Dedicatie de la Margineanu. Sa ne cac.. in Duster-ul primarului (pe scaunul lui) pentru ca nu avem unde. Lipsa WC-urilor reprezinta o drama. Valeriu Gagiulescu intervine in dezbatere.

27 Octombrie 2020, 13:47 | 2501 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

"Pe lista de priorități : un W.C. public funcțional, gratis, în Parc, precum și câteva toalete ecologice ( cu absorbție chimică) în celelalte spații verzi : Parcul de la ”Tudorică Dorobanțu”, cel de la ”Mircea cel Bătrân” și cel de vis-a-vis de Gară, eventual! Nu este de joacă cu ”neputințele” fiziologice , mai ales a celor mai mulți dintre cei care au și votat...majoritar!" - Comentariu postat de Valeriu Ion Gagiulescu pe pagina Facebook a Primariei Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Victor pe 01 Noiembrie 2020, 17:23
#7
De pe pagina de F.B./ Dan Cornescu.
DEȘTEPTAREA!...
Alex pe 28 Octombrie 2020, 19:52
#6
latrina 2


Inteleg ca domnul care face recensamantul closetelor dorite in oras, dupa felul in care pune problema, este de “dreapta”, asa ca fac o rectificare si o completare. Ce are “dreapta” cu stanga ? Ori “nevoile” urmasilor Bratienilor locali, “ scoliti”la Alexandria la “universitati renumite” sunt mai “intelectuale” decat ale brutelor de psd/isti ?

Alex pe 28 Octombrie 2020, 13:49
#5
latrina

\nRemarca si sugestia domnului care a postat pe pagina Primariei, imi aduce aminte de generalul “basinos” din “Peripetiile bravului soldat Svejk in Razboiul Mondial “, general care credea ca succesul armatelor austriece depindea de “latrina”. In situatia de fata, inteleg ca succesul administratiei de stanga a orasului va fi multumirea targovetilor – indiferent de orientare – sa gaseasca unde, cand nevoia i-o patrunde ( “când nevoia te-o pătrunde/ cică o să fie unde...” – C.Tanase). Greu de inteles din mesaj este ce are stanga cu dreapta, cand vine vorba de “nevoi” ? Sunt altfel ?
\n
Vasile pe 28 Octombrie 2020, 09:23
#4
Postacului p ...lii
Acum nu mai e sec*rist Valeriu Ion Găgiulescu? Sau l-ați reevaluat, scârbele dracului?
Andrei pe 28 Octombrie 2020, 08:19
#3
PSD e cheia succesului
Dar ce are bun acel oraș,ne poate spune cineva?Ați ales și aveți parte de ceea ce meritați.Hai,somn ușor și vise plăcute.
Florin pe 27 Octombrie 2020, 19:50
#2
oras de rahat
Un oras care nu are toaleta! In parc a bagat Cuclea niste boschetari care stau numai beti si cer cit nu face daca ai nevoie! Un oras care isi merita soarta! Informatorii din parculet isi fac nevoile la vedere ca de sunt oamenii primarului!
Jijel pe 27 Octombrie 2020, 16:30
#1
Nedumerire
Nu inteleg dc va supărați pe primar, pe conducere etc. A fost votat,a ieșit! Daca atat ii duce mintea, nu are rost sa va mai agitati.. Se pare ca celor mai mulți dintre locuitori le convine sa fie furați..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.