Legaturi penale intre Ioan Niculae si primarul din Turnu Magurele.

01 Februarie 2021, 14:13 | 3492 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Firmele patronate de Ioan Niculae au castigat multe contracte in Turnu Magurele. Conform surselor noastre, ApaServ Turnu Magurele a furnizat energie electrica combinatului. Donau Chem a fost taiat de la curent. In acea perioada, combinatul a primit curent electric de la ApaServ. Combinatul, la randul lui, livreaza apa orasului fiindca Apa Serv nu are statie de pompare si de tratare. Nu stim exact cum e cu apa, cert e ca trebuie verificat pentru ca miroase urat. Apa Serv nu are cum sa livreze curent combinatului. Danut Cuclea si Ioan Niculae au legaturi stranse si fac trafic de influenta: sunt din partea primarului, sunt omul primarului, omul lui Niculae, interesele lui Niculae, etc.

Comentarii

CUNOSCATORUL

Acest hot de Primar, a receptionat lucrari de asfaltare pe Magurele, de foarte proasta calitate .Atunci cand ploua se formeaza balti imense pe asfalt. Lucrarile au fost executae de firma HidroOlt, firma patronata de nenorocitul de Ioan Niculae. Au fost platite milioane de euro in baza proiectului transfrontalier cu Bulgaria.Vinovati sunt si functionarii din Primarie ( compartimentele de urbanism, investitii si fonduri europene). Oare de ce a fost promovat Mircea Filip?. DNA-ul sigur va avea de lucru.

Danut Cuclea nu mai este demult fata mare. Are afaceri cu Niculaie! Strazile asfaltate din Magurele, Anl si altele. Sunt institutii care se pot uita mai atent.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Gogu de la APROZAR pe 02 Februarie 2021, 11:40
#6
Lui Sculamentărie
Sculăriciule, te-ai băgat și tu-n seamă precum muta în plantația de p..lă.
Gogu de la APROZAR pe 02 Februarie 2021, 11:38
#5
Lui Nicu
Lasă că tu sugi de la Crăcea. Măcat piticul e la putere. Ai ce suge. Tu ce sugi de la eternul și fascinantul looser de seviciu? Morcovul din c*rul lui? La fel de dârz ... ca la Teleorman.
Nelu pe 02 Februarie 2021, 10:01
#4
Mincinosul
Justiția îl caută pe satrap
Nicu pe 01 Februarie 2021, 23:59
#3
Lui Gogu....de la Aprozar
Coane,o sugi asa cum i-o sugi lui Cuclea ....dârz.....ca la Teleorman!
ilie de la scularie pe 01 Februarie 2021, 21:00
#2
vai
Gogul, sa nu teuiti in oglinda... Se sperie si crapa cand vede atata desteptaciune....
Gogu de la APROZAR pe 01 Februarie 2021, 15:22
#1
Cunoscătorului
Să nu-ți crape capul de atâta deșteptăciune! Mai ai a spune că ai inventat apa caldă (vinde-i patentul lui Nicușor Dan, premarele care ține bolnavii în frig). Păi chestia de-o spui tu o știe și prostul satului. Mai rău era dacă ieșea boul-belții primar. Aveam Teldrumul abonat la banii publici. Sau nu sunt adevărate legăturile oculte ale unuia care se voia primar din a treia încercare cu Ștefănuț Dragnea, frații Codrea, Simionescu, Vlăduțu, și alte muhaiele psd-iste? Mă, cui dracului vindeți boi bășinile astea drept Coco Channel?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.