Avocat specialist in Covid: virusul l-a scapat de puscarie pe Ioan Niculae.

10 Decembrie 2020, 21:21 | 3749 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Covidul face si fapte bune: ii scapa de puscarie pe cei care au furat un bou. Ioan Niculae si-a amanat judecata pana la 12.01.2021.

10.12.2020 Ora estimata: 11:00 Complet: S1 C19 A Tip solutie: Amână cauza 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 14 Decembrie 2020, 20:26
#4
Tara arde si baba isi cumpara maslini
Poate este o stire veche pentru unele persoane, dar eu ma vad indreptatita sa fac cunoscute evenimentele. Cu cativa ani in urma mare vanator ( ioan niculae ) la propriu si figurat se etala cu un mare elefant impaiat vanat de el si ( pe atunci concubina lui ) nicoleta. Acum cand sute de angajati nu si-au mai primit salariile de luni si luni de zile, marele vanator ( ioan niculae ) a reusit performanta sa vaneze maslini cu vechime de peste 250 de ani la niste preturi nesimtite de peste 50 000 euro bucata. Bani platiti unei firme din strainatate. Nu cumva tot a lui este firma si asa usor, usor pleaca banii in conturi straine pentru printesa de carton? A scapat de covit, cu bani multi scapa si de puscarie.Pentru el nimeni si nimic nu este de necumparat. Mai ales cand vrea scroafa de langa porc...
Ciordache pe 13 Decembrie 2020, 08:49
#3
Modificare Galbena
S-a schimbat modificarea a plecat ciordache omul lui Dragnea de la justiție și a venit ciordache omul lui sica mandolina (Orbán) numitul Iordache de la autostrăzi și a început lărgirea drumului Alexandria -Buc*rești .Teldrumul lui Dragnea și pitis îi așteaptă pe(Dîncu și Coldea ) ca sa-l ajute pe livache și in final sa-i trădeze pe cei doi alături de Maior.
Salutare pe 12 Decembrie 2020, 16:29
#2
Hahaha
Va salut ciocoflenderilor.
anghel ursaru pe 10 Decembrie 2020, 21:43
#1
[removed]void(0);
Niculae mare om mare caracter,sa traiasca !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.