Ultima ora! Manea Tudor il asteapta pe Ludovic Orban.

09 Octombrie 2020, 18:06 | 4590 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Manea Tudor

Manea Tudor este unul dintre oamenii puterii locale. Orban a discutat cu Manea despre situatia femeilor de serviciu din scoli. Premierul a declarat ca vine la Turnu pentru a rezolva problema. Manea Tudor a cerut, in timpul campaniei electorale, implicarea lui Orban in aceasta problema.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Va voi raspunde mereu pe 14 Octombrie 2020, 09:48
#18
Un ”maidanez”,dar LIBER!
Cat de prosti si mizerabili puteti fi unii dintre voi.Persistati in a latra la comanda si a ramane niste slugi si niste ticalosi,simplii latrai ai PSD.Pai,deaia arata orasul in halul asta,ca a candidat Cracea la primarie?Sau pentru ca prostia e in floare,si orasul este condus de aceleasi persoane,timp de 25 ani,si cele mai multe voturi au mers mereu catre PSD,Dragnea,Mohanu si Cuclea?Iar ”datoriile care le are” Cracea,NU SUNT DIN BUGETUL LOCAL,SI NICI DIN PARANDARATUL PRIMIT DE PE LA FIRMELE ASOCIATE CU PRIMARIA,PENTRU LUCRARILE DE RAHAT FACUTE IN BATAIE DE JOC.Si atentie la DSP,ca de la 1 ianuarie,conducea acelei institutii va avea alta conducere,si Primaria Tr.Magurele chiar va avea probleme cu privire la soarta adevaratilor maidanezi si a loc*rilor de depozitare a gunoiului menajer dintre bloc*ri(containerle firmei Polaris).
Pentru #14 pe 14 Octombrie 2020, 08:47
#17
Replica
Se vede de la o posta ca esti idiotul de Cracea. Dute, bai, rautate ! Esti bolnav psihic !

Altfel, fara tine, dreapta era CASTIGATOARE ! Prostul de Cuclea multumeste ca te-a avut candidat.
Mache de la canalizare pe 13 Octombrie 2020, 17:21
#16
Cetățeanului p...lii
Măi cetățene de la bloc (acum că nu ieși Crăcea, deci iok pomeni) taie aia-n loc de porc / Dar s-o tai când e sculată, să ai masa îmbelșugată! care PSD fraiere? Nuță (fost președinte TSD) devenit peste noapte liberal? Sau Constantin alias Măgarul, cu afaceri dubioase cu clica lui Dragnea (al cărui administrator al fondului de vânătoare a fost)? Poate cu Daciu (PSD-ist notoriu)? Sau cu Simionescu și frații Codrea, slugile credincioase a lui Liviu Dragnea? Auzi băi mămăligă-n praștie, crezi tu că sub Crăcea c*rgea laptele și mierea? Sau fura să pună la loc datoriile care le are, inclusiv pe la cămătari ca Donică sau frații Codrea (care îl vor lăsa fără tot pe aici)?
Ludovic Coniac. pe 13 Octombrie 2020, 16:39
#15
Lui #14.(+ #6)
N-am inteles. Cum adica "fara stapan"? Doar n-oi fi maidanez! Atentie, sa nu afle DSV, ca trimite ecarisajul. Domnule #6: frumos si patriotic disc*rs! Cu alte cuvinte, gargara chioara!
Un cetățean liber, fără stăpân pe 13 Octombrie 2020, 11:42
#14
Pentru cel de la #12
Doamneee,câtă prostie,mediocritate,obrăznicie și slugărnicie?!?Postați la comandă ca niște câini asmuțiți de către gașca de hoți și incompetenți ai PSD,numai așa ca să dați bine în fața șefilor voștri.Nu vreți să vă treziți și să conștientizati în ce mizerie fizică și morală trăiți,și cât de mult au putut să vă întunece mințile acești conducători neisprăviți și diabolici.Orașul este pierdut în ceața sărăciei și a deznădejdii,iar unii dintre voi tot repetă placa propagandei socialiste,jignind și menționând numele de Crăcea,fără ca acesta să aibă vreo legătură cu felul în care arată orașul Turnu Măgurele,cu modul în care au fost administrați banii din bugetul local.Cu modalitatea meschină și ticăloasă cu care au fost și sunt angajați tot felul de analfabeți funcționali,în sistemul de stat,și pe salarii imense,și viața pe care o duc cetățenii de rând,astăzi.Iar tu,cel ce ai postat la poziția 12,nu ai înțeles nimic din realitatea care ne înconjoară,dar ABSOLUT NIMIC.
Floricel pe 12 Octombrie 2020, 23:15
#13
Eu pe Murex l-am votat
Nu imi pare rau deloc!!! Chiar bine cand vad cat sunteti de ieftini si fara scrupule!!!!!!

