Turnu-Magurele - rata de infectare covid este de 3,00 la mia de locuitori. Scenariile pentru functionarea scolilor

08 Februarie 2021, 14:57 | 2654 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Incidența în cele trei scenarii:

  • scenariul verde – incidența sub 1 la mia de locuitori
  • scenariul galben – incidența de sub 3 la mia de locuitori
  • scenariul roșu – incidența de peste 3 la mia de locuitori

În localitățile care se încadrează în așa-numitul scenariu verde, cu relativ puține cazuri, toate școlile se redeschid fizic, copiii merg la școală.

pitestiCiteste si: PITEȘTI – PRIMARUL SE PITEȘTE DUPĂ FOTBAL ÎN TIMP CE LA ROBINET CURGE APĂ MARONIE

În localitățile care se încadrează în scenariul galben, adică sunt ceva mai multe cazuri de infectare, lucrurile se schimbă în sensul că merg în continuare la școală, mai exact la grădiniță și la școală, copiii de grădiniță, copiii din ciclul primar, clasele I-IV, și copiii din clasele terminale - VIII, XII, XIII.

În cazul în care localitatea intră în scenariul roșu, continuă pentru un timp să meargă la școală și la grădiniță copiii de grădiniță și de ciclu primar, dar ceilalți nu mai merg la școală.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Pandele pe 12 Februarie 2021, 07:05
#6
cine e murex asta
Cine e murex asta fratilor, dați i un nume sa stiu de cine vorbiti.
Fost coleg pe 09 Februarie 2021, 20:39
#5
Murex
Un pesedist mascat,asta ești tovarășe director! Toți știm ce politică faci,o stiu și părinții copiilor!
Unul neutru pe 09 Februarie 2021, 12:16
#4
Sa analizam
Dar femeile de serviciu, tot on line au maturat?Personalul de itretinere pe ce si-au luat banii ca nu au trecut pe la scoala?Mai,Murex,sclavul primarelului !
THE NAMELESS MAN. pe 09 Februarie 2021, 11:59
#3
Bravo, #2 !
Acest idiot #1 este acelasi papagal drogat, caruia nu-i este prea clar in ce localitate se afla, cat despre ce vede nu are rost sa vorbim, prin aburii de alcool si prin ceata prostiei vizibilitatea este redusa. De la un fost militian pe care-l luau ti**nii in perpulis, nu poti avea pretentii! Auzi, bai, nea jumara #1, PSD nu mai este la putere de mult. Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Iohahannis, dar grabeste-te pana nu da peste vreun pom!
Unul care gândește pe 09 Februarie 2021, 09:11
#2
Lui #1
Amice, tu ori ești prost, ori faci eforturi în acest sens. Ce p..a mă-tii să facă un director de școală atât timp cât ele au fost închise prin ordin de la DSU? Orele s-au ținut on line, așa că băi cap de cretă, ce putea face un director de școală sau liceu? Băi Nea caisă, știi care-i deosebirea între un kkt și un prost ca tine? Kkt-ul pute să-ți atragă atenția să nu calci pe el, prostul claxonează să atragă atenția că e acolo, doar l-o băga cineva în seamă. Marș în mă-ta băi idiotule!
Unul care vede pe 08 Februarie 2021, 15:10
#1
Covid
Ce sa le ceri unor incapabili care conduc orașul? Unor directori care fac joc*rile PSD în licee și școli? Au luat salarii babane dar nu au făcut nimic în aceasta perioada! Murex,vindut PSD! Joc*rile murdare ale directorului Murex sunt răsplătite de Cuclea!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.