Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani cu executare

18 Februarie 2021, 17:29 | 3147 vizualizări | 4 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 24 Februarie 2021, 22:10
#4
Buc*ria necunoscatorilor 2
DA este adevarat ca daca se pronunta dupa promulgarea legii era obligat sa plateasca statului Romana o suma aproximata la 1,5 -1,8 milioane de euro. Pai nu avea cum sa faca asa ceva deoarece se spanzura vestita desteptaciune nicoleta sotia ( cum ii place puscariasului s-o alinte, pai cum sa scape ia din mana o asa suma mare de bani, cand este recunoscuta de o avarie psihica. Oricum pana la sarbatorile de iarna se va intoarce acasa, trebuie sa cunosti bine legile si vezi ca are parte de multe scaderi din zilele de stat la puscarie. Asa ca multi v-ati buc*rat degeaba.
Fane Belu de la Nasturelu pe 24 Februarie 2021, 22:09
#3
Buc*ria necunoscatorilor
Cu o seara inaintea arestarii de pe aeroport a marelui,, magnat,, sau mare,, bogatas,, al tarii noastre, acesta a acceptat un mic interviu la antena 3. Era de asteptat sa faca acest lucru la un post de scandal si la o ora de maxima audienta unde sa pozeze in victima. A pozat intr-o asa zisa victima derizorie. Poate chiar penibil fata de persoane cu doxa ( creier ). A pozat in victima unor grupuri care ii doresc raul, care ii doresc afacerile, dar de fapt el si-a pus cenusa in cap. Cum a putut sa afirme ca este victima unui grup de persoane care-i vor afacerile cand defapt PRONUNTAREA SENTINTEI S-A FACUT LA SOLICITAREA LUI - SAU MAI BINE SPUS LA ORDINUL LUI. Urmeaza sa intre in vigoare o lege care va acorda posibilitatea unui infractor sa returneze ce a furat plus om dobanda plus niste penalitati.
Judecatorul pe 18 Februarie 2021, 18:55
#2
Pacat ca lu Muistei ia dat cu suspendare
Sa putrezeasca in puscarie fi iar masa a draku
Gygy pe 18 Februarie 2021, 18:45
#1
niciOLAIE
Banii mei sa i cheltui pe săpun!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.