Victorie de pomina! Stoicea Lucian, PNL, a spulberat interesele PSD - Gadea din comuna Ciuperceni.

05 Octombrie 2020, 13:10 | 5523 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Stoicea Lucian

Victoria lui Stoicea Lucian poate fi un semnal pentru ce urmeaza sa se intample in aceasta zona. Candidatul liberal este obligat sa incerce o restartare a comunei. Toti penelistii din aceasta zona trebuie sa demonstreze ca se poate. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Chibit pe 08 Octombrie 2020, 09:02
#9
Victoria Ciuperceni
Nu-l cunosc, nu ma cunoaște. Victoria lui Stoicea la Ciuperceni. Felicitări omule.

Ai dovedit prin afacerea ta ca se poate face ceva in zonă. Lumea are mari așteptări de la tine. Nu contează din partea cărui partid ai câștigat, important acum să se vadă schimbarea. Succes.

La Ciuperceni ai de terminat investiția si proiectul de asfaltare pornit de fostul primar. Proiectul il ai aprobat, trebuie să termini ce a inceput el. Urmează apa-canal si gaze. Dacă tu reușești să bagi gaze in Ciuperceni esti mare. Dacă nu, funcția ta de primar e un fâs. Ai dat jos un pesedist ... foarte bine, de când conducea familia Gadea la CJ și Ciuperceni se puteau face lucrurile astea. Acum A rămas Gadea la CJ, dar PNL are majoritatea în CJ. Hai sa te vad zilnic la usa lui Parvulescu să obții fonduri pentru apa-canal si gaze. Dacă în ăștia 4 ani nu se termina tot, este un vot ratat.
Vasile pe 07 Octombrie 2020, 18:17
#8
Profi
Azi am fost de fata cand discutau 2 angajate Profi. Nu au nicio treaba cu codul muncii. Lucreaza aproape non stop. Ma intreb ce face ITM. Pentru profitul strainilor se pare ca avem sclavi moderni. In tot judetul este asa la Profi.
Ciordel pe 06 Octombrie 2020, 14:59
#7
Lui pandele si floricel 2.
Din felul cum scrieti se vede cat de indieni sunteti. Nu numai ca sunteti ti**ni, ci si prosti.
Floricel2 pe 06 Octombrie 2020, 00:35
#6
Da bine zici Pandele
Sa ii dau si eu putina clanta, imbecilului!
Pandeluta pe 05 Octombrie 2020, 21:18
#5
Retardura
Daaaaa. Toate cio.ile sa apeleze la dom primar. Shukar primar
Lulaku pe 05 Octombrie 2020, 19:35
#4
Surprize
Toti oamenii de încredere ai lui Dragnea au fost Trădați de Dragnea,precum Dragnea a trădat PSD-ul și l-a-și distrus Apoi l—atrăgătoare pe generalul Coldea .incele din urma pitis și putineanu l-au prostiti pe Dragnea,la fel cum su fost prostiti de dragne Ilie,Ilie Elena și. Valentin Dragnea . Prosteală și redarea l-a distrus pe livache.
Pandele pe 05 Octombrie 2020, 18:33
#3
Pentru Catalin Manzatu
Suji pwla ca la flamanda nu este nici un țigan

Bagamias pwla in mortzii tai
Catalin Manzatu. pe 05 Octombrie 2020, 16:26
#2
Mare victorie.
Dupa o saptamana redactia acestui site a aflat marele succes inregistrat de candidatul PNLSD Stoicea Lucian in localitatea de rang european-Ciuperceni, impreuna cu satul de ti**ni romanizati-Flamanda. Anuntul se face atat de tarziu pentru ca nu era clar din ce partid face parte noul primar. Ii uram multe succesuri.
Floricel pe 05 Octombrie 2020, 14:57
#1
8
Va c*rge lapte si miere cu Pnl!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.