Ultima ora: Popii umbla dupa bani sa termine Catedrala.

02 Octombrie 2020, 22:27 | 2109 vizualizări | 3 comentarii
Catedrala.

Turnenii ii asteapta cu nerabdare. Trebuie sa ajutam. Doamne ajuta!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Nicu pe 03 Octombrie 2020, 10:54
#3
Sfintu
Ma, da sa dea POPA cristi, ca are firmă, are afaceri. Sa înceapă el, sa ne spuna cît a donat pt catedrală si apoi vom contribui si noi ! Vom dona și bani, dar in cont bancar !
Credința e în fiecare dintre noi pe 03 Octombrie 2020, 09:06
#2
Bani și iar bani,de unde mă,hoților?!
Să donăm,să le dăm mult cash că sunt amărâți,mama lor de paraziți păcătoși!Am terminat cu ajutorul față de cei care chiar au nevoie,sunt apăsați de griji și de nevoi,și acum să rupem din puținul pe care-l mai avem și dăm către acești prea îndestulați.Să dăm bani să umplem buzunarele unor falși credincioși și îmbuibați.Să le dea conducătorii politici din cât au furat din țara asta,acestor influențări ai politicii de rahat socialiste pe care o transmit în mod ticălos enoriașilor jupuiți și prostiți de către gașca de hoți a PSD,tot timpul.Așa le spune Dumnezeu,să i-a bani de la enoriași?Parcă se spunea că banul e ochiul dracului,nu?De unde atâta lăcomie și tupeu,numai Dumnezeu știe.
anghel ursaru pe 02 Octombrie 2020, 22:44
#1
c
un cont ceva au ? sa donam si noi turnenii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.