Produse bio pentru Bucuresti. George Daciu sa se implice si sa coordoneze toata zona Turnu Magurele.

20 Decembrie 2020, 09:38 | 2726 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Daciu George.

Trebuie identificati toti producatorii din aceasta zona si ajutati sa-si vanda marfa la Bucuresti. Pasari, oua, legume, lactate, fructe, porci, vitei, etc.

Se cauta mult produsele bio. Bucurestenii sunt dornici de asa ceva. Daciu stie ce trebuie facut pentru asa ceva. Primarii PNL din aceasta zona trebuie sa se puna pe treaba.

PapuraCiteste si: UNIVERSITATEA CRAIOVA – STEAUA – BATE VÂNTUL PAPURA. REACȚII DUPĂ MECI: A CĂUTA NOD ÎN PAPURĂ

Asfaltarile si reabilitarile nu aduc mare lucru. Productia e de unde e. Sunt tarani care vand la Bucuresti, dar e nevoie de organizare si de o desfacere eficienta. Sunt mai multe idei despre cum se poate face afacerea asta. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
GICA PRODAN pe 23 Decembrie 2020, 12:15
#15
Marie si Marioara, ia un par si ma omoara...
Auzi, iubitico, tu nu te prinzi ca esti luata la misto pentru naivitatile pe care le spui???!! Parafrazandu-l pe Eminescu, zic si eu:"gandeste, munceste si te chinuieste si-ai s-auzi cum iarba creste!" Se vede ca n-ai cultivat in viata ta rosii si altele!
GICA PRO. pe 23 Decembrie 2020, 07:53
#14
Pentru mARIA.
-Imposibil subinginer,dar in mod sigur medic veterinar, dispus sa-ti ofere conultatii si tratamente gratuite. -Politic-in mod cert PROPNL, care nu agreaza prostia si pe tampiti.TU CHIAR NU PRICEPI CA NU SE POT ASIGURA CONDITII BIO NICI MACAR IN SERE?(poate intr-un laborator, dar cu costuri mari) PENTRU MINE ESTE SUPARATOR FAPTUL CA DL DR DACIU PERMITE SA-I FIE FOLOSIT NUMELE IN ASEMENEA INEPTII!
Maria pe 22 Decembrie 2020, 20:53
#13
Gică Pro,posibil subinginer?!
E,uite o ideie fantastică.Bravo,măi strălucitule,uite ia tu toate produsele alea ce cresc prin c*rtea ta,și du-le la mămica ta,și fă-i o surpriză de sărbători.Și nu uita,mai păstrează câteva și pentru cea cu care te întâlnești prin pat.Nu,nu aia,ci soția,bolovanule.
Gica Pro. pe 22 Decembrie 2020, 15:39
#12
Stimata doamna Maria..
Vreau si eu o lamurire : Posed o vasta c*rte de vreo 210 mp in care cultiv zarzavaturi, in special castraveti si dovlecei superlugi-numiti "la metru". Eu zic ca ii cultiv in conditii "bio"(drept sa spun nu stiu ce sunt acelea, dar,probabil, sunt cele in care traieste tuta absoluta,o ruda a ta mai avansata) Volumul productiei se ridica la cateva zeci (de kg sau metri,depinde de unitatea de masura pe care o preferi).Comercializarea lor la Buc*resti ridica doua probleme:-cum ii transport si cine ii vinde in piata?Cu transportul sa zic ca o rezolv cu Geanta,dar vanzatoare vrei sa fii tu?(pot sa platesc in natura, ti-i alegi pe cei mai lungi si grosi). Pentru partea stiintifica, de cercetare, voi apela la dnul dnul Claudiu Cracea, absolvent al Universitatii BIOTERA.
Nicu pe 21 Decembrie 2020, 19:34
#11
.
Nea Lambe, esti tare dle ! Brava comentariu, la concret, la temelie ! Ăsta e adevarul despre looserul cracea !
Lambe pe 21 Decembrie 2020, 12:43
#10
Postacului Claudiu Crăcea
Claudiule, ești penibil frățioare! Păi cum crezi tu băi boul belții că poți conc*ra satele de grădinari din jurul Buc*reștiului? Rămâi la murele și dudele tale, că asta e tot ce a mai rămas din marele om de afaceri care te lăudai că ești. Tu credeai că-i poți păcăli pe toți cu aiurelile tale? Numai bășini ai în cap, dar tu ca orice prost care se respectă, te crezi deșteptul planetei. Nu te mai obosi să reanimezi cadravrele politice pe care le-ai pus tu pe lista de consilieri, se vede bine cine sunt ăia, și ce pot. Lista te-a făcut să pierzi ratatule! Plus caracterul tău infect. Dar .... vorba unui clasic în viață: PeSeDe-ul e de vină! Dacă ți-a tras-o profesorul de tumbe Nae Mohanu odată și Piticul de două ori, cam ce părere ai despre valoarea ta? Nu cumva e zero?
#Maria pe 21 Decembrie 2020, 11:34
#9
Sec*rist
Mai Iliuță, in ziua de astăzi e destul de greu sa fii sec*rist. Încearcă să găsești unul și să vorbești sincer cu el! A fi lucrător pt sec*ritatea națională înseamnă să fii în primul rând un mare patriot. Între noi fie vorba, ce zici, Daciu se încadrează în profil?
#Maria pe 21 Decembrie 2020, 11:28
#8
Visând la izbăvirea sufletului
Maria sunt eu si-un prinț mi-a promis / Să mă poarte spre cerul deschis...
FLORIN UNCHIASU. pe 21 Decembrie 2020, 09:16
#7
Hai sa ne radem cu Stan, Bran, autorul si Maria.
Zau asa!Primarii PNL s-au mobilizat si-au inceput sa cultive zarzavaturi bio la....glastra. Maria le va vinde la taraba la Buc*resti.Apropo,turnenii nu au voie sa manance?-Cetatenii din comunele limitrofe nu mai cultiva si nu mai cresc nimic, au luat Turnu cu asalt si gasesc ce le trebuie la supermarketuri,doar le-a dat Dragnea bani cu gramada.
. pe 21 Decembrie 2020, 07:52
#6
.
Da, Maria, da, Ilie, asa este. Nu imi dau cu parerea, il stiu bine pe Daciu. Il duce doamna Doina de lesa, este moale rau. Nu stie ce e cu el, nu suporta presiunea, el crede ca in politica e ca la firma, sa te astepte secretara cu cafeluta. Este un mare fas !, mult mai slab cdecat Cracea, ceea ce este greu de crezut. Asa este, nu are proiect, este numai rautacios si unfumurat, pe linia Cracea-Musat-Valcea.

