Foto Stefan Dragnea face pipi pe Turnu Magurele.

14 Decembrie 2020 | 3563 vizualizări | 5 comentarii
Autocamion incarcat cu azotat
Autocamion incarcat cu azotat

Autocamionul din imagine reprezinta un pericol pentru toti participantii la trafic. Mai mult, conform surselor noastre, era incarcat cu azotat. Numarul de inmatriculare este TR- 21-NTR. Institutiile statului ar trebui sa faca o ancheta. Cerem demisia celor care au organizat transportul si raspunderea in fata legii. 

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Xp pe 16 Decembrie 2020, 21:38
#5
Pt el jupinul
Voi care tot comentati si va jicniti pe aici aveti cunostiinte de transport ? Este periculos sa faci o asemenea incarcatura neasigurata din niciun punct de vedere pt cine intelege ceva de transport cit de cit, așa că mare atentie soferi puteti merge neliniștiți la puscarie !
FLORIN . pe 16 Decembrie 2020, 13:42
#4
Lui #3.
Ca sa-ti sustii comentariul ar trebui sa sa-l intocmesti ca un proc*ror sau ca un inspector, adica trebuie aratat clar cum trebuia incarcat camionul, ce norme s-au incalcat -lege(norma), articol,etc. Dar unui idiot ca tine n-ai ce sa-i ceri.diot Unde ma-ta-n c*r ai vazut tu il apar pe Dragnea? Aici n-am alta replica mai buna decat sa-ti spun ca te bag in p***da MA-TII si pe tine si pe el!
Hai,că mai intrau câțiva saci în benă pe 15 Decembrie 2020, 09:28
#3
Bine,Florine,am înțeles
Asta ai înțeles tu,Florine?Ați ajuns să comentați și siguranța la trafic?Mai ales atunci când se vede destul de clar cum este pusă în pericol siguranța tuturor participanților la trafic.Aici nu e vorba despre pericolul de explozie,ci de felul în care este transportat.Atunci să-i dea Dumnezeu sănătate lui Dragnea și familiei lui,ca să poate duce toate eventualele condamnări pe care le merită.Acum e bine,ca să nu fie ca la Hiroșima,că bășinile sunt doar în capul tău?Dacă tot așa iei și tu deciziile în viață,nu mă miră că ești un brav apărător al lui Dragnea.
Florin pe 14 Decembrie 2020, 14:16
#2
Hodoronc-tronc.
O FI, N-O FI, DAR DE UNDE REZULTA CA ACEL CAMION ERA INCARCAT CU AZOTAT DE AMONIU, IAR DACA ERA, DE UNDE STITI CA NU AVEA AVIZELE LEGALE? AZOTATUL DE AMONIU NU ESTE NITROGLICERINA SI NU EXPLODEAZA CA O BASINA. DUPA VAICARELILE VOASTRE LA SECTIA AZOTAT DE AMONIU AR TREBUI SA FIE CA LA HIROSIMA.
Mardale pe 14 Decembrie 2020, 10:31
#1
Ăștia sunt noii adepți ai AUR?!
Ai dracului adepți,ce repede s-au reorientat!Nu știu de ce,dar cu fiecare an ce trece,simt că este mai mare nevoie de o adevărată revoluție.Și nu o spun ca fiind nevoie de de o revoltă cu violență,ci mai degrabă o luare de atitudine și responsabilitate din partea autorităților,de respectare a legilor și de o răspundere și respectare a fișei postului fiecărui angajat al poliției,parchetului și în general al justiției.Ne-am săturat să tot auzim de infracțiunile,evaziunile,incălcări ale legilor și nesimțirea familiei Dragnea,și a găștii de care s-a înconjurat până să meargă acolo unde îi este locul.Da,niște haimanale care se cred superioare tuturor și care continuă și azi să-și bată joc de cetățeni și de lege,și sunt acoperiți sau protejați tocmai de cei ce trebuie să respecte și să aplice legea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.