Danut Cuclea trebuie suspendat pentru ca nesocoteste interesele generale ale comunitatii.

22 Ianuarie 2021, 14:56 | 2868 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

 Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de locuitorii comunei, orașului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de către acesta a intereselor generale ale colectivității locale sau a neexercitării atribuțiilor ce îi revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercită ca reprezentant al statului.

 Cererea va cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele și prenumele, data și locul nașterii, seria și numărul buletinului sau ale cărții de identitate și semnătura olografă ale cetățenilor care au solicitat organizarea referendumului.

poluareCiteste si: AU APĂRUT PRIMELE MIȘTOURI DESPRE VIZITA MINISTRULUI MEDIULUI ÎN DOLJ

Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localitățile componente ale comunei, orașului sau municipiului.

Acesta este motivul invocat de noi

d)  Primarul elaborează, în urma consultărilor publice, proiectele de strategii privind starea economică, socială și de mediu a unității administrativ-teritoriale, le publică pe site-ul unității administrativ- teritoriale și le supune aprobării consiliului local.

Comentariu cititor - Dănuț Cuclea, primar ?, bun, te-au ales iar ai tăi supuși pardon votanți ACUM ( reține ) având în spate EXPERIENȚA ACUMULATĂ din MANDATUL PRECEDENT, oamenii CARE încă mai vor să LUCREZE în Mun.  Turnu Magurele au nevoie URGENTĂ ( din relatările dumnealor) de LOCURI DE MUNCĂ ! Citește și învață CODUL ADMINISTRATIV, cu precădere art . 155 . Dacă NU fără scuze sau promisiuni fără EFECT citește și APLICĂ art . 161 din același cod administrativ, așa faci un bine și dumitale cât și dumnealor . Deci CHEIA, EFECTELE Șİ DECIZILE ÎȚI APARȚIN ÎN TOTALITATE . Mult succes și spor la treabă cu ( reține ) decizii JUSTE și RAPIDE pentru cetățeni.

Art. 161 

Primarul poate demisiona, anunţând în scris consiliul local şi prefectul. La prima şedinţă a consiliului, demisia se consemnează în procesul-verbal şi devin aplicabile dispoziţiile art.160 alin.(2), (7) şi (8).

