Pensionarii vor sa-i faca cu p... mare pe Niculae si Pelea, desi ei merg sir cu basinile (si unii, si altii) - comentariul zilei

18 Noiembrie 2020, 10:03 | 2272 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Costel - ITM - Știți că la uree 2 pensionarii preferă să lucreze în 2 ture (12 ore la serviciu 12 ore acasă) în condițiile care sunt: combinat vechi, utilaje fără autorizație ISCIR, măști de gaze lipsă, salopete nu, mănuși nu și fără bani din august încoace.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ILIE SCULERU pe 18 Noiembrie 2020, 15:12
#2
A rupt iar bou(autorul)l lantul
Ai tu ce ai cu pensionarii! Probabil de ciuda ca tu nu vei ajunge niciodata pensionar. Doua ar fi cauzele principale:-ori ca n-ai muncit niciodata;-ori ca vei muri inainte de a implini varsta de pensie. Ori care ar fi explicatia, eu te rog insistent si in modul cel mai civilizat sa te duci in p***da ma-ti si sa nu mai scrii tot felul de tampenii pe acest site!Panimaiesi?
Iliuta pe 18 Noiembrie 2020, 10:27
#1
Sculica
Au si ei nevoie de bani pentru medici si medicamente, ca doar n o sa i ia cu ei in mormant
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.