Incredibil cat de prost e Manea Tudor!

09 Septembrie 2020, 18:07 | 4249 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân

Postarea lui Manea Tudor

"INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT !

Se întâmplă la Turnu Măgurele, Guvernul PNL - Orban, Anisie nu poate rezolva o problemă minoră, Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, a rămas fără cele 4 angajate pe curățenie din cauza uneia dintre ele care are covid19 și celelalte 3 sunt izolate la domiciliu pentru 14 zile, Ispectoratul Școlar și DSP Teleorman au rămas fără soluție în acest caz. Școla se va desfășura în sistem on-line pentru această unitate de învățământ, cu toate acestea aici se vor desfășura și alegerile locale din 27 septembrie. Nu este nici un pericol pentru alegători sau copii, doar că instituțiile statului nu pot angaje temporar câteva femei de serviciu pentru a desfășura o activitate normală. ROMÂNIA derapează zilnic de la normal la neputință. PNL a aruncat normalul în neputință și umilește milioane de oameni!"

Dupa Manea Tudor, Orban si Anisie trebuie sa rezolve problema femeilor de serviciu. Sa mananci ca..t e cel mai usor. Ce director de scoala asteapta implicarea Guvernului pentru o asemenea problema! Unul ca Manea. Scolile au un consiliu de administratie si se afla intr-o localitate unde exista Primarie.

