Doi pescari sunt cautati in apele Dunarii

17 Februarie 2021, 11:21 | 2911 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pescari

Pompierii caută, încă de dimineață, doi bărbați care au dispărut, marți, în apele Dunării, în zona localității Suhaia. Potrivit ISU Teleorman, cei doi se aflau la pescuit, iar împreună cu aceștia a mai fost un al treilea bărbat, care a reușit să se salveze și care a alertat autoritățile.

„În acest moment avem o misiune de căutare a două persoane (pescari) dispărute în apele fluviului Dunărea, în dreptul localității Suhaia, km 572. (…) Evenimentul a fost anunțat ieri seară, în jurul orei 20.17, de un al treilea pescar, care a reușit să se salveze. Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau efectua scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate astăzi de dimineață”, transmite ISU Teleorman.

Cei doi pescari dispăruți sunt doi bărbați cu vârste de 58 și 67 de ani, din Seaca și Alexandria.

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii giurgiuveni cu o autospecială și trei scafandri, salvatorii teleormăneni cu o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și trei pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare.

Județul Teleorman este sub incidența codului galben pe fluviul Dunărea în perioada 12 februarie, ora 06.00 – 19 februarie, ora 12.00, cu fenomene vizate de creșteri de niveluri și debite cu depășirea cotelor de atenție.

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Derek pe 17 Februarie 2021, 15:29
#1
I
Au fost gasite de catre scafandrii militari
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.