Video Tancul (depozitul) de amoniac - Pericol mare de explozie la Donau Chem Turnu Magurele. S-a cerut interventia Armatei.

10 Februarie 2021, 06:17 | 4016 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Tancul de amoniac

Comisia de Dialog Social a dezbatut problemele chimistilor turneni. Situatia este scapata de sub control din toate punctele de vedere. Autoritatile sunt  (I)responsabile. Urmariti materialul video pentru ca e foarte grav ce se intampla. PSD a distrus acest judet: coruptie, saracie si sclavi (toate duse la extrem). Foto: Tancul de amoniac cu 12.500 de tone.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Gogu pe 10 Februarie 2021, 21:23
#5
Mincinosul
La jaful din armata asta mai lipsea.
Surdu. pe 10 Februarie 2021, 16:11
#4
Intrebari.
-Care armata?

-Si ce sa faca armata?Sa bage amoniatul in gamele?
THE NAMELESS MAN. pe 10 Februarie 2021, 15:24
#3
Autorului.
Intrucat este extrem de dificil sa se poata discuta ceva serios pe acest site finantat si condus de niste incompetenti si diversionisti, eu voi incerca:

-Tancul de amoniac nu va exploda chiar daca detonezi o bomba langa el. Amoniacul nu este asa de volatil incat daca unui vas in care se afla amoniac ii ridici capacul sa se evapore rapid. Amestecul de amoniac cu aer nu se aprinde decat la o anumita concentratie. De aici sa nu se traga concluzia ca nu este nici un pericol! Pericolul exista, dar daca-Doamne fereste!- crapa "butoiul", pana ajunge norul in oras,pop**atia poate fi evacuata, chiar si pe jos.Daca compresoarele de frig functioneaza-sper ca nu a fost cineva inconstient sa le opresca c*rentul!- putem sta fara sa intram in panica.-Cei care v-ati angajat nu stiati ca va inc*rcati cu dracul si sa cereti garantii?- Pentru cei care n-am primit drepturile restante de 5 ani, nu v-ati interesat? Sau v-a durut in c*r??? Auzi, bai Niculaie, sa le dai banii numai dupa ce ii vom primi noi!
ion pe 10 Februarie 2021, 09:41
#2
depozit amoniac
Daca nu mai porneste combinatul sa-l goleasca cum au mai facut si alta data.cit despre angajati,nu au stiut ca nicolae este tepar?cind luau baniu fara sa produca nimic nu s-au intrebat de unde vin banii?toate incalcarile legilor au aparut dupa ce nu au mai luat leafa sau au fost tot timpul?Daca,da de ce nu au facut atunci sesizari la organele competente.parere personala sunt complicii lui nicolae la situatia creata asa ca sa o rezolve si sa nu ne mai sperie ca o sa murim pe o raza de nu stiu citi km,daca se intimpla ceva la tancul de amoniac.
Mutu pe 10 Februarie 2021, 08:02
#1
Intrebare simpla
Așa mă, ce a-ți obținut, ce sa discutat, vrem concluzia !

În afara de tancul de amoniac.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.