FC Turris Turnu Magurele intre Ioan Niculae si Claudiu Florica

26 Ianuarie 2021, 15:06 | 3593 vizualizări | 5 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Costel Codrea. pe 27 Ianuarie 2021, 16:17
#5
Stimate #4(patru)
Cateva precizari:-sunt un alegator care mereu am votat LIBERALISMUL!(nu stiu daca ai inteles faptul ca am folosit caractere mari;daca nu ai inteles iti voi explica cu alta ocazie);-nu te-as refuza daca m-ai invita odata la masa ta "saraca" pe care s-o organizezi in locuinta ta "modesta";-daca tot veni vorba de saracia crunta care a cuprins aceste meleaguri, explica mai..explicit daca cei care iau cu asalt micile noastre supermarketuri si de electrocasnice,zilnic, de dimineata pana noaptea,se pot numi oameni saraci?;-autoturismele super care nu mai au loc pe strazi, nici pentru a circula, nici pentru a parca, sunt ale unor oameni amarati, care-si duc viata de pe o zi pe alta?;- pentru electoratul caruia ii ceri(cereti) votul, prezinta o lista cu 1o(zece) politicieni liberali(zic politicieni liberali, pentru ca LIBERALI nu gasesti, chiar de-i cauti cu lupa) care sa fie capabili sa readuca acest ORAS la nivelul anului 1989(fara politruci gen Paul Manole-ajuns membru C.C.ai P.C.R.la deces)
Costele,treci pe Știri de Turnu pe 27 Ianuarie 2021, 09:30
#4
Dar sărăcia noastră cine-o cumpără?
Florică ăsta parcă era în cărți și pentru a cumpăra Dinamo.Nu mai visați,a venit timpul să se aleagă praful de tot ce mai e prin zona asta.Când pe aici e din ce în ce mai greu să pui ceva pe masă,voi visți la fotbal.Și încă nu au venit vremurile preconizate a fi extrem de grele.Nu văd pe cineva visând și buc*rându-se la ceva loc*ri de muncă.La noi e invers decât într-o lume normală,întâi distracția apoi munca.Am rămas cu gândirea socialistă semănată de hoții din PSD.
Costel Codrea. pe 27 Ianuarie 2021, 09:00
#3
Ce-are Sula cu Subprefectura??
Pentru unii IDIOTI: Daca aveti ceva serios de spus in legatura cu aceasta problema, spuneti; daca nu, duceti-va la dracu'! Ne-am saturat de imbecilitatile voastre! Ori care este tema articolului, voi mancati acelasi cacat! Sat de cretini!
Piticul pe 26 Ianuarie 2021, 21:59
#2
Fotbal
Îmi place fotbalul și vreau să rămână aceasta echipă.Decit Voința Saelele,pentru ei îmi dau viata!
Primăria piticului de la turnu magurele pe 26 Ianuarie 2021, 20:56
#1
Prostia fiului lui Liviu Dragnea
După ce l-adus pe livache la Rahova,a distrus ferma salcia,echipa de fotbal fc turis,acum trebuie vândută deorece nu mai este protectie de la Burleanu și Dîncu,deorece Liviu Dragnea i-a trădat folosind-o pe Anca alexandrescu de la postul de televiziune. Realitatea acest lucru este specific PSD-ul condus de livache
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.