Foto Domnul Gadea asteapta investitori, noua strategie a PSD. A trecut o viata si noi suntem la capitolul asteptare. Fruntasii pesedisti traiesc in lux, iar noi asteptam sa treaca timpul.

10 Septembrie 2020 | 2556 vizualizări | 10 comentarii
Adrian Gadea asteptand investitorii
Adrian Gadea asteptand investitorii

Adrian Gadea a sustinut o conferinta de presa pe tema dezvoltarii judetului. La intalnirea de la Turnu, cu Parvulescu, nu a vrut sa se duca pentru ca liberalul vorbeste mai mult (asa a declarat Gadea). Fostul sef al judetului a declarat ca in Teleorman s-au facut destul de multe si ca asteapta investitori. Cei care spun ca nu s-a dorit atragerea de investitori sunt carcotasi.

De cand asteapta investitori, domnului Gadea i-a crescut parul. Teleormanul nu mai este inchis pentru investitori, dar ii asteapta. O sa-i asteptam mult si bine cu pesedistii la putere. Un abator, o fabrica de lactate - nu e nevoie de investitori mari. Fabricute pot fi facute si de oameni de afaceri locali cu sustinerea Primariei. Voi va ganditi numai la furat, nu aveti timp de prostii. 

Comentarii (10) Adaugă comentariu
N&D pe 13 Septembrie 2020, 19:05
#10
Altceva, Europa.
Trebuie sa fii cretin sa mai votezi psd sa nu tinzi spre o viata mai bună, când totul este ruină în jurul nostru, eu vreau altceva votul meu este deja acontat de cel cu viziune pentru dezvoltare, Forzza, C. C.
Gică pe 13 Septembrie 2020, 17:15
#9
Fane,s-au vândut cu tot cu copii
Și Pitiș și Putineanu ar trebui să-i stea alături infractorului de la Rahova,așa cum alături,mult prea alături,i-au stat și soțiile lor la un momentdat.
Fane politistul pe 12 Septembrie 2020, 21:06
#8
Adevarul dintre salcam
Dacă Petre pitis și putineanu ar fi fost msi atenți la timpeniile lui dragne Ilie și Valentin Bombonel și nude lăsau prostiti,dezinformați si batjocoriți de cei doi,acum lilLND st fi fost presdintele rominilor .atit pitis si Mihai au fost informați in anul 2014 luna Septembrie și 2015 luna Februarie și Martie de consilierul de taina al lui Dragnea de aceste timpenii.
Nyk pe 11 Septembrie 2020, 20:48
#7
Pentru schimbare
Pentru 6, bravo și eu gândesc la fel sa dea Dumnezeu în al 12_lea ceas sa fim uniți și sa _i băgăm în șomaj o buna perioada pe Cuclea și acoliții lui.
Imposibil de votat cu PSD pe 11 Septembrie 2020, 10:04
#6
Candidații râsului
Când mă uit și văd cum arată orașul,ce și câți oameni au plecat prin lume și pe unde au găsit de lucru prin țară,după care-i văd pe afisele și banerele electorale pe maimuțoii de Cuclea și Gâdea,mi se face greață și aș pune mâna pe un topor sau o sapă și i-aș ”felicita” pe fiecare-nparte până le trece pofta de candidat.Stau și mă-ntreb,oare ce fel de oameni îi vor mai vota pe acești escroci,mincinoși și hoți?!După 27 septembrie vom vedea și ce fel de oameni au rămas în oraș,cu ce fel de educație,de onestitate,de percepere a realității și conștiință civică??Nu am crezut niciodată în propagandiștii PSD,iar viața și timpul mi-au dat dreptate!!Sper ca după alegeri să crească și speranța că în acest orășel,parcă blestemat,să se miște lucrurile într-o direcție bună.Dumnezeu să lumineze mințile tuturor!
,, pe 11 Septembrie 2020, 09:20
#5
,,
Cuclea renovează biserica să aibe unde sa se ruge el și apropiații lui să nu cadă la pușcărie,iar pana***a de Ionela sa-i fie iertate păcatele,ca prea a căzut în multe măciuci.
Doamneee pe 10 Septembrie 2020, 22:39
#4
Ce penibil
Este Justitiarul asta. Ba parlit mic daca aveai inregistrarea aia faceai publica. Voi astia de l pupati pe Cracea visato asa ca se bate din palme si gata se trabsforma Turnu in metropola. Ce sa va zic ma? Credeam ca nu exista prosti mai mari ca astia de la psd dar m am inselat. Astia de la Pnl sunt de 10 ori mai prosti. Asta ne este soarta.
..... pe 10 Septembrie 2020, 22:22
#3
Holera roșie
La Dunăre nu, la tv nu, unde vrea rebutul ciumei rosii să facă o dezbatere?
Justitiarul pe 10 Septembrie 2020, 21:22
#2
Sunt in Turnu Măgurele!
Papagalii pesedisti se laudă că au ceva proiecte pe bani europeni, dar merge greu pentru ca..."TREBUIE SA AVEM SI NOI CEVA AVANTAJE"..., cum s-a exprimat unul din ei azi, fără să știe in prezenta cui vorbea. Avantajele fiind doar pentru ei, nu si pentru turneni si teleormaneni, ca sa nu va faceti iluzii. Voi relata pe larg întreaga discuție într-un articol, aceasta fiind înregistrată.
Ma pe 10 Septembrie 2020, 17:54
#1
Pisicherilor
Catre Cracea. Nici acum nu ai inteles ca ai lierdut?Ai ajuns sa conduci si un post tv? Media sud. Il inviti tu pe Cuclea la dezbatere? Pai asta trebuia sa o faca acel post? Ai actiuni acolo sau este poatul de casa al PNL Teleorman? Nu va este rusine amandurora de pitici. Va pupa nenea si va lasa sa va rupeti oasele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.