Teleormanul, un judet surprinzator - la tara a castigat PNL, la oras PSD. Pestele de la cap se impute, dar se curata de la coada.

05 Octombrie 2020, 04:10 | 3085 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Peste

Liberalii locuiesc la tara, socialistilor le place la oras. Judetul incepe sa se curete de la coada. Dragnea a ajuns mare cu ajutorul unui peste si s-a imputit la cap. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Burcea pe 07 Octombrie 2020, 07:37
#6
Lui Geta
Du-te și fă pipi! Ești palidă, pe lângă faptul că ești proastă de bubui. Al cui e site-ul ăsta pleampa p..li? A lui Cuclea, sau a lui Crăcea? Tu ai înțeles ce-am postat acolo? Nu Cuclea a câștigat alegerile, le-a pierdut Crăcea. Nu-ți mai fă tu iluzii aiurea cu alegeri anticipate locale! Polaris este afacera lui Dragnea, iar lacheii lui sunt acum la PNL proata p..lii! Firește că te ustură hemoroizii când citești așa ceva, dar faptul este evident. Mafia lui Dragnea ar fi fost la putere iarăși dacă prostul satului ar fi câștigat.
Iubina tr fdsccbyu pe 06 Octombrie 2020, 19:31
#5
Întrebare
Cind a venit ciolacu ,POnta, sau Grindeanu la belina pe bombonica Dragnea a-ți intrbat-o?
Geta pe 06 Octombrie 2020, 09:59
#4
Fraieri sunteți voi și cei ce v-au votat,milogilor!
Băi,Burcea,tu ești fraierul de serviciu care postează la ordin,ca PSD să mai poată tine cât de cât stegulețul la vedere?În c*rând îl veți arbora pe cel alb,dar murdar de rahat.Ai văzut undeva în postarea mea scris ceva de Crăcea ori PNL?Eu doar v-am pus în față OGLINDA pentru a vă vedea mai bine acțiunea și rezultatele faptelor voastre.Ce urmează,vom vedea și simți cu toții.Nu știu de ce,dar am așa o presimțire că peste maxim un an vom avea din nou alegeri la Turnu Măgurele.Ia să vedem,ghicești de ce?Să-ți dau un indiciu?Bine,uite,că prețul apei,că amestecul în afacerile unei firme private în detrimentul cetățenilor(Polaris),că dispariția rețelei de termoficare,că mâna mult prea mult în banul public,că prețul dublu,triplu al tuturor achizițiilor,că angajările de prin primărie și alte instituții,etc.Iar Curtea de Conturi ne va spune și mai multe.
BURCEA pe 05 Octombrie 2020, 17:29
#3
@BRYDCWGY
Vezi fraiere/o că Ciuma aia Roșie a cam făcut icter! Toți lacheii lui Dragnea au ajuns liberali sadea! Apropo băi Crăcănete, am auzit că a fost haloimăs la voi! Amanta și Vâlcea s-au apucat să refacă listele de consilieri, și să-l lase pe milițian fără coledzi. Adică să-l pună pe Burghiu în locul lui. Rușinică bre! Ași ajuns să vă croșetați între voi? Că pe bani v-ați certat. Cât ți-ai oprit tu din ăia 200000 euro dați de partid pentru campanie? Ce cotă parte și-a oprit Peria din banii de mită electorală, că ursarii de pe Măgurele au promis că-l taie dacă-l prind. Le-a dat jumătate din bani, urmând ca jumătatea cealaltă s-o dea cică după numărătoarea voturilor. De fapt banii ăia i-a băgat el în buzunar. De aia ați luat bătaie fraierilor!
Lambe pe 05 Octombrie 2020, 17:21
#2
Rahat cu apă rece
Pentru că nu ați avut cu cine câștiga orașele! Cu Crăcea voiați voi să bateți PSD local?
BRYDCWGY pe 05 Octombrie 2020, 09:53
#1
Nu mai e nimic surprinzator in TR
Le-o fi ajuns și celor de la tara atata saracie.Iar daca la oras a iest PSD,asta e semnul ca au furat mai cu stiinta si au avut metode mai elaborate de a prosti electoratul spalat pe creieri atatia ani.Uite-asa,cei ce au votat atata timp Ciuma Rosie,vor merge in eternitate cu mandria de a fi roman,iar saracia,mizeria si datoriile ce stau sa vina le-au lasat copiilor si nepotilor lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.