Exploziv! Trebuie deschis dosar penal in cazul Donau Chem Turnu Magurele si anchetati toti cei care l-au ajutat pe Niculae

03 Februarie 2021, 16:15 | 3558 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

A fost incalcata tot ce inseamna legislatia muncii si a fost pusa in pericol sanatatea si viata angajatilor si a locuitorilor zonei. Ioan Niculae a fost ajutat de conducerea combinatului si de autoritati. Nu a facut el singur. Nu se poate asa ceva.

Tot ce se intampla e de domeniul penalului. E un grup infractional organizat la care au aderat reprezentanti din institutiile statului. Punem batista pe tambal si uitam? Trebuie sesizate institutiile de la Bucuresti. Primaria Turnu Magurele si-a recunoscut faptele: "cu ajutorul administratiei locale". Totul depinde de cat de hotarati sunt chimistii. Combinatul poate sa fie si o poveste de succes, dar fara Niculae. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ok pe 16 Februarie 2021, 13:14
#7
Hoții de la DonauChem
Angajatorii de la Donau Chem vor sa de-a teapa din nou angajaților! Unde sunt autoritățile? Au fost plătite sa nu facă nimic? Nu se spune nimic despre sentința lui Nicolae,sunt toți mana in mână cu el. Mai mari hoți la nivel înalt ca la Teleorman cred că nu există nicăieri în România. De ce nu dau salariile oamenilor? Oamenii nu mai sunt plătiți din noiembrie 2020 ???????

Nasui pe 08 Februarie 2021, 22:30
#6
Donau Chem video
https://www.facebook.com/watch/?v=811752059555326
Nasui pe 08 Februarie 2021, 20:43
#5
Donau Chem
Petrica Buduru, Ioan Niculae, Lucia Cioaca, Nistor Diana-Florentina,Samoilă Viorel Alexandru, Marcel Cadar,



Aceștia sunt infractorii care iau marfa de la combinat și o vând prin North Chemical Complex SRL. Ei păstreaza toți banii în timp ce angajații nu au ce pune pe masă. Vorbim de o retea de crima organizată. DNA doarme?????
Cuclea pe 05 Februarie 2021, 22:24
#4
,.,.,,,,,,
Adevărați distrugător al combinatului este Dragnea alături de el a fost simionescu cind activau in defunctul PD-L cind punea betele in roata și simionescu cumpara îngrășămintelor la prețuri preferențiale .daca nu intervenea atunci SRI,acum ar fi fost ruina după mintea lui Dragnea.
Om pe 04 Februarie 2021, 00:26
#3
Plecat din Turnu
Ba jigodiilor si voi amgajatii dar si Niculae, ca toti ati furat din Combinatul ala. Fier sub diverse forme, ingrasaminte, hartie xerox si tot ce se putea fura de catre muncitori iar Niculae cu conturile pline prin tari straine. Va meritati soarta ba betivilor si nerecunoscatorilor.
Cic pe 03 Februarie 2021, 20:16
#2
Ca-ntodeauna
De la "miting" aceleași personalități lipsa:mulți maiștri și ingineri făcuți la apelul bocancilor, pavilionul, hidro.......
Fost angajat,azi pensionar pe 03 Februarie 2021, 18:59
#1
Distrugatorii de oras sunt cu totii in fotografii
Ia umblati si pe la Primaria Turnu Magurele,ca nu de prosti mergeau intotdeauna angajatii si sindicalistii de la CIC,pe la sediul primariei.Sau poate tocmai deaia.Tot pe la primarie se faceau si angajari prin combinat.Nu-i asa tovarase Mohanu?Cum umpleau culoarele primariei toti sindicalistii din combinat,zi de zi,si cum plecau cu lectia invatata si ordinele clare de la Dragnea via Mohanu.Defapt,fratia asta intre hoti si ticalosi,a fost inghitita ani buni de catre angajatii combinatului numai cu sprijinul primarului si a celor ce il conduceau pe primar si pe directorul de atunci.Da,nu va mirati,ca si azi e lafel.Raporturile dintre slugi si sefi politici au ramas aceleasi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.