Ultima ora: Danut Cuclea a convocat de urgenta Consiliul Local pentru a-l decora pe Ioan Niculae

18 Februarie 2021, 20:21 | 3375 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Primarul din Turnu Magurele a convocat Consiliul Local Turnu Magurele pentru a-l face cetatean de onoare pe Ioan Niculae. Liviu Dragnea este primul cetatean de onoare al municipiului. Pe Danut il leaga multe de cei doi. Trebuie legat si Danut.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Superinvatatoarele pe 21 Februarie 2021, 08:55
#10
Superprofele
Pentru #9



Ai atins subiectul meu preferat - profesoarele și învățătoarele!

Sunt inculte, bârfitoare, needucate, mincinoase, îngâmfate și se pretind cărturare.

Am descris foarte exact profilul lor!

Grajdul este locul în care trebuie să muncească, la vaci sau la porci, nu în școală!
Nu e numai primăria în orașul ăsta pe 20 Februarie 2021, 21:52
#9
Nu e numai primăria în orașul ăsta
Vorbim despre orașul în care spălătoresele se consideră doctorițe și psihologie, în timp ce gospodinele fac pe profesoarele și învățătoarele. Acesta este nivelul de cultură în acest oraș!
pai pe 20 Februarie 2021, 18:29
#8
bai frate
Cele 3000 de cutii cu ajutoare de la Stadion sunt impartite catre asistatii social in primul rand si apoi ce ramane sunt pentru cei cu handicap real, cum dracului sa nu castige Cuclea cu atatia asistati social dar si cu angajatii din primarie? Poate sa candideze insusi Vlad Tepes ca in Tr Magurele iese tot Cuclea invingator!!!!Cracea doar s-a rupt incercand sa castige din Votantii Psd, pai cum sa te voteze aia care primesc leafa si ajutoare de la primarie? Cine verifica evidenta si corectitudinea anchetelor sociale?
Bobe pe 20 Februarie 2021, 08:38
#7
Pentru #5
Cei ce au informatii despre ceea ce se-ntampla si cum se desfasoara activitatea din Primaria Turnu Magurele,de felul in care conducerea sfideaza si isi bate joc de cetateni,sa sesizeze institutiile abilitate pentru controale si sanctiuni.Pana atunci,Parchetul si Politia Turnu Magurele ce pazeste,cu ce se mai ocupa?
Probleme mari în Turnu pe 20 Februarie 2021, 08:23
#6
Probleme mari în Turnu
90% din pensionarii și PSDisti din oraș sunt infractori. Iar din restul rămas 90% din pop**ație se află în stare de delir acut. E un oraș cu probleme foarte mari!
Aloi pe 19 Februarie 2021, 19:45
#5
Primaria
Primaria Tr Magurele Impex SRL, Au venit ajutoarele pentru cei asistati social, sunt depozitate la Stadion Tr Magurele si date cu prisosinta catre cei ce voteaza Danut Cuclea. Vedeti ca sunt 3000 de cutii ! Oare cati asistati social avem?
Nelu pe 19 Februarie 2021, 13:33
#4
Alooo,redactia !
De ce dati comentariile tuturor retarzilor?Ce fel de raspunsuri sunt astea?Si pe cine credeti ca intereseaza?
1/2/3/4/5 pe 19 Februarie 2021, 08:47
#3
Puscarie+confiscare a averii
Piticul asta incompetent si meschin nu a luat decat ceea ce a fost mai rau si nociv de la toti cei care i-au fost sefi(Dragnea si Mohanu).Si chiar de la cei cu care a intrat in relatii de afaceri si de tocat banul public.S-a inconjurat ca si Mohanu,de cei mai slab pregatiti si umili angajati si colaboratori,nasi,fini si alte persoane,lafel de incapabile si nepregatite,venite de pe la CIC,IME si alte firme sau institutii pe unde nu faceau 2 bani.Intradevar,primaria a devenit cel mai mare angajator din zona,dar si transformat in SRL cu afaceri pentru cei ce o conduc.Sunt convins ca va veni si ziua cand in urma unor controale se va dovedi si modul cum a fost administrata primaria si intreg orasul,si capusat banul public.
Titi-tiiiii pe 19 Februarie 2021, 08:30
#2
Pentru Redactie
Să vă dau la MUIE la toți handicapații din această redacție!
Hotii pe 18 Februarie 2021, 22:07
#1
La puscarie
Ei au distrus combinatul,orașul,judetul! La pușcărie toată ciuma rosie Pesedista!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.