Turnu Magurele va disparea in cativa ani, daca nu se trece la prelucrarea materiei prime din agricultura. Daciu George este sansa orasului.

15 Noiembrie 2020, 06:46 | 6385 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Daciu George.

Turnu Magurele se depopuleaza accelerat, de la an la an se observa. Daca nu se fac fabricute, Turnu va ajunge Corabia si Zimnicea.

Asfaltarea si reabilitarea sunt degeaba daca nu se dezvolta o economie. Cu ce traim?! Trebuie sa avem abator, fabrica de lactate, fabrica de conserve ( conserve de tot felul), complexe de crescut porci, pasari, ferme de vaci, ingrasat vitei, ferme de legume, pomi fructiferi, etc. Aici se pot face multe, nu la munte. Restaurantele din Turnu trebuie sa-si procure materia prima din aceasta zona, daca nu vor muri si ele. Aceasta este ideea in mare, dar e nevoie sa fie dezvoltata in detaliu. Trebuie facut un circuit ca sa supravietuim si sa ne dezvoltam cu pasi siguri.

Unul dintre cei mai pregatiti (specialist si experienta) este doctorul Daciu George. El nu poate singur, e nevoie de o echipa. Daciu reprezinta, la momentul actual, o sansa pentru Turnu Magurele. Bineinteles, Turnu are specialisti in multe domenii si ideile pot fi multe pentru dezvoltare. Daciu are experienta, pregatire si nu face politica sa se imbogateasca, nu e un parvenit.

Reabilitarile Catedralei, Parcului, Casei Armatei (aici se face club de recreere pentru pensionari - PSD are nevoie ca pensionarii sa fie captivi si sa voteze) sunt ca si cum ai repara o casa, dar unde muncesti ca sa traiesti?!

Primarii PNL  din aceasta zona trebuie sa faca mult mai multe (sa faca si munca lui Cuclea). Liberalii au reusit un lucru extraordinar pentru zona Turnu Magurele: avem localitati smulse din ghearele PSD. Comunele din jurul orasului trebuie sa demonstreze ca se poate face treaba. Daca ramanem la cultivarea cerealelor e egal cu zero. Trebuie facuta o strategie si trecut la treaba. Nu se poate la Turnu, se poate incerca dezvoltarea comunelor din jur. Turnu e si el o comuna, nu exista viata de oras (trebuie scazute impozitele de la municipiu la oras), pur si simplu nu ai bucuria ca locuiesti intr-un oras. Viata este urata in Turnu Magurele. Turnu e trist! 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ciobanu Nineta. pe 18 Noiembrie 2020, 15:17
#15
Lui Lambe.
Multumesc pentru sfat! Sa ma pupi in c*r si sa-mi belesti p**a!
Lambe pe 17 Noiembrie 2020, 21:17
#14
@ Ciobanu Nineta
Auzi fă, lasă dracului turnucustiri și rămâi la cratiță! Nu de alta, dar vine bețivul de bărbatu-tău și te calcă pe cap că nu are ceva cald în farfurie când vine rangă de beat acasă.
Costin Matresu. pe 16 Noiembrie 2020, 17:22
#13
???????????????
ALEGERILE LOCALE NU S-AU TERMINAT? CE SA MAI FACA DR DACIU? DACA NU ATI PUBLICAT LISTA CU CONSILIERII ALESI, NICI NU STIM DACA FIGUREAZA PE ACEASTA LISTA!
Ciobanu Nineta. pe 16 Noiembrie 2020, 15:10
#12
Anonimului #9.
=DACA NU CUNOSTI, NU JUDECA!

DACA NU STII,NU VORBI!

