Turnucustiri.ro - pentru sclavii de la stirideturnu.ro si pentru panaramele din Primaria Turnu Magurele.

24 Septembrie 2020, 22:53 | 1976 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Claudiu Cracea poate sa obtina multi bani de pe urma voastra. La un eventual proces o luati in mana (prost e daca nu va da in judecata). Turnucustiri nu a fost si nu este al lui Cracea. Va rugam sa faceti o plangere daca va considerati jigniti, degradati din functia de "cacati".

Turnucustiri nu e anonim si nu a jignit pe nimeni pana acum. Turnucustiri functioneaza in baza legilor. Mafia, hotii si altele sunt jigniri cand e vorba de voi? Va e frica de o judecata pentru ca se face hora mare si intrati la puscarie ca ati devalizat orasul. Turnucustiri  e cunoscut la nivel national, daca e vorba de anonimat. Ni s-au propus multe, premii, diplome, fotografii, dar am preferat sa nu iesim in fata. Lupta impotriva lui Dragnea era o sansa de neiertat pentru unii sa iasa pe sticla si sa apara alaturi de vedetele zilei.  Pe voi cine va cunoaste?!

Turnucustiri a produs mii de euro. Intre turnucustiri si Cracea e o legatura bazata pe simpatii politice si de lupta impotriva celor care au distrus orasul. Atat si nimic mai mult. Daca v-a spus ca nu are nicio legatura de proprietate cu turnucustiri,  asa este. Cracea e serios, nu e panarama ca voi. Daca in locul lui Cuclea e Cracea, turnucustiri.ro il va intreba ce face cu orasul. Voi nu stiti d-astea. Voi cat produceti cu stirideturnu.ro sau voi sunteti subventionati?! Sclavilor! Culmea - Noi il sustinem pe Cracea, nu el pe noi,  si facem bani de pe urma hotiilor voastre. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Victoraș pe 25 Septembrie 2020, 10:21
#1
Slugile infractorului Dragnea
Întotdeauna au existat niște ”unii” care să distorsioneze realitatea,să-i mintă pe cei slabi,săraci și cu multe nevoi,abătându-le atenția de la adevăratele fapte ale conducătorilor din PSD,lăudându-i pe aceștia și aruncând tot felul de povești științifico-fantastice despre ce bine o duc ei,defapt.Ăștia sunt gălăgioșii răspândaci socialiști ce ne conduc de atâta amar de ani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.