Categoria Jeguri - Mohanu a furat si s-a catarat pe munca altora pentru ca el nu e in stare de nimic.

21 Ianuarie 2021, 01:56 | 2530 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Mohanu

EXCLUSIV. Munca grea a unui senator PSD: COPY-PASTE masiv de pe internet

Senatorul PSD de Teleorman Nicolae Mohanu a avut, miercuri, o declaratie politica in Parlament al carei text a fost luat cu copy-paste din doua stiri de presa de pe internet. Si alte declaratii din trecut au fost copiate cuvant cu cuvant tot de pe internet.

PutinCiteste si: PUTIN, DE CÂND IOHANNIS S-A VACCINAT – LE DAU TEZAURUL ȘI MAREA NEAGRĂ E LAC ROMÂNESC

 

Declaratia lui Mohanu se refera la „Ziua mondiala pentru combaterea desertificarii si a secetei”. Fiecare pasaj din declaratia sa a fost luat cu copy-paste de pe internet. Pentru a nu bate foarte tare la ochi, ordinea pasajelor a fost schimbata.

De asemenea, senatorul a copiat din doua surse pentru a nu fi prins: o documentare Agerpres din 2014 si un text de pe  meteo.md din 2009.

sursa: aktual24.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Dan pe 23 Ianuarie 2021, 11:30
#6
Mostenirea
Dar stiati ca magazinul din centru unde se afla ppt..este al lui Dani mocanu..manelistu interlop care ce sa vezi este din Pitesti de unde este si Mohanu..deci un interpus pus propietar in acte ..eu am vazut actele de propietate..asa ca sunt prieteni si au si aceasi culoare...
Nu s.a mai dus pe 22 Ianuarie 2021, 12:37
#5
Odata
La cele vesnice, mucegaitu asta? Un gunoi de bosorog care nu a facut nimic pentru oras la fel ca si clovnu de cuclea... lua.v.ar dracu de psd.isti cu partidu vostru de j**uri si analfabeti...
zero pe 21 Ianuarie 2021, 15:01
#4
primar
Mohanu a plecat de mult din primarie,dar ce ne facem cu piticul asta de primar care este la al 3-lea mandat si nu mai scapam de el.Nu cunosc un singur eveniment creat de acest primar in atita amar de vreme,de care sa imi aduc aminte cu placere.Poate ii da Dumnezeu si ceva minte.
UNU pe 21 Ianuarie 2021, 14:03
#3
Pt redactie si nu numai
BAAAAAA, articolul este din 2015 LOL LOL

Distrusa redactie. NU MAI MINTITI.
Un cetățean al orașului,ce a mai rămas din el pe 21 Ianuarie 2021, 13:14
#2
Locul lui e lângă Dragnea
Nu mai vrem să vedem mutrele unor hoți și mincinoși.Nu se vede clar ce s-a ales de acest oraș după câștigarea a 5 mandate de primar de către acest garoi hoț,condus la rândul lui de alt mare hoț și distrugător de țară și destine umane?!Să le dea Dumnezeu numai ceea ce merită!
Fane și primarul pitic pe 21 Ianuarie 2021, 07:29
#1
Site care dezinformează
Mohanu nu mai este in parlament din anul 2016 .dati informații eronate.Mai bine dati informații privind acuzațiile FBI -ului la adresa lui livache,și situația de falimentul fermei salcia unde este o gaura de 13 milioane de euro( având aceiași directoare economică. Care a distrus și cicalexul Alexandria) și deasemeni. Fiul lui Dragnea care pe ce pune mina distruge,distrugiind și visul lui Liviu Dragnea de a fi presdintele rominilor împreuna cu dragneilie din piața 1decembrie din Buc*rești,fost și la gratia .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.