Ilie de la scularie pe 20 Decembrie 2020, 20:30
#5
Produse BIO
Care produse bio?Roșiile de la Moldoveni și Izbiceni care sunt mai tratate decât cele din Turcia. Terminați dracului cu patriotismul de doi lei !Îl umflați cu pompa pe acest DACIU care precis este sec*rist. Cum ți-ai bătut joc CRĂCEO de consiliul local!
Z-MEN. pe 20 Decembrie 2020, 17:04
#4
Dle dr Daciu.
DVS PRICEPETI CEVA DIN ARTICOL SI DIN COMENTARIILE UNORA? ASEMENEA LOZINCI N-AM MAI POMENIT DE PE VREMEA "CELUI MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI SI A SAVANTEI DE LARGA REPUTATIE INTERNATIONALA!" (ghinionul ei ca a plecat spre cele vesnice ca ar fi ajuns la o reputatie intergalatica). IAR PENTRU DVS, DRAGI TOVAROSI SI NAS' FLOREO, AM CATEVA INTREBARI:-UNDE..ESTE PROIECTILI?-CINE VINE CU BANII?- CA SA FACI PRODUSE BIO (ma indoiesc ca stiti ce sunt!) ITI TREBUIE UN MEDIU BIO; PE UNDE SE GASESTE?-DE CE NU INCEPETI VOI, SA DATI UN EXEMPLU?
Maria pe 20 Decembrie 2020, 14:31
#3
E timpul să gândim pentru viitor
Hai să lăsăm oamenii să vină cu idei,să-i sprijinim și să punem în practică toate ideile bune,împreună și indiferent din partea cui vin.Să lăsăm odată ”părerile”,ranchiuna și neâncrederea,că numai asta s-a însămânțat până acum.Nu mai suntem demult un popor,ci doar o pop**ație învrăjbită și divizată de către călăii care ne-au condus și ne-au furat timp de 30 de ani.
Gigel pe 20 Decembrie 2020, 10:30
#2
Dragi postaci, inca se doarme pri oras
Oooo, bine ca e Cuclea mai vioi și cu mai multa viziune. Baaa, voi ăștia care va dați deștepți, nu vedeți ca s a ales praful de tot în zona asta?
. pe 20 Decembrie 2020, 09:46
#1
.
Daciu este prea mototol, nu-l mai umflati atata, nu vedeti ca nu stie ce e cu el ?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.