E timpul sa alegem! Miliardarii din Primaria Turnu Magurele. Ce salarii si pensii au sefii orasului.

24 Septembrie 2020, 23:53 | 4460 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Bani

Comentariul zilei - Ca sa stiti pentru cine platiti taxe si impozite, iata salariile nesimtite ale capilor PSD: Cuclea - 15.000 lei, Cristea - 13.000 lei, Cone - 12.000 lei, Ionela - 7.000 lei. Acestia v-au mintit si furat atitia ani! Pe linga aceste lefuri uriase mai au si salarii de merit si prime trimestriale! Iata unde se duc banii dumneavoastra munciti din greu, pe huzurul acestor mincinosi si nepriceputi! E timpul sa va desteptati!

Cristea Florentin - salariu + pensie (peste 40.000 de lei anual) si vrea mai mult.

Jianu Ionela salariu - consilier personal, credem ca al primarului + consilier birou parlamentar (12.372 de lei)

Danut Cuclea are cel mai mare salariu, dar nu stim pe ce il cheltuie. Se descurca greu cu salariul asta. E nevoie de o marire. 

Cone Cornel e director la Urban si mai castiga si de la Apa Serv (membru CA)

La salariile astora, Turnu trebuia sa mearga ceas.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Anonim pe 03 Ianuarie 2022, 16:08
#9
Domnilor parlamentari
Da ti pensiile speciale pt amaritii de romani care au salarii si pensii ca de abia isi duc traiu s au muncit cel puțin 30 sau 40 de ani

trezitul pe 25 Septembrie 2020, 14:29
#8
Mai turneanule sau turnatorule
Sunt camatar in colt la hotel...muncesc cinstit si ajut oamenii sa isi schimbe banii castigati in afara tarii ( loc unde ai vrea sa ajungi si tu dar probabil esti prea batran si nu primesti viza )Cat despre "limitarea" mea nu este cazul si cred ca tu esti cel limitat sau ai creierul spalat de acesti manip**atori politici...daca tu chiar crezi sau speri ca exista vreun politician corect ( daca e corect nu ajunge in politica...ca nu are cum...) si chiar daca e "corect" nu o sa mai fie pentru prea mult timp...tentatia e mare cand doar mirosi "cascavalul" si sa nu si musti din el....



P.S. Daca esti pensionar, treci pe la primarie ca au aprobat un proiect nou: se da cate o cutie de vopsea pentru fiecare pensionar din oras pentru a se desc*raja barfa locala si jocul intens de table - nu ai prins-o? Daca tot stati 4 ore pe zi pe banca sa barfiti, mai bine ati face ceva util si ati vopsi bancile alea!
Alt turnean pe 25 Septembrie 2020, 14:04
#7
Trezitului adormit
Iar te lauzi ca ai muncă, neispravitule? Si vai ce ocupat poti fi de iti ceri scuze ca răspunzi greu, lucrezi cumva la suc*rsala NATO din Tr Măgurele? De ce nu te duce un pic mintea ca daca se duc dracu toți cei din primărie, poate cei ce-i vor înlocui vor face si altceva pentru oameni si oraș? Asta denota cat esti de limitat, daca ai tu un amărât de job, restul nu mai conteaza..., chiar dacă nu se gaseste nimic de munca. Mare javră plafonata mai esti!
trezitul pe 25 Septembrie 2020, 12:31
#6
P.S.
Imi cer scuze daca raspund mai greu...dar raspund cand pot ( sunt la munca) si ar trebui sa imi urmati si voi exemplul. Inteleg ca este normal sa va comentati pe aici, sa va exprimati frustrarile dar ar trebui sa si munciti...nu doar sa stati si sa va plangeti sau doar sa cautati alte persoane cu care sa argumentati sau impotriva carora sa argumentati...Pace voua si mult spor!
trezitul pe 25 Septembrie 2020, 12:28
#5
Da' bravo
Nu cred ca am zis ca este ok sa aiba astfel de salarii...ci doar ca mi se par absurde postarile astea, pentru ca cei care vor ajunge in locul lor vor avea aceleasi salarii. Iar cel care a facut acest articol, doar arata cu degetul acum catre cei care primesc acei bani, dar sa vedem daca in momentul in care el va ajunge in locul lor va refula acel salariu, cerand un salariu normal si modest hahaha
Gelu,restul după alegeri pe 25 Septembrie 2020, 11:33
#4
Prea mulți trepăduși și lipitori în Primăria Tr.Măgurele
Măi,”trezitule”,ți se pare normal ca o amărâtă de amantă secretară a unui primar,oricare ar fi el,să câștige atâția bani?!Ce pregătire are,depre ce salarii vorbim în sistemul de stat,sistem alimentat în întregime din mediul economic privat?!Cum e posibil ca salariile de la stat să fie mai mari decât cele de la privat?!Iar loc*rile de muncă de la stat să fie mai multe și mai accesibile,bineânțeles,doar de către gașaca de la partidul stat PSD,și fără examen,decât cele din privat?!Unde vom ajunge în ritmul ăsta?Cât să mai suportăm mediocritatea,hoția și minciuna unor neisprăviți ce ocupă total nemeritat aceste funcții prea bine plătite?!?!Lafel se-ntâmplă și în sănătate,învățământ,interne și alte structuri ale statului socialist neocomunist.Bată-vă Dumnezeu de pleavă și păduchi ai societății!!!
trezirea pe 25 Septembrie 2020, 11:04
#3
Turnu Magurele
Dar bravo, si daca vin altii in locul lor, nu or sa aiba aceleasi salarii? LOL LOL LOL
Cetățean cu drept de vot pe 25 Septembrie 2020, 10:30
#2
Prea multi puturosi si hoti angajati la stat
E timpul sa scapam de aceste specimene care capuseaza banul public fara a ne arata vreo competenta si fara a avea viziune in a aduce ceva bun in administrarea orasului.Nu vedem decat opulenta,aroganta si multe nereguli in procesul de achizitii si cheltuirea banilor din taxele si impozitele noastre.In primarie este o organigrama exagerat de mare fata de nevoile si statutul de orasel pe care-l avem la aceasta ora.
sa scapam de ei pe 25 Septembrie 2020, 07:32
#1
hotii orasului
Fantastic cum ne prosteste aceasta adunatura de hoti! E timpul sa scapam de ei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.