Turnu Magurele e plin de Covid

08 Octombrie 2020, 08:26 | 7891 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Inceputul anului scolar, nuntile si petrecerile de tot felul au facut sa creasca numarul cazurilor de Covid. Bineinteles, specialistii de pe Facebook vor da vina pe alegeri. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Mihai pe 09 Octombrie 2020, 00:20
#18
Pandemie
Mai lasati-o moale ....la cati garoi sunt in comuna asta primitiva numita oras...........ar fi buna o c*ratenie
Iyy8 pe 08 Octombrie 2020, 19:18
#17
Idioti
Mdaaa. Pana in alegeri era totul bine, ba chiar nici mastile nu se mai purtau nici in piata, nici in anumite magazine, se deschisese.ra si restaurantele, se faceau nunti, botezuri, era totul ok.. Acum si.au indeplinit scopul si gata se inchid toate alea. Dar in anii trecuti nu mai existau raceli, viroze, nu faceau copii, adultii temperatura? Nu ii dureau capu? Daca esti racit mai ai pofta de mancare? Nu! Dar acum se numeste Covid-19,nu mai exista raceala
Pt Nicu fsn pe 08 Octombrie 2020, 19:15
#16
Nu venim la tineee
Ca ai mers cu pnl ul. Si nici la Victor ca si el a tradat. Ne fa em barul noatru si voua o sa va trimitem garda ca si asa aveti destule reguli pe care nu le respectati. Stim noi
Nicu FSN pe 08 Octombrie 2020, 18:20
#15
Va astept pe la mine eu nu am covid
Dragi turneni de la inceputul pandemiei nimeni nu a respectat masca si distanta
Nicu FSN pe 08 Octombrie 2020, 18:19
#14
Va astept pe la mine eu nu am covid
Dragi turneni de la inceputul pandemiei nimeni nu a respectat nici un masca si distanta
I.S. pe 08 Octombrie 2020, 18:13
#13
NOI NU DE COVID VOM MURI ȘI SUFERI
Stimată redacție,nu cred că există cineva care să ne spună sigur,oficial și cu documente cât este de plin orașul de covid.În schimb,se vede destul de clar cât este orașul de plin de prostie și slugărnicie față de niște neisprăviți din PSD.Lipsa educației,a respectării legilor și a ignoranței,nu fac altceva decât să ne arate cum și unde ne poziționăm față de oricare alt stat european.Trăim și suportăm în continuare democrația originală a lui Ilici Iliescu.Viitorul pare că e compromis până la a-III-a generație.
Pt Ragabeja pe 08 Octombrie 2020, 17:47
#12
Esti pnl ist?
Asa va gabditi voi astia din pnl pentru a lutea castiga alegerile? Sa olece Cuclea la senat si sa castige Cracea dupa ce se refac alegerile? Pai Cuclea inseamna ca este si prost si tampit daca face asa dar cel mai important nu l vor lasa cei din PSD deoarce nu sunt dispusi sa piarda un primar.

La Teleorman PNL,PMP, USRPlus nu vor castiga NICIODATA. Sa va intre bine in cap.
Ragabeja pe 08 Octombrie 2020, 16:16
#11
Georgiana
Ar fi trebuit sa spui ce interdicții sunt în oraș..gen purtarea măștii pe anumite bulevarde și etc.. nu sa vorbiți landra și sa ii tot atacați pe alții.. Asta este democrația (o acceptați și mergeți pe burta). Poate pleacă Cuclea la senat și se fac alegeri, asa o sa iasă Cracea (și sa schimbe oamenii de lângă el). Lumea e bătută în cap în Turnu și nu vede ca de 30 de ani PSD doar a furat, nu a adus nici un beneficiu pt nici un cetățean..
Gica pe 08 Octombrie 2020, 16:08
#10
Pt LOL
Te-am combătut punctual :Esti un Cretin cu C mare .
