Bine face! Distractie mare! Masina de la Salubritate si prosteala pe fata executata de Cuclea.

04 Octombrie 2020, 21:36 | 2463 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Încă o țeapă luată de turneni pentru 4 ani - comentariul zilei

Duminică, în ziua alegerilor, întreaga zi a circulat mașina de la salubritate pe străzile din jurul secțiilor de votare. Astăzi, în duminica următoare, a mai văzut-o cineva???????? Uite așa v-au prostit și încă mai au tupeul și nesimțirea să vă mai prostească încă mulți ani de acum încolo. Am curajul să fac prinsoare cu oricare dintre cetățenii orașului, că în următorii 4 ani nu se va mai bate un cui în acest orășel. Doar, sau decât cum spunea jupânul, se va fura cu același avânt și pricepere. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Z pe 10 Octombrie 2020, 16:17
#4
Pentru turneni
Alegerile au trecut, PSD a câștigat în satul Turnu Măgurele, primarul se închide iar 4 ani în primărie, 0 realizări, bravo cine a votat cu el!
Eu foamete mare pe 09 Octombrie 2020, 18:24
#3
Niste je**si
Stiu ca totul este un circ
Oprea pe 05 Octombrie 2020, 09:43
#2
TOTUL PE SITE-ul Primăriai Tr. Măgurele
Sperăm că în c*rând vor apărea și niște băieți ai unor instituții de control al banilor gestionați de către primăriile din întreaga țară.Modul în care s-au făcut achizițiile,de către cine și pe ce s-au dat.Mi se pare normal și corect ca toți cei ce contribuim la bugetul local,prin taxe și impozite,să știm cu se cheltuiesc banii noștri,iar întreaga operațiune să fie cât mai transparentă.Gata cu minciunile și hoțiile specifice PSD!Fără o viziune solidă și investiții majore,faliment scrie pe primăria orașului.
Ionut pe 04 Octombrie 2020, 23:21
#1
hotii
Vor sifona banul public prin Local Urban,condus de Cone Cornel!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.