Video Dezvaluiri - Toma Sapasu, marele finantator de la Dinamo, este Titi Boieru din Islaz.

20 Noiembrie 2020, 21:59 | 4856 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Fane Boieru

„Noi avem rezolvarea. Am venit cu alt grup din Madrid ca să rezolvăm problema. În momentul în care Pablo Cortacero semnează o să venim să plătim toate datoriile, zero. Alex Couto mi-a dat mail că nu se acceptă și că Dinamo nu e de vânzare. Am primit un răspuns neoficial. Fac un apel la toți suporterii și legendele acestui club să ia măsuri și să fie alături de mine. Eu sunt deschis. Sunt interese ca să distrugă acest club. Pablo Cortacero a găsit motiv ca să nu vină în România, zice că are coronavirus. Se ajunge la insolvență și o să dispară echipa asta, la fel ca Rapid și Universitatea Craiova. Ar fi păcat să pice acest club.

Citeste si: ORGII SEXUALE ÎN SECȚIA ATI A SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGU JIU: SEX ÎN TREI – DOCTORUL, ASISTENTA ȘI COVIDUL

Fondul de investiții a cerut clubului cu scrisoare de intenție să le dea prețul, datoriile pe care le are clubul, datoriile pe care le are către jucători și domnul Cortacero să demonstreze câți bani a băgat în club și să-i întoarcem banii pe care i-a băgat. Nu am dat niciodată în viața mea bani cu camătă. Sunt plecat de 30 și ceva de ani și am afaceri. Eu am soluția ca să salvez echipa, e trimis oficial. Important e să semneze și le dăm și banii băgați înapoi, le luăm și bilete de avion. Nu e adevărat că a murit mama mea. Mama mea trăiește!”, a spus Toma Săpașu pentru ProSport LIVE.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ioncu pe 31 Decembrie 2020, 05:00
#4
Dinamo arde și baba se piaptănă
Sunt dinamovist de când mă știu....NU mai suport toate aceste umilințe și experimente nefericite....Rrromâni,ssspanioli, chinezi, indieni, vietnamezi....De unde dreaqu au apărut ca să ne umilească non-stop ?
Fanica pe 21 Noiembrie 2020, 20:34
#3
Tot Islazul stie cine este ”Titi Boieru”
Un cioroi de la marginea Islazului,un ”fond de investitii”,semianalfabet,care nu cred ca are mai mult de 8 clase,si dupa cum vedem cat de bine se exprima,are si stofa de mincinos si escroc.Banuiesc ca nici cazierul nu este atat de c*rat,asa cum bine scria cineva.O pierdere de timp sa asculti asemenea personaje,indiferent pe ce teme.
Cutinio pe 21 Noiembrie 2020, 19:18
#2
Dragoste și tradare
Pitis Petre i-a dat in cap lui livache cu nicoleta pene care a pus actele gresit in valiza data lui d-napoenaru .si l-adistrus pe livache.
Titi Boieru? pe 21 Noiembrie 2020, 01:54
#1
Asta e
Parca era prin puscarie pt trafic de minori?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.