Scarbele de la stirideturnu mint turnenii. Astia sunt prosti rau sau minciuna are picioare foarte scurte cand esti prost.

09 Octombrie 2020 | 3413 vizualizări | 3 comentarii
Minciuna are picioare scurte
Minciuna are picioare scurte

Pruna Marinel si Viorel a avut 65 de ani si a murit de ziua lui. Primaria Turnu Magurele a preluat un mesaj al acestor mincinosi prosti. Cine se aseamana se aduna. Este si Pruna Marinel (nascut 06.12.1958, comuna Salcia) din adeverinta, dar e altul. Astia trebuie iertati. Click aici pentru dovada prostiei. 

Mincinosii au scris urmatoarele - "Asta pentru cine a crezut în turnucustiri.ro, dovada că sunt niște mincinoși!" si au postat o adeverinta de la CNSAS pe numele Pruna Marinel. E doar o coincidenta de nume. 

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Lili și Ilie pe 10 Octombrie 2020, 19:54
#3
Borna nesimtiri
Dragnea a fost trădat de pitis,putineanu,Valentin Dragnea,Ilie Elena dragne Ilie și nicoleta de la teldrum care a pus documente in valiza car nu trebuia sa ajungă acolo .IN. final Dragnea l-a trădat pe colrdea și apoi PSD-ul pe care l-a distrus și se V-a desființa.
Madalin Scarlat. pe 10 Octombrie 2020, 16:48
#2
Vrem fapte si dovezi.
De mai multe ori s-a cerut pe acest site sa se publice numele celor care au fost "turnati" la Sec*ritate de catre Pruna Marinel si ce au avut de suferit, sau, mai convingator, sa faca acest lucru personal si sa le vedem comentariul olograf, UNUL SAU MAI MULTI DINTRE CEI LEZATI. Daca nu se va indeplini aceasta cerinta elementara, se va trage concluzia ca Pruna A FOST UN TURNATOR ATIPIC, ADICA NU A TURNAT PE NIMENI!

NOTA: ACEST COMENTARIU APARTINE UNUI OM CARE NU A AVUT TANGENTA CU PRUNA MARINEL SI CARE NU A AUZIT PE CINEVA DE LA COMBINAT SPUNAND DESPRE EL CA A FOST TURNATOR. MAI MULT CHIAR, SI PE ACEST SITE CAND ATI PUBLICAT HOATARAREA CURTII DE APEL, IN EA SE SCRIE "COLABORATOR", CEEA CE ESTE CU TOTUL ALTCEVA!
unul din Katanga pe 09 Octombrie 2020, 18:11
#1
stiu toti
Pruna a fost tuenator la sec*ritate si partid! Toti colegii stiau asta! Avea strategia lui de a obtine informatii ! Intrat in PSD facea ce stia mai bine: dezinforma si turna! Provoca oamenii la discutii aruncind fel si fel de fitile iar care îi cadea in plasa îl turna la cine trebuia.Psd- ul s- a folosit de el! Nu avea suflet rau, ba din contra, incerca sa ajute!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.