Video Popa din Videle santajat de cei carora le-a facut o placuta suedeza, puie monta, m psd, sex oral.

10 Ianuarie 2021, 21:45 | 2908 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Popa

Șase persoane sunt audiate, duminică seară, la secția de poliție 24 din Capitală, fiind acuzate de șantaj la adresa unui preot din Videle, județul Teleorman.


Potrivit unor surse din Poliție, suspecții l-au filmat pe preot în timp ce le făcea sex oral la doi dintre ei, apoi l-au amenințat că, dacă nu le dă 300.000 de lei, o să facă publice înregistrările.

Alături de suspecți, a dat declarații și preotul, cel care, de altfel, a și reclamat fapta oamenilor legii.

În cadrul anchetei, polițiștii au făcut și cinci percheziții, două în București și trei în județul Călărași.

Comunicatul Poliției: 

La data de 8 decembrie 2020, Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a demarat cercetări într-un dosar în care un bărbat din județul Teleorman reclama faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul i-a pretins și obținut, în mod repetat, sume de bani pentru a nu face public imagini cu caracter compromițător.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că în cauză sunt implicați mai mulți bărbați, care în perioada septembrie – decembrie 2020, au pretins și obținut de la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spațiul virtual și a nu transmite fotografii și videoclipuri cu caracter compromițător.

Astfel, în baza activităților operative, la data de 10.01.2020 polițisti din cadrul Secției 24 Poliție, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au prins în flagrant delict doi dintre bărbați, imediat după ce au primit de la persoana vătămată suma de 5000 lei, bani puși la dispoziția acesteia de organele de urmărire penală și marcați în prealabil de specialiștii criminalisti.

În continuarea activităților procesuale au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, două în București și trei în județul Călărași, fiind depistate și conduse la audieri alte 5 persoane.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Prejudiciul reclamat este de aproximativ 300.000 lei.

Cauza a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
pai pe 24 Ianuarie 2021, 18:57
#3
ce
nu stiti ca in puscarie si in lacasele singuratece de cult se practica sodomia? sau sexul oral? cine nu stie? cine nu crede? veniti sa luati lumina?
Jjj pe 11 Ianuarie 2021, 12:39
#2
Mascati je**si
In mortii vostri de mascati je**si, de ce nu trageti si dati la pamant si cu politicienii, care sunt o plaga ? Cu amaratii astia, ati maturat pe jos, pe politicieni nu puneti un deget, macavar ciuma de mqscati viteji cand subteti cu cagula pe fata !!!
Z pe 10 Ianuarie 2021, 22:56
#1
Postare de căcat
De ce nu felație la PNL? sau felație la USR? Lua-v-aș în cârnat de labagii! Băi labe triste, chiar atât de jos a ajuns nivelul? Claudiule, probleme mă?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.