Mafia PSD prospera pe spatele saracilor. Ce face PNL?! - ne scriu cititorii

03 Martie 2021, 17:07 | 2930 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Gara Turnu Magurele

Desi a trecut mult timp de cand PNL e la butoane, locuitorii acestei zone sunt capusati in continuare de Mafia PSD. Transportul public si firma Lavcom sunt unul dintre exemple. Sorin Cocarlau, omul lui Petrache, a marit preturile pentru ca poate. Cursele spre Lita si spre Rosiori au preturi uriase. "Rudaru" taie si spanzura pe spatele saracilor. Pur si simplu locuitorii acestei zone sunt prizonierii Mafiei. Ce pot sa faca?! S-a votat PNL. Ce face PNL?! Teleorman a fost al treilea pe tara la votul acordat PNL. Pirvulescu le-a spus chimistilor ca nu poate sa faca mare lucru pentru ca sunt angajati la o firma privata. Nici cu transportul public nu se poate?

VoiculescuCiteste si: LIVIU VOICULESCU, SENATOR-INTERLOP-INCULPAT DE OLT, DE LA BERCEA MONDIAL ȘI EMI PIAN DIRECT ÎN COMISIA DE CONTROL A SIE

Desi pretul unui bilet la tren era la jumatate fata de al Lavcom, trenul nu mai circula de 1 an si jumatete. Corabia e oras si are tren, Turnu e municipiu si nu are tren. Primaria din Corabia si Consiliul Judetean au facut demersuri pentru ca Ministerul Transporturilor sa bage tren. La noi nu face nimeni niciun demers pentru ca Primaria Turnu si CJ sunt cu Lavcom. Oltul e unul dintre primele judete pesediste, Teleormanul este pe locul trei pe tara la vot pentru PNL. Un bilet Lavcom pana la Salcia e 9 lei, Rosiori 12 lei. Trenul Corabia - Caracal e 6,8 lei (asa era si la Turnu). Un abonament lunar pe calea ferata e jumatate din pretul unui bilet, la microbuz nu e asa. Cand a fost scoasa firma Regiotrans, Lavcom intra cu microbuzele in Gara Turnu pentru a lua calatorii. Orarul microbuzelor a fost stabilit la fel ca mersul trenurilor. In locul Regiotrans (scandalul cu Costel Comana, prietenul lui Dragnea) a intrat CFR Calatori. Firma de stat a avut doua curse puse la ore proaste ca sa sperie calatorii spre Lavcom. Ce e asta? Nu e mafie!

Trenul ar castiga la concurenta cu Lavcom, dar sa fie puse curse la ore bune. In tarile dezvoltate, transportul pe calea ferata e o prioritate. Transportul auto de persoane se poate face de la gara pana in localitatile unde nu ajunge trenul (de la Salcia in satele din imprejurimi). Zona Turnu Magurele este imbatranita. Persoanele in varsta prefera sa circule cu trenul, nu in cutiile pe patru roti. In loc sa investeasca in transportul pe calea ferata, autoritatile ne indruma spre microbuze. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
ion pe 09 Martie 2021, 00:35
#8
tren
http://www.mt.gov.ro/web14/informatii-de-interes-public/e-petitie
Nebunu' din coceni pe 07 Martie 2021, 08:13
#7
Postare de căcat
Calea ferată este necesară creării de loc*ri de muncă. Bun, de la PSD nu aveam așteptări, dar de la PNL avem? Aproape toți postacii aruncă pe pitic cu acuzații că nu crează loc*ri de muncă. Dar cu ce? Are orașul cale ferată? Nu! Dragnea i-a făcut coliva, iar PNL pune bomboana pe colivă.
Altul. pe 04 Martie 2021, 17:04
#6
Pentru Turneanu.
Te-nseli, amice, dar vrei sa ne inseli si pe noi. N-ai spor! -1- Stii cu ce pierderi lucreaza C.F.R.? Mari, stimabile!-2-Turnenii pleaca in toate directiile cu trenul??? Si noi habar nu aveam! De ex. cum circula trenurile spre Ciuperceni, Poiana, Lita, Saelele?-3- Poti sa ne explici de ce dl.Iohahanis nu se duce la Sibiu cu trenul? Sunt prea scumpe biletele la Cocarlau? In final mai am o intrebare: S-AU REZOLVAT TOATE PROBLEMELE IMPORTANTE IN TURNU SI NU MAI AVETI DECAT PROBLEMA TRENULUI?
a pe 04 Martie 2021, 09:20
#5
dar spre buc*resti
ar trebui sa scrieti si despre c*rsele de buc*resti. din cate tin minte, acum doi ani era 50 de lei biletul. pentru 120 de km..... un bilet brasov-buc*resti pe autobuz e 25 de lei. tot privati. 160 km
a pe 04 Martie 2021, 09:13
#4
platiti nasului si pe urma va vaitati ca nu e tren
De cand au scos casiera, care vindea bilete in gara turnu, nasul de pe tren nu a scos bilet in sistem. cum sa tina cfr trenul cand nu calatoreste nimeni? asumati-va, caci v-a placut sa mergeti cu nasu.

voi cautati solutii la politicieni??? ce? sa inlocuiasca un psd-ist cu un pnl-ist ca la ape? cu ce ajuta? doar niste guri flamande puse pe furat. ati votat degeaba
Turneanu pe 03 Martie 2021, 21:03
#3
Pentru Altul
Microbuzele au calatori si nu au trenurile? Trenurile sunt si gen Sageata Albastra si sunt rentabile cu un numar mai mic de calatori. Turnenii pleaca in toate directiile cu trenul, nu numai la Salcia si Vladimirescu.
Altul. pe 03 Martie 2021, 19:52
#2
Calatorul.
O intrebare simpla, dar categorica: DAR CALATORI PENTRU TREN MAI SUNT??
Unul pe 03 Martie 2021, 17:28
#1
Trenul
Trenul Roșiori -Turnu și retur a fost terminat de Dragnea prin interpuși! Totul în acest județ a fost falimentat de Dragnea pentru a dezvolta afacerile caracatiței PSD!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.