De ce rata infectarilor cu Covid ramane destul de ridicata - 4,04/1.000 de locuitori?

05 Martie 2021, 15:51 | 2886 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Covid

Pentru ca nu se respecta nimic. Totul pleaca de la autoritati: nu-si fac datoria. Foarte multi bolnavi nu au fost verificati sau intrebati daca le trebuie ceva. Restaurantele continua sa functioneze in ilegalitate, iar tinerii stau gramada. Mijloacele de transport in comun, celebrele microbuze-cutie, sunt pline pana la refuz. La ritmul de vaccinare din Turnu Magurele, Covidul se tine scai de noi. 

polisCiteste si: POLIȚIȘTII ȘPĂGARI DIN OLT: JUDECĂTORII I-AU CERUT PROCURORULUI SĂ-ȘI PREZINTE SCUZE ȘI SĂ-I TREACĂ CÂT MAI REPEDE LA PENSIE SPECIALĂ

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Gogu Adevar Graieste pe 07 Martie 2021, 22:48
#10
Adevarul despre crestera cazurilor de Covid in Romania
Cazurile de Covid-19 in Romania au crescut foarte mult datorita vaccinarilor care imbolnavesc foarte multi oameni sanatosi.Desteptati-va!
Maria Stanescu. pe 07 Martie 2021, 15:58
#9
NEDUMERIRI.
-In Buc*resti rata de infectare a trecut de 3/1000 si se iau masuri speciale(ca nu se vor respecta este alta problema!),iar la Turnu Magurele a sarit de 4/1000, uneori chiar de 5/1000 si autoritatile si foarte multi cetateni, vorba filmului-" rad, canta si danseaza" si se feresc de munca ca dracul de tamaie.-Cum se calculeaza rata de infectare? dracul stie si nici mare importanta nu are. Important de stiut este NUMARUL REAL AL CELOR INFECTATI SI DECEDATI SI IMPREJURARILE IN CARE S-AU INFECTAT. Ceea ce se comunica reprezinta niste falsuri. Sa dau un exemplu: sunt multi cetateni socotiti infectati, declarati ca fiind internati in Spital, pentru care se inregistreaza cheltuieli cu salarii si medicamente,dar sunt trimisi acasa(carantinati!), care isi cumpara singuri medicamente si nici un cadru medical nu ii viziteaza.-Orasul este pur si simplu sufocat de autovehicule, parca picate din cer, multe cu volanul pe dreapta, cu acte false, parcate pe ambele parti pe arterele principale.Ce facem?
Cosmin Neacsu. pe 07 Martie 2021, 09:15
#8
Lui Odaianu.
M=am exprimat intr-un mod nepotrivit referitor la pensionari; in nici un caz nu am vrut sa-i jignesc. Sensul spuselor mele este ca pensionarii nu mai au un program de activitate cuprins intre anumite ore si ca la orice ora pot fi pe strada,spre deosebire de oameni relativ tineri pe care ii intalnesti pe strada sau la magazine in aceeasi zi la diverse ore si asta zilnic. Oricine isi pune intrebarea cu ce se ocupa acestia si de unde au bani?! Mai multe si mai precise cu alta ocazie.

Pentru #7: SINGURA SURSA PENTRU A AFLA NUMARUL LOCUITORILOR ESTE DE LA EVIDENTA POPULATIEI. DACA AI FI PRIMAR CUM AI FACE, AI UMBLA ZILNIC DIN CASA IN CASA SA NUMERI LOCUITORII?
Nebunu' din coceni pe 07 Martie 2021, 08:18
#7
Lui # 6
Incidența nu este corectă, nu că nu se știe numărul de locuitori, ci datorită includerii focarelor cu regim izolat (de la spitalul suport COVID din oraș) la numărul REAL de cazuri din oraș, ceea ce modifică radical incidența infecției.
Cu mască și fără mască pe 06 Martie 2021, 19:24
#6
Întrebare pentru Primarul Cuclea
Întrucât bănuim că Primarul Mun.Turnu Măgurele,Cuclea D.,este oficial una dintre cele mai informate persoane la nivel local,îl rugăm să ne spună care este numărul real al locuitorilor orașului(fără cei ce au plecat prin lume și și-au păstrat domiciliu din buletin).Pentru că numai astfel se poate calcula procentul de pozitivări,implicit numărul de infectări la nivel de oraș.Altfel,dăm știrile ca la Radio Erevan.
Cucu pe 06 Martie 2021, 17:51
#5
Testare
Testați-l și pe Dragnea și supuși lui și sa spună de ce a distrus județul Teleorman,și testați-l si pe simionescu sa spună de ce a schimbat 3partide politice,deorece pe unde a trecut a făcut totul praf,asa cum a făcut și la ferma salcia unde a distrus genitica porcina de milioane de euro .apoi a venit fiul lui Dragnea și a pus totul pe butuci cu documentele făcute de directorul economic .
Odăianu pe 06 Martie 2021, 10:53
#4
Și se testează încă prea puțin
Cosmine,ce legătură are figura cu care ești perceput în societate?Pensionar sau nu,virusul nu alege.Iar cei ce ne reprezintă și sunt delegați să ne apere și să respecte legea,cei bine plătiți și cu muncă de birou,doar se fac că muncesc și ignoră pericolul și se mulțumesc cu faptul că au un venit sigur și mare.Până când,nu se știe.După care vor fi primii care vor ieși în stradă să-și strige ”drepturile” la măriri de salarii și tot felul de sporuri,în vremuri de pandemie.La un număr mai mare de teste,rezultatele pozitive vor avea un număr mult mai mare.Asta nu scuză cu nimic incapacitatea autorităților de aș face datoria și a respecta legea.Suntem obișnuiți cu indiferența autorităților față de nevoile și dorințele cetățenilor.Cel mai grav este că nu avem un răspuns,o luare de atitudine a conducătorilor,conform legilor în vigoare.La ei,totul este facultativ și nu răspund în fața nimănui,deocamdată.
Luciana Bratu. pe 06 Martie 2021, 08:51
#3
Un posibil raspuns.
Turnu Magurele vrea sa fie in rand cu marile orase, de ex.Timisoara si Buc*resti si Tandarei,
Bravo Cosmine pe 06 Martie 2021, 08:40
#2
"dar explicatii putine si solutii-lipsa"
Tu dai si multe explicatii,oferi si multe solutii! Inca odata: Bravoo!!
Cosmin Neacsu. pe 05 Martie 2021, 16:25
#1
Titlul corect, articol fara nici o lamurire.
In articol se spun cateva lucruri adevarate, dar explicatii putine si solutii-lipsa. Si eu pot spune ca virusul este raspandit in mod intentionat de catre cei care au navalit in oras, goniti din Buc*resti si din alte localitati unde autoritatile au mai mult c*raj si-i iau la intrebari pe plimbaretii care nu au alta treaba decat sa umble prin magazine si restaurante. De unde au bani, ca nici de muncit nu muncesc-nu au figuri de pensionari. Orasul este mic si-ti dai usor seama ca au aparut multe figuri noi, iar numarul de autoturisme a cescut vertiginos intr-un timp relativ sc*rt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.