Prefectura Teleorman ar trebui sa ancheteze intreruperile dese ale furnizarii apei potabile in Municipiul Turnu Magurele

12 Februarie 2021, 13:09 | 1948 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Apa

Ce se intampla, cu apa, la Turnu Magurele?! Suntem in plina pandemie. Nu se poate asa ceva. Sunt prea multe intreruperi ale furnizarii apei. "Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri!" si s-a rezolvat problema. Sunt prea multe probleme cu furnizarea apei la Turnu Magurele.

CituCiteste si: GUVERNUL CÎȚU ACORDĂ MAI MULTE SPORURI PRIVAȚILOR: SPOR LA LUCRU, SPOR LA TREABĂ, SPOR LA MUNCĂ

Turnenii sunt arsi la buzunar, dar ce primesc in schimb?! Turnu Magurele este alimentat cu apa de la o societate aflata in proces de insolventa. Municipiul nu se poate gospodari in ceea ce priveste apa potabila, desi s-au facut investitii cu fonduri europene. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mihai G. pe 18 Februarie 2021, 21:27
#4
Calitate execrabilă apa și conducere Apaserv
Problema este veche. De data aceasta nu furnizorul a fost de vina pentru întrerupere. Repornirea sistemului este hiba. Niciodată Apaserv nu face spălări de conducte. Tratarea este jalnică, Turnu fiind singurul oraș din județ cu Statia de tratare nereabilitata. La fiecare repornire se întâmplă același lucru. Lăsăm ore întregi să c*rgă apa la robinet până se limpezește. De potabilitate să nu mai vorbim. Dar, toată această apă se înregistrează și se plătește de fiecare dintre noi. Am dori un punct de vedere de la actualul director. Dar cred că nu se poate exprima!!! De pentru funcție mai trebuie și școala. Dar cum totul este FARA CONCURS doarme foarte bine in fotoliu. De, așa e viața, mai buna pentru unii. Daca au avut merite !?!?!?. Așa că dragi turneni, pe lângă apa murdara de la robinet pe care o plătiți, mai plătiți și 80% că ați aruncat-o la canal. Păi de unde salariul directorului, și ai celorlalți directori de la județ, că o parte sunt dintre turneni.
Un turnean. pe 13 Februarie 2021, 14:16
#3
Lui Cheson.
Stiu ca nu-i civilizat si democratic sa folosesc un asemenea limbaj,dar pentru animale asemenea tie altul mai bun nu gasesc: RESTUL DE 25% SUNT FOLOSITI CA SA TE BAGE-N PIZDA MATII!

ADDENDUM: MAI, DOBITOCULE, DACA NU STII SA SCRII ALTCEVA TACI DRACULUI DIN GURA!
Cheson pe 12 Februarie 2021, 16:48
#2
Retur deschis 75%.
PSD-PNL aceeași MIZERIE.
Nelu Ispas. pe 12 Februarie 2021, 15:00
#1
Informatii eronate.
-Intreruperea de azi s-a datorat unei avarii a retelei de alimentare cu energie electrica. Problemele grave constau -in CALITATEA EXECRABILA a apei potabile;- in PRETUL NEJUSTIFICAT DE MARE al apei prin incarcarea facturii folosind un "coeficient de neinchidere"-o gaselnita scoasa din burta pentru acoperirea pierderilor din retea si a furturilor;- un alt mod de incarcare a facturilor este prin "apa data la canal", a carei cantitate facturata este in multe cazuri MAI MARE DECAT APA INTRATA IN APOMETRU!;-Modul de organizare al societatii de distributie este impus de U.E. asa ca noi nu avem nici o putere in aceasta privinta. Sigur ca ar fi logic ca gospodarirea apei sa fie incredintata unei firme locale, subordonate C.L.

CE-I DE FACUT? EU NU POT RASPUNDE, INTRBATI-O PE DIANA SOSOACA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.