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Ion pe 22 Septembrie 2020, 00:48
#23
Hahaha
Bai Tudore!!! Te supraevaluezi grav frate!!! Stai in banca ta ca nu stii sa articulezi o vorba,ca sa nu mai zic ca habar nu ai sa dezvolti un subiect. Halal director!!!
Z pe 16 Septembrie 2020, 11:26
#22
Pentru Vultur’
Om mai prost si dusmanos ca tine,nu am mai vazut...Te crezi buricul pamantului,dar de fapt esti un idiot frustrat...si atat!Ca om,valoare 0,ca si meserie cel mai bun!(cel mai mare pupinc*rist,binganitor,etc)...
Tudorica Ceferistul pe 15 Septembrie 2020, 09:08
#21
Preda
Director mai prost ca asta nu a avut liceul Marin Preda. Zero investitii,un haos total,o dezorganizare totala... cum este si capul lui. A ajuns acest liceu vai de mama lui!!!
Dosul pe 12 Septembrie 2020, 23:52
#20
Pt toti
Manea Tudor, Paunescu Georgica, Florin Mihai si Gigi Teican sunteti basinile lui Cuclea! Pârt!
Nebunul din coceni pe 11 Septembrie 2020, 12:25
#19
Postacului
Tu ești prost cu premeditare postacul p...lii! Îl ustură la lingurică pe Crăcea postarea lui Manea? L-a dat de gol că se pupă bot în bot cu Ștefănuț Dragnea?
Cazacu pe 10 Septembrie 2020, 14:24
#18
pe bune
Manea si Păunescu nu contează. Dacă vreți schimbare votați Cracea! PSD-ul înseamnă faliment. Voi cu afacerile, nu fiti prosti numai votati PSD.
Nicu pe 10 Septembrie 2020, 12:36
#17
Consilieri
Ba Manea,se alege praful de orașul asta cu alde cumnatu_tu Gradinaru si Becheanu,și celelalte nulități!
Vulture pe 10 Septembrie 2020, 11:45
#16
Sper că nu ocupi vreo funcție care implica luarea unor decizii
Băi, vulture, după mintea ta ar trebui să intre în izolare toată jandarmeria și poliția, că au sediu comun, și tot spitalul, că și pe acolo există o asistenta confirmata covid. Ar trebui să intre toate instituțiile în izolare. Inclusiv ăia amendați de jandarmul respectiv, că și aia au fost contacți direcți.
Vulturul pe 10 Septembrie 2020, 10:04
#15
Pentru#13
Ești tu prost informat,ori ești jandarm: jandarmul confirmat are colegi cu care a intrat în contact direct,are șefi care l-au băgat în serviciu, dar ancheta D.S.P....a ajuns la concluzia că decât trei milițieni să intre în izolare, și din câte cunosc,jandarmilor le-a fost transmis de superiori să nu mai facă valuri,că ei au rezolvat-o la D.S.P. ...și chiar daca au simptome să tacă din gură!...apropo sediul Jandarmeriei știi că s-a mutat in sediul Poliției Turnu!...Iar noi vedem în continuare pe strada colegii jandarmului,fumând și bând cafele deși colegul lor este confirmat, sau crezi că jandarmul confirmat a văzut din cer între milițeni, și decât ăia sunt contacți! Dar D.S.P.-ul se face că plouă! Din câte cunosc comandantul Voinilă s-a conformat și și-a băgat oamenii contacți în izolare,dar jandarmeria se face că se spală pe mânuțe cu spirt!
Nu dati votul unor candidati fara sansa pe 10 Septembrie 2020, 09:49
#14
Incredibil cat de prosti sunt si unii alegatori
Dar ce asteptari aveti de la un profesor de sport?Ca doar am avut la conducerea orasului,timp de 4-5 mandate un prof. de sport,și ati vazut bine ce s-a ales de oameni si de oras.Cand vrei sa modernizezi un oras,sa-l administrezi asa cum trebuie,nu pui in fruntea primariei si a institutiilor niste ciobani.A ajuns invatamantul,sanatatea,politia,justitia si chiar mediul de afaceri,sa fie condus de catre niste ingineri si subingineri siderurgisti si tot felul de ageamii,de persoane gonite de prin combinat,UVCP si de prin alte loc*ri ce nu au legatura cu Administratia Locala a Orasului Tr.Magurele,si care au facut praf si pulbere intreaga organizare si ordine locala.Care sunt rezultatele acestor conducatori numiti politic sau alesi tot la comanda si recomandarea PSD?De ce nu vreti sa va treziti odata,si sa va ganditi si la viitorul copiilor si nepotilor vostri?!
X pe 10 Septembrie 2020, 06:31
#13
Pentru vulturul!
Ești prost informat! Jandarmul acela lucrează împreună cu polițiștii, nu cu jandarmii, așa că polițiștii care au intrat în izolare chiar sunt contacții lui direcți. Vela ce să facă? Să bage toată jandarmeria în izolare? Mai bine bagă - te tu în izolare și ai scăpat de toate grijile!
Unu pe 10 Septembrie 2020, 01:56
#12
Pt. toti
Astept cu interes proiectele economice ale tuturor candidatilor . Proiectul lui Manea e Cracea si proiectul lui Paunescu este tot Cracea . Hai sictir tradatorilor! Apropo: ce parere aveti despre Cuclea? Una buna nu-i asa?
Un parinte pe 10 Septembrie 2020, 01:45
#11
manea tudorica
Individul nu este sănătos. Astazi a propus ca dezinfectia sa fie facuta de elevii din clasa a XII-a. Sunt cumva atestați? Cine răspunde? Noroc ca-i expira mandatul in ianuarie si scapam de el.
PMP Turnu pe 10 Septembrie 2020, 01:04
#10
Basinile lui Cuclea
Ba Tudore tu si in 2016 si acum latrii la Cracea. Noi asteptam de la tine sa te bati cu Cuclea, dar cum sa-ti iesi din mana !? Ai candidat si la PNTCD o data si la PMP de doua ori ca sa-l ajuti pe Cuclea . Nu degeaba, bineînțeles, ca doar el te-a pus director. Si tu si Paunescu sunteti bășinile lui Cuclea. Imi este scarba de voi!
Vulturul pe 10 Septembrie 2020, 00:38
#9
COVID-2019
Aceeași situație de tot râsul este și la Poliția Turnu! La Jandarmeria Turnu -Măgurele a fost confirmat un caz de Covid,dar ce să vezi,în izolare au fost băgați trei lucrători ai Poliției care se pare că au intrat în contact direct cu jandarmul, în schimb de la jandarmi nu a intrat nimeni în izolare și jandarmii,care au intrat în contact direct cu confirmatul își văd de activitățile lor în continuare! ...vai mama noastră,nenea Velo ce faci,ia-ți geaca di'pielii și pe ei!
R pe 10 Septembrie 2020, 00:00
#8
Da de
Eu unul, votezManeaTudor!!!!
..... pe 09 Septembrie 2020, 22:11
#7
Holera roșie
Si el și Păunescu, doi dobitoci care vor plânge din 28 09 .Așa să le ajute Dumnezeu!
eu pe 09 Septembrie 2020, 21:42
#6
Incompetenţa primăriei şi a conducerii şcolii!
Nu toată lumea este proastă ca să înghită toate gogoşile de genul asta. Primăria are obligaţia să asigure necesarul desfăşurării activităţii şcolilor şi actuala conducere o să piardă multe voturi din această cauză.
Nicola pe 09 Septembrie 2020, 20:18
#5
.
Da si voi, redactorii, sunteti fff proști!
Pentru lumea normala pe 09 Septembrie 2020, 20:14
#4
Care a mai ramas
Cum vreti sa credem asa ceva? Il cunosc pe Profesor de circa 10 ani. Ii stiu si pe ceilalti candidati. Cand Manea spune ca face ceva bai asa face. Nu pot spune de multi oameni asemenea lucru. Restul este cancan.
Nicu pe 09 Septembrie 2020, 20:04
#3
Maneacineva
Ba Manea ziceam sa te votez,dar mai convins,esti un prostalau la fel ca tactu ! Un prieten spunea ieri ca stie înțelegerea cu pesedeul pe care o ai,și acum l_am convins.Esti o rusine !
pe 09 Septembrie 2020, 19:24
#2
Ba cat de prosti sunteti
Ba ce penibili sunteti
Leo pe 09 Septembrie 2020, 18:50
#1
dezamagit
Manea Tudor găsește justificare pentru candidatura lui la primărie. Omul ia sub 5%, dar cu tupeu candidează. Face jocul PSD, cretin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.