Baiatul doamnei Cocosila a ajuns mare de tot - penal cu diploma. Face si el ce vede in familie.

23 Decembrie 2020, 06:02 | 3739 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Casa Cocosila.

Beizadeaua are mai multe procese. Intr-un proces a dat in judecata Scoala de Agenti de Politie Campina si IGPR. E doar inceputul, baiatului mamii i se prevede un viitor luminos. Au furat parintii, dar platesc copiii. 

Ora estimata: 09:00
Complet: C1 CAF
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţiile inadmisibilităţii şi lipsei calităţi procesuale pasive invocate de către pârâţii Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Şcoala de Agenţi de poliţie ,, Vasile Lascăr,, Câmpina, ca nefondate . Respinge acţiunea formulată de reclamantul Cocoşilă Emil Ionuţ în contradictoriu cu pârâţii Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Şcoala de Agenţi de poliţie ,, Vasile Lascăr,, Câmpina, ca nefondată Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Teleorman. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 03 noiembrie 2020.
Document: Hotarâre  457/2020  03.11.2020

Ora estimata: 08:30
Complet: C3 Camera preliminara - fond3
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art.396 alin.1) şi 4) Cod procedură penală, raportat la art.83 Cod penal stabile?te pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului Cocoşilă Emil Ionuţ, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută şi pedepsită de 336 alin.1 Cod penal. În baza art.83 alin.1 Cod penal, amână aplicarea pedepsei închisorii, pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art.84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Teleorman, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen., pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Teleorman. În baza art. 85 alin. (2) C. pen. impune inculpatului să execute următoarea obligaţie: - să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Teleorman sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art.404 alin.3 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni, în cursul termenului de supraveghere. În baza art.274 alin.2 Cod procedură penală, obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 400 lei (100 lei în cursul urmăririi penale şi 300 lei în faza de judecată). Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 10.11.2020.
Document: Hotarâre  192/2020  10.11.2020

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Bobe pe 24 Decembrie 2020, 08:58
#3
Cam ăștia sun oamenii PSD
...iar progenitura acestor lingăi voia să devină și milițian,pardon,polițist.Noroc că mai sunt și unii care nu trăiesc în ceața asta deasă a socialiștilor hoți și incapabili.
Cusyui pe 23 Decembrie 2020, 19:39
#2
Dragnea fără personalitate și trădător
Dragnea și POnta l—a tradat pe Geoană și nu a ajuns președinte .apoi dreagnea l-a trădat pe Coldea,maior și Dîncu .A făcut acest lucru ca sa-și apere fiul (Valentin și bombonica, soția sa),care nu aveau un iq-ul strălucit.
Florin pe 23 Decembrie 2020, 07:11
#1
hotii
Petruta Cocosila este sefa contabila la Local Urban.Sotul este sofer pe masina care pune bec*ri la aceeasi firma! Ei acolo sunt un clan impreuna cu asa zisul director Cone Cornel!La Local Urban se spala banii platiti de turneni prin taxe si impozite!Un control al Curtii de Conturi sau o plingere la DNA ar scoate la iveala mari nereguli! Micile gainarii facute de Cone si semnalate aici sunt neinsemnate fata de tuburile grele care s- au dat incepund de la achizitii si terminind cu lucrari fictive!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.