DACA NU INTELEGI, NU INVENTA!=

ADDENDUM: Unui anonimeni ca tine, nu ai ce sa-i demonstrezi.Dle dr Daciu: vezi-ti de meserie si de treburi,lasa politica pe seama prostilor!
Tarabega Manolica pe 16 Noiembrie 2020, 12:39
#11
D-ra
Cornelia sa-mi lîngă pysda că din cauza la porcul ăla mason de bărbatu-sau de a fost primar și l-a pus Draknea senator a ajuns Turnu în halul ăsta
Gogu adevarat pe 15 Noiembrie 2020, 22:15
#10
cine e Daciu?
Daciu e un Psd- ist notoriu care isi urmareste interesul de a fi presedintele PNL!
Despre”morți”,numai de bine pe 15 Noiembrie 2020, 19:25
#9
Cucoană,vezi că ți-a dat oala-n foc !
Mda,cucoană Ciobanu,recunosc,nu prea am înțeles prea multe din ceea ce ați dorit să spuneți prin postarea dumneavoastră,dar vă rog să ne indicați un posibil vinovat pentru situația în care se găsește orășelul nostru.Dacă nu un nume,măcar o direcție care să ne semnaleze din cauza cărui fapt am ajuns aici,în pragul deznădejdii și a idei induse de chiar dumneavoastră,că nu s-ar mai putea face nimic.Bine,nimic în cazul în care ne-am pricopsi cu o conducere națională,alta decât cea a PSD.Că pe băieții ăștia din PSD i-am văzut la ”treabă” aproape 30 de ani.Am văzut competențele foștilor primari și ale primarului NIMIC,iar rezultatele șefilor lor ni le-a arătat infractorul Rizea.Să sperăm că după alegeri vă veți trezi și cu niște controale și cu un audit corect și legal,în urma cărora se vor vedea și faptele voastre de vitejie și hoție.
Alex pe 15 Noiembrie 2020, 19:20
#8
Cracea
Daca e la fel de hot precum Cracea nu va face nimic..nu il mai laudati atat..
Selea pe 15 Noiembrie 2020, 18:57
#7
Ati votat prost!
Daca oamenii din Turnu tot voteaza PSD si PNL isi merita soarta!

Gogu pe 15 Noiembrie 2020, 18:01
#6
Avertisment
Un oraș în care etnia Roma va pune stăpânire pe oraș și vor construi tot felul de cocioabe pe trotuar așa cum a făcut pe Praporgescu iar cei de la Urbanism așteaptă liniștiți sa iasă la pensie RUȘINE Sa le fie halal organizare de urbanism a Orasului
Ciobanu Nineta. pe 15 Noiembrie 2020, 17:36
#5
Frumos articol.
Se vede ca este inspirat dupa un roman S.F. al lui Jules Verne, intitulat-daca retin bine: VRABIA MALAI VISEAZA. Addendum: dle dr Daciu, cu toata stima, sper ca nu dta ai scris aceste randuri, carora li s-ar potrivi versurile lui Mihai Eminescu: NU-NVIE MORTII, E-N ZADAR COPILE!
Marius pe 15 Noiembrie 2020, 16:18
#4
Despre un oras in degradare
Nu are cum. Este plin de ti**ni nomazi. Se vede acum pe pandemie. S au intors cu puradei cu neveste care stau pe camera.....sunt numai civilizatie. A murit demult spiritul orasului.
Pensionar pe 15 Noiembrie 2020, 16:01
#3
Este.oglinda.celor.ce.l-au.condus
Asa.conducatori.asa.oras
Georgiana pe 15 Noiembrie 2020, 10:39
#2
Ion
Dragnea e de vina
Cornelia pe 15 Noiembrie 2020, 09:04
#1
Orașul NU mai este municipiu demult
Vă rog să citiți care sunt criteriile unei așezări umane pentru a fi declarat municipiu.Prima condiție este să aibă peste 40.000 de mii de locuitori.Mai departe este și mai greu de atins.Tot ce s-a făcut de la momentul 1990 și până azi a fost o spoială pentru prostirea electoratului și numai în scop politic.S-au făcut numai lucruri de mântuială,multe inutile și extrem de scumpe.S-au făcut că fac ceva,dar singurul scop a fost să fure din banul public și să acceadă la funcțiile puterii.Atât,și nimic mai mult.Din aceste motive,Turnu Măgurele arată așa cum arată.Oare cine este responsabil pentru dezastrul pe care îl vedem și îl simțim astăzi?Cu certitudine este oglinda celor ce au condus orașul până astăzi.Mai departe,este o temă ce ar trebui să dea de gândit și celor ce merg la vot și votează de ani de zile minciuna,hoția și sărăcia.La gânduri și fapte mai bune!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.