Senzational! Donau Chem, primul combinat chimic din lume unde se munceste de la domiciliu, telemunca sau on-line, fara plata.

03 Noiembrie 2020, 16:50 | 3173 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem - Kellogg

Chimistii turneni sunt cei mai fericiti angajati din lume. Patronul combinatului a investit mult in tehnologie (tablete, laptop-uri) pentru ca angajatii sa lucreze de acasa. O singura problema, mica pentru ca muncitorii se obisnuisera, sunt fara plata. Se duceau la combinat fara bani, mai bine lucreaza de la domiciliu. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Z-MAN. pe 08 Noiembrie 2020, 14:13
#6
Lui Gogu #4.
Bai, prostule analfabet: sa facem un calcul babesc(adica pe degete, dar nu stiu cum sa-l prezint pe intrne, asa ca a straduiesc sa-l transcriu intr-o veche aritmetica):1990+30=2020, care, in traducere libera, ar insemna: VECHEA SECURITATE, IN MARE MAJORITATE, ESTE OALE SI SURCELE.
Marian Giuclea. pe 06 Noiembrie 2020, 17:36
#5
Lui Gogu de la APROZAR.
TE FELICIT, OMULE. PENTRU COMENTARIUL TAU LA OBIECT! TE COMPLETEZ CU ALTA URARE PENTRU ASA ZISII LIBERALI CARE SUNT LA PUTERE IN ACEASTA TARA: II BAG IN PIZDA MA-SII DE PROSTI SI HOTI. CHIAR DACA NU EXISTA NICI O PREVEDERE LEGALA, EI POT PROPUNE UN PROIECT DE LEGE(PE CARE, IN MOD SIGUR, PARLAMENTUL NU VA AVEA MOTIVE SA-L RESPINGA) CARE SA PREVADA POSIBILITATEA CA STATUL SA CONFISTE COMBINATUL SI TOATA AVEREA LUI IOAN NICULAIE, SA ACHITE TOATE DATORIILE ACESTUIA, INCLUSIV SALARIILE RESTANTE DE CINCI ANI, APOI SA-L PRIVATIZEZE DIN NOU. DIN CATE CUNOSC, VALOAREA ACTIVELOR ESTE MULT MAI MARE DECAT A DATORIILOR, ASA CA STATUL NU VA IESI IN PIERDERE. DAR NU CRED CA VOR FACE ACEST LUCRU, DEOARECE EXISTA O CARDASIE INTRE IOAN NICULAIE SI PNL.
Gogu pe 04 Noiembrie 2020, 16:03
#4
Combinatul este condus de vechea sec*ritate care conduce și țara
Moartea in pușcărie a sec*ristilor este singura solutie
Combinat pe 04 Noiembrie 2020, 09:32
#3
Fraierimea
De lucrat de acasă, au lucrat ce-i drept, însă numai serviciul tesa din pavilion, de frică să nu ia covid. Fraierimea, au fost la muncă, au pornit au produs, banii au intrat la Nicolae in cont că aici persoanele responsabile au băgat capul în nisip precum struțul. Am înțeles că ceva personal nepensionar și-au dat demisiile din cauza neplății salariilor și a abuzurilor. Au venit din "autoizolare" cu dor de razbunare. Urmează să plece zilele astea,o alta parte din personal tot nepensionari.
Gogu de la APROZAR pe 04 Noiembrie 2020, 07:18
#2
Postacului
Mă, ce p..la mea vă doare burta pe voi de Combinat? E firmă privată? E! Sunt liberalii la putere? Sunt! Aveți toate instrumentele de control necesare? Aveți! Atunci ce p..la mea mai mâncați căcat pe aici? Puneți mâna și controlați neregulile de la Combinat. Aplicați legea! Căcaților!
Florin pe 03 Noiembrie 2020, 17:05
#1
Haz de necaz ca la români
Tembelii ăia vor lucra și din cimitir.Dă-i înainte Nicolaie,și arde-i pe fraieri,că e loc cât China.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.