LOL. pe 08 Octombrie 2020, 15:28
#9
Giculino
Referitor la cei mentionati de mine in prima paranteza,tu dintre care esti?Auzi fa, vitica nenii, daca vrei sa arati ca esti desteapta, trebuia sa ma combati punctual si sa demonstrezi ca nu am dreptate. Asa cum scrii tu, stie orice tuta!(una obisnuita, nu cea absoluta)
Gica pe 08 Octombrie 2020, 14:50
#8
Pt L Olteanu
Esti un cretin !
LIVIU OLTEANU. pe 08 Octombrie 2020, 14:02
#7
Din nou-numai prostii.
Pai daca educatia civica si sanitara se face numai la internet,ce pretentii sa aveti din partea elavilor si cetatenilor?!(care vad numai c*rve si drogati)Protestele din fata guvernului si miscarile diasporenilor de la frontiere organizate de USR+PNL+PLUS au drept urmare instaurarea haosului si dezlantuirea vantului mortii,nu numai la noi, ci in intreaga lume. Cu un presedinte imbecil Romania va disparea de pe harta lumii.Acest papagal needucat, care ne terorizeaza de doua, trei ori pe saptamana cu distantarea sociala (fizica, nu sociala, idiotule, ca social ne-ai distantat tu, de nu ne mai cunoastem frate cu frate!) si alegeri( tu nu vezi ca nu iese cum vrei tu?) cu bolnavi cronici de alte boli carora nu lise acorda atentie si nu mai sunt primiti in spitale, ca nu se mai gasesc medicamente pentru cancer, diabetici, cardiaci, etc. In schimb sunt bani pentru deplasarile lui la Sibiu si la Bruxelle(ca sa primesca niste ordine,pe care le poate primi si prin telefon)SARMAN POPORI EUROPEAN
Vasile pe 08 Octombrie 2020, 13:22
#6
Comentacii p ...lii
Deci, băi postacii p.lii, elevii din școli fac orele on line, dar în aceleași școli s-au ținut alegeri. Nu cumva prin capetele voastre locuiește noaptea minții?
Sa imparta primaria masti prin Tene pe 08 Octombrie 2020, 09:46
#5
Votacul PSD
Primaria ia bagat miliarde lu Tene in buzunare prin masti si dezinfectanti,el in schimb a ajutat la votare.A jucat si la doua capete mintindul pe Cracea ca e cu el,in speranta ca iese el si sa suga si de la pnl
Caz Covid in primarie pe 08 Octombrie 2020, 09:38
#4
Musamalizare
O doamna din primaris este confirmata Covid,normal ca primaria musamalizeaza
Nicu R. pe 08 Octombrie 2020, 09:16
#3
Somn usor natiune!
Nuntile si alte petreceri sunt nimic fata de ceea ce fac elevii tuturor scolilor si liceelor după ce ies de la c*rsuri.Ca nu iese lumea la vot in decembrie sau cand vor fi urmatoarele alegeri,nu e o mare tragedie,dar loc*ri prin spitale au rămas doar prin c*rtile lor.Aglomeratie si cerere mare de loc*ri vor mai fi si vis a vis de pompieri.Cand dispare educatia la scoala si in familie,tot ce ramane este haosul,lipsa de respect si constiinta civica,suferinta si luarea de masurile coercitive.
Gogu pe 08 Octombrie 2020, 08:41
#2
nu stiu de capul lor
Cuclea si gasca sunt depasiti de orice situatie! Ce masuri igienice se ia in oras? Mai pun dezinfectant la bloc*ri? Dat sa stropeasca anti covid? Tot paralel cu toate problemele! Site-ul primariei sa informeze cetatenii de nr cazurilor de infectari, dar cine sa o faca? Cuclea si gasca vor dicta dupa bunul plac inca 4 ani!
Vai de voi pe 08 Octombrie 2020, 08:37
#1
Au fost nunti mereu
Cazurile au explodat imediat dupa alegeri ati umblat fierti din casa in casa sa impartiti bsni si promisiuni,ati facut gratare si chefuri.in toamna nici dracu nu mai iese la vot
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.