Alerta! Mijloacele de transport in comun sunt focare de infectie cu Covid

14 Februarie 2021, 15:30 | 2902 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Microbuz.

Transportul in comun este principala sursa de Covid. Microbuzele si autobuzele Lavcom si ale celorlalte firme circula incarcate si cu locuri in picioare. Calatorii sunt inghesuiti ca sardelele pentru ca patronii sunt la(v)comi. Lavcom a scumpit pretul biletelor pentru ca nu are concurenta pe cateva rute.

tataCiteste si: OLGUȚA VASILESCU ARE TUPEU DE ȚAȚĂ COCOȚATĂ (MAHALAGIOAICĂ) ÎN FRUNTEA PRIMĂRIEI

 

Aceasta zona este pe primul loc la pesta porcina din cauza fondurilor de vanatoare ale clanului Dragnea. Asa o sa fie si cu pandemia: din cauza coruptiei autoritatilor, zona Turnu Magurele va fi fruntasa la Covid. Rata e 7-8 la mia de locuitori, nu e corecta rata oficiala de 3,89. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
a pe 17 Februarie 2021, 15:57
#7
Pentru ....
Pentru a avea tren, ruta trebuie sa fie rentabila. De cand cfr a scos casiera si au lasat ca nasu sa ia banii calatorilor, nimeni nu a mai luat bilet. tin minte ca i-am cerut expres bilet, si m-a certat nasu ca pentru mine trebuie sa faca documente. probabil ca nu i-a pasat ca prin scoaterea trenului si-ar pierde si slujba, pentru ca pe ei nu pot sa ii dea afara?
Madalin Scarlat. pe 16 Februarie 2021, 15:46
#6
Sa se aplice legea.
Am vazut la televizor ca in doua comune din jud Brasov s-a depasit gradul de infectare de 3/1000 si au fost carantinate. La noi a trecut de 5/1000 si nu se ia nici o masura. Normal trebuie interzisa intrarea in municipiu a cetatenilor din localitatile limitrofe DACA NU AU MOTIVE INTEMEIATE, NU PENTRU A COLINDA PRIN SUPERMARKETURI, RESTAURANTE SI PE STRADA FARA ROST. STIU CA VOI FI INJURAT,DAR PREA A FOST ASALTAT ACEST AMARAT DE TARG (SOCOTIT DE UNII PUSTIU!)DE TOT FELUL DE PARAZITI SOCIALI.ASA, DE EXEMPLU,POATE SPUNE PRIMARUL DE LA CIUPERCENI CE MAI AU DE FACUT EL SI CONSILIERII DIN MOMENT CE CETATENII VIN LA TURNU SA-SI REZOLVE PROBLEMELE,INCLUSIV CELE MEDICALE? SE APROPIE PRIMAVARA SI PRIN CURTI NU SE OBSERVA NICI O MISCARE.OAMENII VIN LA TURNU SA-SI CUMPERE ZARZAVATURI,IN LOC SA SI LE CULTIVE IN CURTI.ACESTA ESTE DE FAPT REZULTATUL "GUVERNARII" DRAGNEA:LE-A DAT CU POALA LA PUTUROSI SI HOTI(IN TOATE PARTIDELE!),I-A PENSIONAT CU GRUPA I SI PE CONTABILI,FUNCTIONARI SI HOTII CONDAMNATI
.. pe 16 Februarie 2021, 08:58
#5
Pentru Cornel
Daca mai aveam si noi tren la Turnu,se putea ajunge la Buc*resti si in conditii de siguranta sanitare.Dar cine sa se ocupe de problemele cetatenilor,ca noi nu avem primar.Sau ar spune ca nu e treaba lui,sa circule masinile lui geanta,asta este important!
Cornel Patachia. pe 15 Februarie 2021, 08:51
#4
Sa ne aflam in vorba.
-Nu va intrebati ce-i cu fataiala asta pe drumuri cu treaba si fara treaba? Oameni care nu au ce face se suie in masina-personala sau de transport in comun-si hai la drum. Regulile de protectie si distantare fizica sunt respectate de tot mai putini cetateni. Ce sa faca Primarul sau politistul? Hai sa ne inchipuim urmatorul scenariu: la Autogara se pregateste e plecare spre Buc*resti un microbuz cu capacitatea de X loc*ri, iar calatori sunt X+ 15, care iau cu asalt masina. Ce sa faca soferul, sa refuze sa plece? Cei care isi dau cu parerea sunt rugati sa se puna in situatia soferului. Bai fratilor, este si covidul o mare nenorocire, DAR MAI GRAV ESTE CA A INEBUNIT LUMEA!
Cetatean pe 14 Februarie 2021, 22:10
#3
Din Turnu
Ba da voi sunteti si prosti si meaimtiti. Astia de la Turnucustiri. Ce treaba are ma primaria cu sau Cuclea cu rata de infectari? Vi se fac ma teste gratuite la spital? Se fac. Ce mai vreti ma? Sa va dea si cate 2000 de lei la infectare ca bonus? Pai ce facea ma Cracea daca iesea primar? Ii izola sus la Banciu sa ii sape capsunile si sa c*rete iarba de oe langa panourile lui solare? Ba e prost si Cuclea dar Cracea este si mai prost ma sa stiti de la mine. Prost si razbunator. Asa avem noi soarta in Turnu asta sa avem un primar prost si unu candidat de locul 2 si mai prost. Rati ai dreacu de ghertoi. Si psd si pnl si usr si toti, ca ati ingropat orasul cu ideile voastre si cu gandirea voastra.
cristian pe 14 Februarie 2021, 20:03
#2
cine tine de lant rudarul
asa oras asa transport
Nicu din Alexandria pe 14 Februarie 2021, 17:01
#1
Nesimțirea autorităților locale
Aici nu este vorba despre zădărnicirea combaterii bolilor?Și Agenția Teritorială ARR Teleorman ce păzește,și cu ce se mai ocupă?Primăria Turnu Măgurele nu dă niciun semn de faptul că au luat la cunoștință,că sunt un pericol pentru pop**ație?Parchetul și Poliția Turnu Măgurele sunt în concedii cam demult,dar sunt veșnic nemulțumiți de salarii și alte drepturi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.