Teroare in Zimnicea - ne scriu cititorii.

02 Noiembrie 2020 | 6430 vizualizări | 11 comentarii
Zimnicea
Zimnicea

Am primit mesaje în căsuța paginii noastre (n.r. pagina Facebook Zimnicea). Era foarte suspect faptul că numărul de vizualizări al postarii din 15 octombrie 2020 creștea iar reactiile nu veneau. Din mesajele primite am inteles ca aceaste persoane terorizează cu adevărat orașul Zimnicea și sunt susținuți de Petre Pârvu.

De ce sunt protejați acești indivizi ? Ce jocuri murdare fac ? Poliția și instituțiile abilitate de ce nu iau masuri asupra lor ? Zimnicea nu are nevoie de personaje interlope de nici-un fel. Interlopii prin înțelesul cuvântului , sunt persoane certat cu legea iar locul acestora este în penitenciar , nu pe străzile puști aleorașului.

Din auzite se cunoaște faptul că Mario distribuie substanțe interzise , în special adolescenților , mai cunoaștem ca a format un grup cu care comit infracțiuni printre care amenințări și chiar fapte violente. Acest lucru îl confirma dosarele si persoanele pe care le-a agresat fizic. Pe tatăl lui Mario , pe Nita , îl cunoaștem ca recidivist la fel ca pe fiul sau și că este omul care sta in umbra primarului. Cunoaștem ca are la activ câteva fapte de viol printre care unul acum câteva luni , în special cu minore și mai avem informații că se ocupa cu împărțirea banilor alocați pentru ajutor social iar o bună parte din fiecare indemnizație i se atribuie lui.

Un mesaj privat care ne-a mișcat în urma postarii , a fost acesta : --Buna dimineata. La postarea aia cu interlopi nita vreau să vă spun ceva. Zilele trecute tatăl lui Mario a înjurat o femeie care trecea prin fața pe la pariuri că acolo sta el mereu. Era ziua in amiaza mare nu se ferea ca face asta pe strada. O injura și o amenința. Se referea că scrie pe facebok de primar și era foarte deranjat. La toata lumea le e frica că îi agresează si pe strada. Sunt foarte periculoși și sunt vechi pușcăriași care primarul îi ține în brațe că nita are filmări cu el care dacă le da drumu se va afla cu adevărat cine este primarul. Se au unul pe altul la mâna dar mai mult nita îl are la mâna. Va rog sa nu arătați la nimeni mesajul asta că am familie și nu vreau sa am probleme cu interlopi aia fără inima.-- Ne propunem să facem publice toate informatiile pe care le au oamenii despre oricine tulbura orașul.

Comentarii (11) Adaugă comentariu
Eu pe 06 Decembrie 2020, 05:29
#11
Pt toti !!!
Sa va moara copii si familia la toti care MANCATI lot!
Cetățean din Zimnicea pe 13 Noiembrie 2020, 23:06
#10
Pentru NIȚĂ
NIȚĂ, te frustrează că-ți spune lumea adevărul despre tine așa cum e el? Stai liniștit că lumea din Zimnicea te cunoaște doar că unora le e SCÂRBĂ nu frică să ți-l spună în față. Mai nou, numele tău a apărut scris și pe bloc*rile din oraș, semn că lumea s-a săturat de un șmecheraș bătrân cu aere de adolescent teribilist și șmecher ca tine. Continui să negi în continuare că ești un violator și să negi acuzațile, când e clar ca Bună ziua că ceea ce se scrie despre tine pe bloc*ri și pe site-uri este adevărat.
Nita pe 10 Noiembrie 2020, 10:34
#9
Nita
Sa mi bag p**a in copii voștri si neamul vostru. Sa faceti cancer toată familia de mizerii alterate. Muie cu cacat!
mariana pe 09 Noiembrie 2020, 12:10
#8
unde este politia?
aseara ( 08.11.2020 ) in jurul orei 20,30 in restaurantul interagro detinut de smecherul ioan niculae, din centrul orasului sub nasul politiei a fost mare chef de sf. mihail si gavril. au fost prezente peste 50 persoane in interior. politia nu a patrulat prin locul vizat intre orele 18 si 22 ca sa nu fie obligati sa ia masuri. credeti ca politia romana este la mana primarului si a mafiotului ioan niculae?
Ionela pe 05 Noiembrie 2020, 09:48
#7
un primare mare
Da, este adevarat, cineva spunea in comentariul sau ca primarul auto-ales in functie este MARE. De ce spun asta? Deoarece toate persoanele care l-au ales au legatura cu persoana Petre Parvu, sunt rude de toate gradele, afini, cumetri sau simplislugi angajate de el in diverse structuri ale primariei din oras. Pe acest infractor Nita Ionel, il cunosc din liceu, nu este baiat rau, doar ca este un pic debil mintal, retardat si schizofrenic. Aceste afectiuni cu timpul l-au transformat intr-un monstru. A fost ajutat si de conjunctura, de primar si chiar de comunitate deoarece el nimeni nu ia atitudine. In alte localitati nu se manifesta asa deoarece ii este frica de bataie ( a aflat el o data si stie cand ca bataia doare). Traficul de stupefiante se facea in urma cu 2 luni sub nasul si cu acceptul politiei langa magazinul Donaris, acum se invarte in jurul terasei Moft.
Fara nume pe 03 Noiembrie 2020, 18:49
#6
Avem un primar "mare"
Asta doare pe multi.
Bartales pe 02 Noiembrie 2020, 23:13
#5
.
Mioara o cheamă pe fosta noră
Leana pe 02 Noiembrie 2020, 22:14
#4
MUIE
Nevestele voastre s-au futut cu tot județul! Sa va dau la m**e
Cetățean din Zimnicea pe 02 Noiembrie 2020, 15:42
#3
NIȚĂ și PÂRVU
Felicitări pentru articol!! Din păcate, PROSTEA PÂRVU a mai câștigat un mandat la Zimnicea...din păcate. Și-a pus toți pupinfundiștii pe baricade ca să meargă la vot și să-și trimită și rudele. Bătrânii ușor influențabili și pupinfundiștii lui slugarnici l-au votat. PÂRVU, ține minte 3 cuvinte, Zimnicea nu te înghite! Cât despre NIȚĂ...se crede șmecher în oraș că,aparent, lumea nu îndrăznește să-i reproșeze în față chestiile mizere pe care le-a făcut și ÎNCĂ le face, dar defapt acelora le e scârbă să aibă de a face cu un astfel de individ: infractor, pedofil, violator, arogant și plin de șmecherii. Cât despre PROSTEA PÂRVU și nevastă-sa, ANGELA PÂRVU: au amândoi același caracter infect, mizerabil; ambii îți provoacă repulsie doar prin simpla prezență, mai ales ANGELA.
Zimnicea pe 02 Noiembrie 2020, 11:12
#2
Familia Niță
Are asta o noră de s.a cordit cu tot județu .

Apoi a aflat barbatso ia dat o bătaie sora cu moartea și a gonito de acas
Nu e important un nume pe 02 Noiembrie 2020, 08:48
#1
Fără încredere în instituțiile statului
Nu numai la Zimnicea se petrec astfel de lucruri.Infracționalitatea a explodat în ultimii ani în întreaga Românie.Asta este viața în comunitățile conduse mult timp de către PSD.Primăriile,poliția și alte instituții ale statului sunt complice cu astfel de persoane și îngăduitoare cu astfel comportamente ale acestora în societate.Nu e nimic întâmplător,ci doar un schimb de servicii.Asta s-a dorit,asta avem azi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.