Peste 20 de ani poate iesi, Claudiule, la pensie!!!!!
Pentru 11 pe 12 Octombrie 2020, 22:46
#12
Coment
Stai linistit, ca domnul #6, este handicapatul de Cracea. Il pune pe cocosatul de finaso sa scrie. A inceput sa se vada iar primar...cica piticu se duca la parlament. Prostul air se imbata cu apa rece.
”Asigurat că nu voi păți nimic” pe 12 Octombrie 2020, 10:09
#11
Rumânului mândru,mândru de ce oare?!
Întrucât intru și citesc,din când în când,postările cu vocile și părerile celor din orașul meu natal,mă văd obligat să-i răspund eu celui de la #6,chiar dacă el nu crede de cuvință că are datoria să o facă.Și cum urmez obiceiul acestui site de a nu da nume și nici a pronunța altele despre care se știe că au locuit în oraș și în acea zonă,minunată cândva,țin doar să enumăr doar câteva dintre meseriile și îndeletnicirile avute de către aceștiaraspberryrofesori,dar profesori când spun asta,medici,și medici,atunci când mă refer la nivelul medicinei din acele vremuri,avocați,funcționari cu care îți era mai mare dragul să stai de vorbă,și chiar antreprenori și mulți mici meșteșugari.E,și din acești oameni au ieșit alții care acum populează alte zone,nealterate de fumul gros al corupției și al minciunii.Iar dacă vorbim de onestitate nu trebuie să ne ferim să o spunem,că exista și la foarte mulți dintre oamenii obișnuiți,fără a purta vreun titlu care să stârnească uimire și un respect aparte.Azi...
Lambe pe 12 Octombrie 2020, 09:18
#10
Profei
Dar tu ai oglinzi prin casă?
Profa pe 11 Octombrie 2020, 16:21
#9
X
Ce moacă de cu**a proasta are si Manea asta!
Un ROMAN MANDRU. pe 11 Octombrie 2020, 14:04
#8
Lui #6-rumanului mai putin mandru.
Paranteza {nu fac parte din categoriile profesionale mentionate de tine si nici din vreun partid politic, sau chibit al vreunuia}POTI DA NISTE NUME DE CETATENI CINSTITI, CU STIINTA DE CARTE SI ONESTITATE DIN ACEST ORAS? TARE SUNT CURIOS SA-I AFLU SI EU! TU CARE CINTRE EI ESTI? DA-TI NUMELE SI TE ASIGUR CA NU VEI PATI NIMIC! Adendum: Nu mint, sunt cum am spus in paranteza.
Gogu pe 11 Octombrie 2020, 09:55
#7
Politicul
Constat că politica nu mai este o cu****,a ajuns o tar**.Unde sunt OAMENII?
Un altfel de roman,mai putin mandru pe 10 Octombrie 2020, 12:22
#6
Prostia nu doare, dar se vede și se simte
Domnule Florin,ce ati vrea sa se intample in invatamant,si cum ati sperat ca va arata orasul azi,cand a fost si este condus de profesori de sport,ingineri sideurgisti si tot felul de slugi incapabile de gestionarea banului public,si lipsiti de viziune fata de cum ar trebui sa arate un oras european?Toti cetatenii pregatiti,cu stiinta de carte si cu onestitate,care au trait si inca isi mai duc batranetile prin Turnu Magurele sau prin alte parti ale tarii si ale lumii,sunt oripilati de faptul ca niste neispraviti,slugi ale politicului de rahat al PSD,au condus si inca mai conduc destinele unor institutii si vieti ale cetatenilor de toate varstele.Tot ceea ce au lasat si vor mai lasa in urma lor se vede si se va resimti de catre generatiile viitoare.Marea tragedie este ca lor nu le pasa si nu le-a pasat niciodata.Dar nici celor ce i-au votat si le-au girat cu ignoranta faptele.
Florin pe 10 Octombrie 2020, 05:09
#5
omul interesului
Si functia de director pentru care s-a vindut Manea este trecatoare!Vesnicul candidat Mane a care face jocul PSD ori de cite ori este nevoie!
Alt coleg pe 09 Octombrie 2020, 20:59
#4
Idiotului de la # 1
Băi leule cu cap de muscă, Crăcea a pierdut datorită aroganței lui. Și Manea și Păunescu au fost mințiți de jagardeaua de Crăcea, care le-a promis postul de inspector amândurura. Mai ales pe Păunescu l-a lucrat pe la spate, și apoi s-a și lăudat cu asta. Cum voiai să-l mai susțină Păunescu, băi vită încălțată? Crăcea a primit ceea ce merita de la Bășinile lui Cuclea. Asta este valabil și pentru prostul p..li de la # 2. Pierdeți 4 ani pentru un idiot arogant, care n-a înțeles beneficiile unirii dreptei în oraș contra PSD. Mai mult băi râgâitorilor de inepții, a mers pe liste cu oamenii lui Dragnea: Constantin alias Măgarul, c*ratorul domeniului de vânătoare al lui Drangea, Daciu, PSD-ist notoriu, Nuță, până mai ieri șeful TSD Teleorman, Simionescu, frații Codrea, etc. Băi rahaților, voi cui vreți să vindeți gogoși? Ați dat bani la greu prin Odaia și pe Măgurele, ați făcut grătare electorale la Banciu, și-i acuzați pe alții de ceea ce făceți de fapt voi. Hai sictir jigodiile dracului!
Un coleg pe 09 Octombrie 2020, 18:53
#3
Trădător
Să-i giugiulește bărzoiul lui Doru!

Are perfectă dreptate în ceea ce spune.

Au văzut și oamenii ce om de mare caracter e Crăcea, de aia l-au votat.
Salut pe 09 Octombrie 2020, 18:44
#2
pe bune
Manea si Păunescu două paiate. Au candidat doar pentru interes personal, niste țărani.

Pierdem 4 ani pentru doi porci.
un coleg pe 09 Octombrie 2020, 18:24
#1
tradator
Dorule, tu esti omul primarului Cuclea!Alaturi de Paunescu ai facut tot posibilul sa iasa Cuclea primar! Esti un tradator care nu are constinta si suflet.Viata merge inainte Dorule dar vei avea judecata divina pentru cum ai coalizat cu Cuclea impotriva lu' Claudiu Cracea.Esti un Nimeni si nu meriti nimic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.