Culmea prostiei la Turnu Magurele.

15 Septembrie 2020, 22:28 | 2912 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Unii proprietari de spatii comerciale il au in geam pe Cuclea langa "spatiu de inchiriat". Este o asociere elocventa despre ce se intampla in acest oras. In scurt timp, nu o sa mai mearga nimic la Turnu Magurele. Magazinele second-hand sunt singurele pentru buzunarul turnenilor. Daca spatiul nu are o activitate de mult timp, de ce vrei sa continui cu acelasi primar?! Nu e nevoie de o schimbare?!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Voicu pe 20 Septembrie 2020, 22:01
#8
Ceauseasca a trecut la intimidare
Alooo Ionelaaa lasa oamenii in pace, nu ii mai amentinta ca pun afise cu Cracea in geam.

Esti mai rea si mai avida dupa putere decat piticul
Bogdan pe 17 Septembrie 2020, 18:20
#7
Costineee, vrei nume???
Tot tupeul și nesimțirea trenează în tabăra slugilor și hoților PSD. Stai cuminte dacă nu vrei nume, ii cunosc și nu vreau sa la fac rău.
Costin Matresu. pe 17 Septembrie 2020, 14:45
#6
Lui Bogdan.
Nu stiu cum mama dracului au unii noroc ca se intalnesc cu propagandisti politici=musai din Primarie- numai ai PSD si ai lui Cuclea. Si eu umblu-e drept, numai cu treaba, nu hai hui- si nu intalnesc pe nimeni, chiar si de la alte partide. Acum cativa ani, am fost intrebat la telefon, in cadrul unui sondaj, printre altele, cine cred ca ar fi cel mai bun Primar. Raspunsul meu sc*rt si sincer a fost: EU!. La intrebarea de ce nu candidez am raspuns: DE-AL DRACULUI!Iar tu, Bogdanele, lasa lozincile UTC-iste si treci la treaba; vezi ca e campul nemuncit;
Xyz pe 17 Septembrie 2020, 12:22
#5
Info
Nu primarul stabilește taxele firmelor către stat, care oricum sunt foarte mici. Majoritatea spațiilor cu o sc*rtă perioadă de funcționare sunt asa din cauza ca deținătorul nu calculează corect venituri-cheltuieli, cheltuielile ajungând sa fie mai mari decât veniturile, ceea ce duce la faliment.
Bogdan pe 17 Septembrie 2020, 09:40
#4
Obiceiuri ale unor nemernici și hoți
Teama și frica,șantajul și amenințările,au fost doar câteva dintre practicile acestor incapabili din PSD,transmise prin slugile de partid.O problemă mult mai gravă este aceea că o mare parte a angajaților Primăriei Turnu Măgurele face campanie pentru primarul în funcție(Cuclea).Vreau să întreb dacă este normal și legal acest lucru?Unii răspândaci ai materialelor și vorbelor transmise din gașca PSD râd,fac cu ochiul și invocă faptul că au fost trimiși,obligați să facă acest lucru.Oare cine i-a trimis,cine le-a dat materialul de campanie și cine îi obligă să meargă după orele de program,la lăsatul întunericului(specific PSD),pe stăzi,printre bloc*ri și în scările de bloc???Eu înțeleg disperarea acestor persoane în a ne arata NIMICUL pe care l-au făcut de atâția ani de când sunt la conducerea primăriei,dar aștept și reacția cetățenilor mințiți și furați,prostiți și sfidați de către niște veniți rupți în fund,azi realizați exponenți ai Statului PSD.Pe 28 vom vedea și reacția electoratului.
Gil Dobrica pe 16 Septembrie 2020, 15:38
#3
Toți pentru schimbare
Nu generaliza Gogule, la unele magazine am înțeles ca doamna Ionela a trecut la amenințări, asa ca ne meritam soarta dacă ies tot ăștia!
Marian Giuclea. pe 16 Septembrie 2020, 14:35
#2
Gura pacatosului...
..ADEVAR GRAIESTE. MAI CULME A PROSTIEI DECAT ASA ZIS ARTICOL, NU POATE EXISTA!
Gogu pe 15 Septembrie 2020, 22:51
#1
mafia Psd
Cei care il au pe Cuclea pe geam fac parte din mafia Psd! Afacerile lor probabil sunt ilegale si dubioase!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.