Doctorul George Daciu, unul dintre cei mai valorosi candidati din sudul Romaniei.

25 Septembrie 2020 | 3534 vizualizări | 4 comentarii
George Daciu.
George Daciu.

Managerul George Daciu stie ce are de facut. Turnu Magurele poate ajunge departe, daca asemenea personalitati vor conduce Primaria. George Daciu candideaza pe lista de consilieri a PNL Turnu Magurele.

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Andrei pe 30 Septembrie 2020, 09:14
#4
Alegere gresita canditat
Dr. Daciu era recomandat pentru candidatura la postul de Primar. De ce tine Cracea cu dintii sa piarda de fiecare data? Intre Daciu si Cracea e o mare diferenta de valoare. Poate in ultimul ceas Organizatia judeteana PNL se trezeste si-l pune candidat pe Dr. Daciu la urmatoarele alegeri. Este singurul de pe lista PNL cu care s-a mers la aceste alegeri sa ajunga primar. Si acum aveam PRIMAR PNL.
Andrei Dubann pe 28 Septembrie 2020, 14:06
#3
Pomana ptoza ctedinciosi
Ai așteptăm peste 4 ani la următoarele alegeri, deocamdata sa aveți pofta la cei 800 de mici pe care domnul Cracea i a cumpărat pentru a sărbători an noaptea de după alegeri pofta buna dm nu Cracea.
Gimi pe 28 Septembrie 2020, 08:00
#2
unu
Cine esti tu Voda !
Pentru o schimbare reală pe 26 Septembrie 2020, 10:16
#1
Fără PSD la conducerea orașului
Nu vă mai lăsați înșelați de gașca de mincinoși și hoți a PSD,gașcă ce nu a lăsat în urmă nimic,decât sărăcie,distrugere și mizerie fizică și morală.Dacă urmăriți atent persoanele de pe listele de consilieri locali candidați pentru Tr.Măgurele(cei de pe loc*rile eligibile),în mod sigur veți constata diferențe enorme de calitate umană,de pregătire profesională și onestitate între cele două categorii ale partidelor PSD și PNL.Evident în favoarea celui de al-II-lea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.