bugetarii ați ajuns o categorie de lux în România,nemulțumiți mereu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.