Drumul Turnu Magurele - Alexandria arata ca dupa bombardament. Camioanele si coruptia autoritatilor au distrus infrastructura rutiera

30 Ianuarie 2021, 08:01 | 2897 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ovedenie.

Camioanele incarcate peste normele legale au distrus drumul. Transportatorii rutieri circula cu supratonaj pentru ca au relatii la ISCTR si la Politie. Unul dintre sefii ISCTR Teleorman a fost Danut Cristescu. Aproape toate camioanele nu au prelata si arunca nisip in geamurile masinilor. Unii pun prelata ca sa acopere incarcatura peste obloane. Trebuie filmati pentru ca nu se potolesc.

Unul dintre exemple este Nelu Ovedenie, penal cu acte - a fost implicat in dosarul sefului de la Rutiera Teleorman si a demolat casa lui Pintoiu. Transportatorii care nu respecta legea: cea mai buna dovada ca suntem furati la lumina zilei si ca nu se mai feresc, fac pipi pe participantii la trafic. Bataie de joc. Am ajuns sa dam in gropi pentru ca nu avem ce sa mai ferim.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
NICU pe 01 Februarie 2021, 08:57
#5
Revin...
Intrucat nimeni nu prezinta ceva mai concret in legatura cu starea acestui drum, avand si o treaba la Alexandria, am apelat la un prieten care poseda autoturism si caruia i-am platit benzina si, ieri, am facut o depasare pana in acest oras.Nu voi intra in amanunte, care nu au nici un rost, ci voi spune doar atat: NU ESTE NICI PE DEPARTE VORBA DE DEZASTRUL PREZENTAT DE VOI. SUNTETI RAUTACIOSI SI ASTA NU VA FOLOSESTE LA NIMIC. SUNT ATATEA ASPECTE NEGATIVE DESPRE CARE S-AR PUTEA SCRIE MULTE, DAR N-O FACETI INTRUCAT HABAR NU AVETI DE REALTATEA DIN ORAS, ARTICOLELE, IN MAJORITATE, SUNT SCRISE LA BUCURESTI!
Lili amanta frumoasa pe 31 Ianuarie 2021, 12:53
#4
Lung este drumul ciocanului și al teldrumului
Acest drum trebuia făcut de frați Cocan din județul Olt sub protecția teldrumului,dar acum cum Dragnea la trădat pe bașcanul sef(Coldea),drum îl va face Dumnezeu după îndepărtarea fraților Cocan
Lambe pe 30 Ianuarie 2021, 17:32
#3
Ipocrizie
Păi nu se lăuda mă Bitanu că o să facă el drumul ăsta ca-n palmă? Că așa ne prostea în campanie! Sunteți la putere sau nu? Dacă sunteți, radeți-i pe toți! Fă un supracontrol, trage camionul pe dreapta și i-ai talonul. Apoi du-te și la ISCTR și la RAR și fă control la sânge! Numai că voi sunteți doar niște urlaci la lună. Hau-hau, și cam atât. Câinii latră, ursul merge mai departe.
NICU. pe 30 Ianuarie 2021, 17:03
#2
Lui Sandu.
-Se pare ca tot tu centrezi, dai cu capul si nimeresti bara, adica tu ai scris articolul;

-Dupa cum se cunoaste, numai prostii dau in gropi, numai ca tu ramai in groapa;

-Ca nu prea ai avut treaba cu invatatura si ca duci lipsa de cultura, se vede din ceea ce scrii. In privinta drumurilor s-ar putea sa ai partial dreptate. Despre camioane ce sa zic, s-au invatat cu narav-vor sa circule numai pe drumuri.
Sandu pe 30 Ianuarie 2021, 10:10
#1
TR,județul condus de un monstru
Acum realizați dimensiunea dezastrului,a nepăsării,a minciunii și a hoției perpetuate de infractorul Dragnea?În județul unde s-a născut,a funcționat și furat firma TelDrum S.A.există încă cea mai proastă infrastructură de drumuri,feroviară,de apă și canal din țară.Lafel cum arată și industria,sănătatea,învățământul și cultura din Turnu Măgurele și întreg județul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.