buicanCiteste si: CRISTIAN BUICAN, SECRETAR AL CAMEREI DEPUTAȚILOR – DIVORȚATUL CU MULTE PRIETENE

Danut Cuclea a construit stadion, baze sportive si sunt in derulare cinema de milioane de euro si strand acoperit, desi orasul se depopuleaza accelerat si nu stim cui vor folosi.  Cinema Flacara a mai fost reabilitat si nu a folosit la nimic. Trebuie adunate toate si facut pasul spre demitere.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Vali care ți-o pune online pe 24 Ianuarie 2021, 18:00
#13
Pentru #5
Dracului trebuia să stea tac-tu și mă-ta,ca să nu mai apară un prost needucat și retard ca tine.Escroci sunt cei ce te-au făcut,poate la băutură.Ce viteji sunteți toți pe net!
Zoli. pe 24 Ianuarie 2021, 17:25
#12
Ce rost ar avea acest circ costisitor?
Ar trebui organizate noi alegeri, Cuclea si Cracea ar candida iarasi, tot Cuclea ar castiga, iar Cracea ar iesi pe locul 3. Prea a "castigat" de multe ori medalia de argint si daca va fi la fel de ambitios din 4 in 4 ani, va castiga si medalia de Cupru, cum i-ar sta bine unui caldarar-costorar.Pe Magurele ar imfiinta S.C.Spoim tingiri"
#5 pe 24 Ianuarie 2021, 12:02
#11
Pentru vali.
Stai dracului in banca ta si nu mai face pe neprihanitul indignat. Escroci ca tine, care se dau mari moralisti sunt destui, nu este nevoie de inca unul!
Vali pe 24 Ianuarie 2021, 09:10
#10
Pentru #5
Mistocareala specifica limitatilor.Si daca ar fi vorba de o presupusa suspendare,aceea sa fie pe viata.Plus cautarea de catre organele abilitate si pe la agoniseala din timpul celor 3 mandate in care NU s-a facut NIMIC,decat furt din banul public,a intregii gasti din jurul acestui NIMIC de primar.
Lambe pe 24 Ianuarie 2021, 09:07
#9
Lui .
Biserica este monument istoric de categoria A boule! În administrarea comună a Patriarhiei și a Ministerului Culturii, unde freacă menta liberalii și usr-iștii tăi. Cinematograful este clădire de patrimoniu. Dar vezi, ce te faci cu moraliști ca tine: dacă se renovează, de ce nu se renovează. Dacă nu se renovează, de ce nu se renovează. Cum o dai, tot Gică contra și cu de alde tine. Școala de pe Traian îți place cum e? Nu mai zic de un WC public. Sunt absolut sigur că dacă Piticul îl va face, tu, ca orice boschetar care se respectă, tot la boscheți o să te piși, pentru că nu vrei să dai 1 leu taxă la WC public. Pentru că tu, venetic venit de la coada vacii nu te-ai dezobișnuit de obiceiul de a te ușura în fundul c*rții. Singura deosebire că acum te duci în boscheți.
Z pe 24 Ianuarie 2021, 08:56
#8
Postare de căcat, continuare
Demarați programe de infrastructură viabile! Reparați de urgență drumul vechi spre Islaz, pe care să-l destinați vehicolelor până în 3 tone! Faceți acces direct pentru camioanele care vin de la bac printr-o centură viabilă, nu rahatul ăsta! Actuala centură a orașului este cea de la întemeierea orașului, nu a fost gândită pentru ce va fi peste un secol! Acum trebuie una care să ofere acces rapid spre Buc*rești, Slatina, Pitești sau Craiova. Acolo unde sunt marile fabrici, care ar fi putut să fie aici dacă aveau acest minimum de facilități! Primarul poate face altceva, foarte important1 Să acorde facilități fiscale (scutite de impozit pe terenul concesionat, etc), calificare profesională prin AJOFM și foarte important, concesionarea pe 50-100 ani a unor terenuri pentru a se putea construi fabricile pe ele. Abia aici e atribuția primarului, nu aiurelile tale și ale lătracilor tăi! Dacă nu face asta, abia atunci faci demersul ăla. Dar o s-o iei și acolo cum ai luat-o de patru ori. La m..e.
Z pe 24 Ianuarie 2021, 08:44
#7
Postare de căcat
Crăceo, ești stupid frățioare! N-ai reușit la vot, vrei să intri la Primărie? Băi tâmpitule, Primarul poate facilita nu crea loc*ri de muncă! sunt două noțiuni diferite, dar pe care tu le înc*rci voit, doar va prinde la amărășteni. Băi ăsta, un investitor dacă vine aici trebuie să aibă infrastructura pusă la punct - cale ferată (care e praf!), șosele (și ele praf!). Apoi rețele de apă, c*rent electric, gaze. Tu știi băi ăsta ce pățesc tiriștii ca să ajungă la drumul spre Islaz? Aproape rad gardul serviceului de peste drum. Un investitor caută conexiuni rapide cu șoselele care duc spre marile orașe. La noi lipsesc. Apropo, ce făceai tu cu portul? Băi ăsta, portul este de tip industrial, de aprovizionare, nu este port-terminal, unde descarci și încarci containere. Un investitor dacă vine are avantajul Dunării, și cam atât! Nu are nici o facilitate! Sunteți la putere! Demarați programe de investiții viabile, nu aiurelile alea vânturate de tine în campania electorală!
GV pe 23 Ianuarie 2021, 21:12
#6
Dumnezeu să îi judece după fapte și caracter
În primul rând,acest maimuțoi incapabil,arogant și hoț,nu trebuia sub nicio formă propus pentru acestă funcție,și mai ales înscăunat primar.Vă asigur că și după acest mandat,sperăm și ultimul,nu va lăsa în urmă decât ce ne-a lăsat și hoțul de Mohanul după cele 4 mandate,adică multe promisiuni,multe minciuni,multă sărăcie și deznădejde,și lafel de multe dezmăgiri.După începuturile anilor 90 a ieșit la suprafață întreaga pleavă a societății,și a intrat în politică și viața noastră,cu cei mai murdari și hidoși bocanci.
George Sandulescu. pe 23 Ianuarie 2021, 13:59
#5
Comisia de disciplina.
Si cate etape de suspendare propuneti sa-i dam?????
Daniel Sarampoi. pe 23 Ianuarie 2021, 09:12
#4
Excelenta idee, si, mai ales, imbecila.
Dat fiind faptul ca in Turnu Magurele aproape toate problemele importante au fost rezolvate: COVIDUL eradicat, spitalul revenit la activitatea normala( daca ai probleme, cum ai intrat pe poarta, un medic te asteapta langa portar, te consulta si te face bine instantaneu; sa nu te puna naiba sa dai vreun ban ca-ti da in cap!), la Combinat si la Electroturris au reinceput angajarile, dar, din pacate, nu se mai gasesc amatori de munca, nici macar pensionari, taxele si impozitele au fost platite in avans si pentru anul 2022, campurile sunt muncite ca-n fotografie,o buna parte dintre politisti, judecatori, proc*rari, avocati au renuntat la servicii din lipsa de de activitate-toata lumea respecta legea s.a.m.d ASA CA, PENTRU A NE MAI PIERDE TIMPUL INTR-UN MOD PLACUT, N-AR FI RAU SA-L DEMITEM PE PRIMAR,DAR SI PE CONSILIERI SI SA ORGANIZAM NOI ALEGERI.DACA SE VA CONSTATA CA O VOM NIMERI MAI BINE, GENERALIZAM ACTIUNEA LA NIVEL JUDETEAN, NATIONAL SI EUROPEAN SI-L VOM VEDEA PE CRACEA PRESEDINTE!
Și-mi,fis,pan pe 22 Ianuarie 2021, 21:49
#3
Piticul primar fotbalistul de buzunar
Primăria turnu magurele a ajutat echipa fc Dragnea (sau Coldea sau Dîncu sau Burleanu)iar Valentin Dragnea a distrus totul și Liviu Dragnea a fost trădat de fiulsau și prostit de dragneilie și nu a mai ajuns președintele României .fiul sau un copil mic fără minte di dus cu pluta,rupt de realitățile sociale și prost sfătuit de lingăi de serviciu (Tianu,Elena,dragne,pitis,putineanu)caresunt complici la distrugerea visului lui Dragnea de a ajunge președintele rominilor și nu americani cum se apune la agrotrust și NUTRelo.
Gogu pe 22 Ianuarie 2021, 16:42
#2
Nu sunt atribuțiile lui
Pe el nu îl interesează dezvoltarea orașului. Îl vede cineva pe strada in afara de campania electorală? A ajutat pe cineva?
. pe 22 Ianuarie 2021, 15:09
#1
.
Cum nu tine cu locuitorii orașului????Renovează Cinematograful,va fi foarte util pentru locuitorii orașului,Biserica,astea sunt prioritățile orașului,vai de capul lui!!!!Nu ne revenim niciodată din prostie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.